Aikuisten olkkari järjestää Speed Dating –tapahtuman Saalemilla (Näkinkuja 3, Hki) pe 8.3. klo 18. Tässä yhteiskristillisessä pikadeittitapahtumassa saat tilaisuuden tutustua kerralla moniin pääkaupunkiseudun sinkkuihin. Uutta! Normaalin paritreffien sijasta tapahtumassa on joukkotreffit.

Tapahtuman kulku:

Tämänkertaisessa pikadeitissä keskustellaan kierroksella keskenään kahden hengen tiimeinä, keskusteluaikaa on hetki ja sitten tiimipari vaihtuukin. Suosikkisi numero kannattaa ehdottomasti kirjoittaa muistiin ja jos saatte yhteensopivat valinnat, lähetetään siitä tapahtuman jälkeen tieto tekstiviestillä ja voitte sitten halutessanne mennä jatkotreffeille. Eli jatkotreffeille saa kysyä jo pöydässä, jos siltä tuntuu.

Ohjeet tapahtumaan:

Ilmoittaudu ennakkoon Aikuisten olkkarin sähköpostiosoitteeseen: aikuisten.olohuone.saalem@gmail.com, kerro nimesi, ikäsi ja puhelinnumerosi. Ilmoittautuminen keskiviikkoon 6.3. klo 21 MENNESSÄ! 

Tullessasi tapahtumaan ilmoittaudu paikan päällä, niin saat nimeäsi vastaavan numeron, tiimikaverin ja keskustelut pyöräytetään käyntiin puolen tunnin sisällä. Tapahtumassa on tarjolla juotavaa ja pientä naposteltavaa pientä maksua vastaan. 

Muista, että tapahtuma on ennenkaikkea rentoa tutustumista yhdessä!

P.s. Kenenkään yhteystietoja ei voi kalastella tapahtuman jälkeen, joten ole valppaana, jos yhtään tulee vähänkin kiinnostava, laita muistiin henkilön rinnassa oleva numero.