Leirit

 

Lasten ja nuorten leirit

Tulevat leirit

Lasten kesäleiri 1 5.-9.6. – ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Lasten kesäleiri 2 17.-21.7. – ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Minileiri 21.-23.7. – ILMOITTAUDU VARALLE
LIFE-leiri 31.7.-4.8. – ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kesäleirien ilmoittautuminen avautuu 14.4. klo 12:00 tällä sivulla.
Kesäleirien hinta on 100€, Minileirin hinta on 30€/aikuinen, 15€/lapsi.  
Leirin koko hinta maksetaan kerralla leirille ilmoittautuessa. Hinta sisältää ruoan, majoituksen, opetukset ja muun ohjelman. Huomioithan, että leirivarauksen voi perua kuluttomasti 14 vrk ennen leiriä. Mikäli osallistuminen perutaan lähempänä, kuin kaksi viikkoa ennen leiriä, pidätämme itsellämme 35€ toimistokulut/hlö. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden leirimaksun.

Lastenleirit on tarkoitettu koulun jo aloittaneille, alakouluikäisille lapsille. 7. luokalle menevät voivat myös osallistua lastenleireille. Minileiri on perheleiri, johon voivat osallistua kaikenikäiset lapset vanhempiensa kanssa. Lifeleiri on tarkoitettu yläkouluikäsille varhaisnuorille. Fuel-leiri on tarkoitettu 16-26-vuotiaille.

Mikäli hinta tai maksaminen on esteenä leirille osallistumiseen, ota rohkeasti yhteyttä katri@saalem.fi, niin etsimme asiaan ratkaisun. Raha ei saa olla este leireillemme osallistumiselle! Luottamuksellisuus on meille itsestäänselvyys. Myös kaupungin sosiaalivirastot myöntävä leiriavustuksia Saalemin leireille osallistuville perheille.

Ilmoitamme tällä sivulla mahdollisista muutoksista.

Kysy lisää: