Leirit

 

Lasten ja nuorten leirit

Tulevat leirit

Kesällä 2020 tulemme järjestämään etäleirit niin lapsille kuin Life- ja Fuel-ikäisille, emme siis järjestä ko. leirejä Kukkolassa. Poikkeuksena on Minileiri (perheleiri), johon osallistutaan perheinä ja jonne kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita. Minileiri toteutetaan yhdessä perheiden kanssa.

Etäleirit toteutetaan Zoomin kautta ja niille on suunnitteilla tavallisilta leireiltä tuttua ohjelmaa. Ajatuksena on toteuttaa leirit vuorovaikutuksellisina ja aktiviteetteja järjestäen, niin että lapset ja nuoret pääsevät aidosti osallistumaan ja tekemään, eivätkä vain passiivisesti katsomaan.

Leirien aikataulut

Life -päiväleiri 28.-30.7.2020 – ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Minileiri 2 Kukkolassa 21.-23.7.2020 – ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Minileiri Kukkolassa 24.-26.7.2020 – ILMOITTAUDU VARASIJALLE

Minileiri
Minileiri on perheleiri, jonne voi tulla mukaan koko perheenä kaiken ikäisten lasten kanssa tai vaikka isovanhemmat lastenlasten kanssa. Minileirin ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä perheiden kanssa. Leiri järjestetään Kukkolassa, Pälkäneellä. Perheet tulevat sinne omilla kyydeillä, Pälkäneelle pääsee myös bussilla.
Minileiri alkaa aloituspäivänä klo 17 ja päättyy päätöspäivänä klo 14.
Minileirin hinta on 30€ aikuinen ja 15€ lapsi ja se sisältää täysihoidon ja vakuutukset.
Life -päiväleiri
Life -päiväleiri on tarkoitettu yläasteikäisille nuorille. Leiri järjestetään pääsääntöisesti Saalemilla mutta luvassa on hauskaa ohjelmaa ja tekemistä myös eri puolella Helsinkiä. Jokainen leiripäivä alkaa klo.10.00 ja päättyy klo.20.00. Tarkemmat ohjeet ja tiedot leiristä lähetetään sähköpostilla koteihin noin viikko ennen leiriä. Life -päiväleirin hinta on 40€ ja se sisältää ruoat.

Käytämme ilmoittautumisissa verkkomaksua eli varautukaa maksamaan leiri samalla joko verkkopankissa tai luottokortilla, kun teette leiri-ilmoittautumisen. Leiri-ilmoittautuminen vahvistetaan sen jälkeen, kun maksu on suoritettu.

Kysy lisää:

TULE KÄYMÄÄN

Sunnuntai - Koko seurakunnan jumalanpalvelus

 

Tule palvelemaan

Yhteystiedot

OSOITE

Näkinkuja 3
Hakaniemi, Helsinki
Google Maps

EMAIL

saalem@saalem.fi

 

PUHELIN

(09) 774 1010
(ti-to klo 13-15)