Leirit

 

Lasten ja nuorten leirit

Tulevat leirit

Kesäleirien ilmoittautuminen avautuu tällä sivulla 15.4. klo 12:00.

Lasten kesäleiri 1 3.-7.6.2024 – ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Lasten kesäleiri 2 15.-19.7.2024 – ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Minileiri 19.-21.7.2024 – ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Lifeleiri 29.7.-2.8.2024 – ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lasten ja Lifen kesäleirien hinta on 100€/leiriläinen.

Leirin koko hinta maksetaan kerralla leirille ilmoittautuessa. Hinta sisältää ruoan, majoituksen, kuljetuksen ja leirin ohjelman. Huomioithan, että leirivarauksen voi perua kuluttomasti 14 vrk ennen leiriä. Mikäli osallistuminen perutaan lähempänä, kuin kaksi viikkoa ennen leiriä, pidätämme itsellämme 35€ toimistokulut/hlö. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden leirimaksun.

Minileirin hinta on 30€/aikuinen ja 15€/lapsi. Minileirin leirimaksu lähetetään laskuna sähköpostissa leirin jälkeisellä viikolla.

Lastenleirit on tarkoitettu koulun jo aloittaneille, alakouluikäisille lapsille. Minileiri on perheleiri, johon voivat osallistua kaikenikäiset lapset vanhempiensa kanssa. Lifeleiri on tarkoitettu yläkouluikäsille varhaisnuorille. Fuel-leiri on tarkoitettu 16-26-vuotiaille.

Mikäli hinta tai maksaminen on esteenä leirille osallistumiseen, ota rohkeasti yhteyttä saalem@saalem.fi, niin etsimme asiaan ratkaisun. Raha ei saa olla este leireillemme osallistumiselle! Luottamuksellisuus on meille itsestäänselvyys. Myös kaupungin sosiaalivirastot myöntävä leiriavustuksia Saalemin leireille osallistuville perheille.

Ilmoitamme tällä sivulla mahdollisista muutoksista.

Kysy lisää: