Leirit

 

Lasten ja nuorten leirit

Saalem järjestää leirejä leirikeskuksessamme Kukkolassa Pälkäneellä. Lastenleirit on tarkoitettu jo koulun aloittaneille alakouluikäisille lapsille, LIFE-leiri on tarkoitettu yläkouluikäisille varhaisnuorille, FUEL-leiri 15-28 vuotiaille. Minileiri on perheleiri, jonne voi tulla mukaan koko perheenä kaiken ikäisten lasten kanssa tai vaikka isovanhemmat lastenlasten kanssa. Minileirin ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä perheiden kanssa.

Tulevat leirit

Kesäleirien ilmoittautumispäivä 15.4.2020 on siirretty alustavasti 15.5.2020 mutta seuraamme COVID-19 tilannetta ja hallituksen antamia suosituksia ja päätämme leirien järjestämisestä niiden mukaan.
Kesäkuussa pidettävä lastenleiri on peruttu ja heinä-elokuulle sovittujen leirien aikataulut ja pituudet ovat vielä avoimena. Päivitämme leireihin liittyvää tietoa tällä sivulla sekä Saalemin sosiaalisessa mediassa sitä mukaa, kun meillä on uutta kerrottavaa.

 

Käytämme ilmoittautumisissa verkkomaksua eli varautukaa maksamaan leiri samalla joko verkkopankissa tai luottokortilla, kun teette leiri-ilmoittautumisen. Leiri-ilmoittautuminen vahvistetaan sen jälkeen, kun maksu on suoritettu.

Life- ja lastenleirien hinta on 90€, näihin hintoihin sisältyy kuljetukset. Fuel-leirin hinta 30€. Minileirin hinta on 25€ kolmelta ensimmäiseltä perheenjäseneltä ja seuraavista perheenjäsenistä 15€. Minileirille ei ole järjestetty yhteiskuljetusta, vaan leiriläiset matkustavat leirikeskukseen omilla autoilla tai bussilla.

Huomaathan, että leiri-ilmoittautuminen on sitova!

Sairastapauksissa voimme palauttaa leirimaksun lääkärintodistusta vastaan. Tällä haluamme välttää usein esiintyneet turhat ilmoittautumiset ja näin varmistaa, että mahdollisimman monet halukkaat lapset ja nuoret pääsevät leireille ja ylimääräiset ruoka- ja bussitilaukset vältetään.

Leirien hinta sisältää, ohjelman, täysihoidon ja vakuutukset.

Mikäli hinta tai maksaminen on esteenä leirille osallistumiseen, ota rohkeasti yhteyttä katri@saalem.fi, niin etsimme siihen ratkaisun. Raha ei saa olla este leireillemme osallistumiselle! Luottamuksellisuus on meille itsestäänselvyys. Myös kaupunkien sosiaalivirastot myöntävät leiriavustuksia Saalemin leireille osallistuville perheille.

Kysy lisää:

TULE KÄYMÄÄN

Sunnuntai - Koko seurakunnan jumalanpalvelus

 

Tule palvelemaan

Yhteystiedot

OSOITE

Näkinkuja 3
Hakaniemi, Helsinki
Google Maps

EMAIL

 

saalem@saalem.fi

 

PUHELIN

 

(09) 774 1010 
(ti-to klo 13-17)