Leirit

 

Lasten ja nuorten leirit

Tulevat leirit

Lasten talvileiri 17.-20.2. – ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Lifen talvileiri 20.-23.2. – ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Fuelin talvileiri 15.-17.3. – ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Talvileirien ilmoittautuminen avautuu 15.1. klo 12:00 tällä sivulla.

Lasten ja Lifen talvileirien hinta on 90€ / hlö. Fuelin talvileirin hinta on 60€ / hlö.

Leirin koko hinta maksetaan kerralla leirille ilmoittautuessa. Hinta sisältää ruoan, majoituksen, kuljetuksen ja leirin ohjelman. Huomioithan, että leirivarauksen voi perua kuluttomasti 14 vrk ennen leiriä. Mikäli osallistuminen perutaan lähempänä, kuin kaksi viikkoa ennen leiriä, pidätämme itsellämme 35€ toimistokulut/hlö. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden leirimaksun.

Lastenleirit on tarkoitettu koulun jo aloittaneille, alakouluikäisille lapsille. Minileiri on perheleiri, johon voivat osallistua kaikenikäiset lapset vanhempiensa kanssa. Lifeleiri on tarkoitettu yläkouluikäsille varhaisnuorille. Fuel-leiri on tarkoitettu 16-26-vuotiaille.

Mikäli hinta tai maksaminen on esteenä leirille osallistumiseen, ota rohkeasti yhteyttä saalem@saalem.fi, niin etsimme asiaan ratkaisun. Raha ei saa olla este leireillemme osallistumiselle! Luottamuksellisuus on meille itsestäänselvyys. Myös kaupungin sosiaalivirastot myöntävä leiriavustuksia Saalemin leireille osallistuville perheille.

Ilmoitamme tällä sivulla mahdollisista muutoksista.

Kysy lisää: