Aikuiset

Saalem tarjoaa toimintaa eri elämänvaiheissa oleville aikuisille.
 
Coffee Bean

Aikuisten olkkari

Aikuisten olkkari on noin 25-55 -vuotiaille uskoville sinkuille suunnattu ryhmä, joka tarjoaa jäsenilleen rentoa yhdessäoloa ja mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin. 

Tapahtumat ovat kerran kuukaudessa, Saalemissa olevat lauantaisin klo 13 ja toiminnalliset tapahtumat (esim. ulkoilu) ovat pe-su pääkaupunkiseudun ympäristössä. Joka kuukausi on vaihtuva teema, pari kertaa vuodessa pikadeitti tapahtuma. 

Lisätiedot Facebook ryhmästä Aikuisten olkkari ja sähköpostitse aikuisten.olohuone.saalem@gmail.com 

.

Coffee Bean

Naiset

Naisten toiminnan kautta haluamme palauttaa arvon ja tarkoituksen jokaisen naisen sydämeen. Tavoitteenamme on rohkaista ja innostaa naisia kirkkokuntaan ja kansallisuuteen katsomatta.

Lisätietoa toiminnasta ja tulevista tilaisuuksista: https://kaunis.saalem.fi/
https://www.facebook.com/kaunissaalem

Coffee Bean

Perhepiiri

Perhepiirin tarkoituksena on toimia vanhemmuuden tukiryhmänä, jossa jaetaan yhdessä arjen iloja ja huolia. Samalla lapset saavat leikkiä keskenään. perhepiiri kokoontuu keskiviikkoisin klo 10–13 Saalemin ala-salissa.

Coffee Bean

Seniorit

Päiväseurat on senioreille suunnattu tilaisuus, joka pidetään Saalemin alasalissa tiistaisin klo 12 (ei kesä- ja joulutauon aikana). Päivähetkeen kuuluu rakentuminen Jumalan Sanan, musiikin, rukouksen ja keskinäisen yhteyden kautta.