Esteettömyys

Esteettömyys

Toivomme, että kaikilla olisi mahdollisimman helppo tulla seurakuntamme tiloihin. Voit tutustua ohessa oleviin ohjeisiin ja pohjapiirustuksiin, jotka helpottavat tiloissamme liikkumista. Tilaisuuksien aikana aulassa palvelevat vahtimestarit auttavat aina tarvittaessa.

Saapuminen

Pääsalimme sijaitsee katutasossa, mikä helpottaa kulkua useimpiin tilaisuuksiin.
Saattoliikenne pääsee ajamaan suoraan pääoven eteen. Mikäli Sinulla on vammaisen pysäköintilupa, voit pysäköidä autosi Saalemin eteen tai lähistöllä sijaitseville muille parkkipaikoille.

Hissi

Seurakunnan kerrosten välillä liikkumiseen voi käyttää hissiä. Hissi sijaitsee pääovista sisään tultaessa aulan vasemmalla puolella olevassa porraskäytävässä.

Hissin oviaukko on 78 cm leveä ja hissikori on 110 cm syvä, joten useimmat sähkökäyttöiset pyörätuolit eivät mahdu hissiin.

Hissiremontti on suunnitelmissa parin vuoden sisään ja sen toteuduttua liikkuminen kerrosten välillä helpottuu.

WC-tilat

Inva-WC löytyy katutasosta. Tavallista suurempia wc-tiloja on yksi sekä miehille että naisille ylimmässä kellarikerroksessa (alasalin taso, hissin kerrospainike YK). Niiden sijainti on merkitty 1. kellarikerroksen karttaan. Suunnitelmissa on myös toinen esteetön WC.

Kasteallas

Kastealtaaseen ei ole esteetöntä pääsyä, joten liikuntarajoitteisten kastaminen järjestetään poikkeusjärjestelyin.

Parvi

Parvelle ei ole esteetöntä pääsyä.

Vaatteiden säilytys

Vaatenaulakot sijaitsevat ylimmässä kellarikerroksessa (alasalin taso, hissin kerrospainike YK)  ja toisessa kerroksessa, joihin kuljetaan joko portaita pitkin tai hissillä.

T-silmukkavahvistusalue

Pääsali ja alasali on varustettu T-silmukkavahvistuksella. Pääsalin T-silmukkavahvistusalue on sijoitettu permannolle parven ja lavan väliselle alueelle.

Pohjapiirustukset

Saat pohjapiirustukset isommiksi kuvia klikkaamalla.

KUVA 1: Kadulta pääsee suoraan pääaulaamme, josta voi siirtyä suoraan pääsaliin.

Laajennetut pyörätuolipaikat ja inva-wc:n sijainti.

KUVA 2: Pääaulasta kerrosta alempaa löytyy alasalin ja keittiön lisäksi naisten ja miesten vessat.

KUVA 3: Toisesta kerroksesta löytyy pääsalin parven lisäksi pienten lasten hoitoa varten varattu Kultala sekä keittiöstä remontoidut toimistotilat, joihin sisäänpääsy on rappukäytävästä.

KUVA 4: Kolmannessa kerroksessa sijaitsee yläsali (kartan alalaita), jossa järjestetään myös tilaisuuksia.