Keitä olemme

Olemme joukko ihmisiä, jotka rakastavat Jeesusta. Yhdessä muodostamme seurakuntaperheen, johon toivotamme sinut tervetulleeksi – joko kylään tai perheenjäseneksi.

Seurakuntaperhe

Seurakuntaperheemme on iso ja näin joukkoomme mahtuu esimerkiksi niin eri ikäisiä kuin eri kulttuuritaustaan kuuluvia. Arkisin eri ikä- ja sukupolvia edustaville ryhmille on erilaista toimintaa, mutta seurakuntaperheenä kokoonnumme sunnuntain jumalanpalvelukseen.

Perheessä perheenjäsenet kantavat kortensa kekoon, voimiensa ja lahjojensa mukaan. Toimintamme perustuukin vapaaehtoisiin lahjoituksiin ja vapaaehtoistyöhön.

Rakkaus Jeesukseen saa sydämemme sykkimään lähimmäisille. Emme halua elää vain itsellemme, vaan esimerkiksi seurakuntamme diakoniatyön kautta huomioimme lähimmäisiä lähellämme, lähetys- ja kehitysyhteistyön kautta jopa maailman toisella puolella asuvia.

Uskomme Jumalaan – Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen. Seurakuntana olemme osa Suomen helluntaiherätystä sekä maailmanlaajuista uskovien suurperhettä.

Seurakuntaperheeseemme voit liittyä, mikäli uskot Jeesukseen Kristukseen ja olet käynyt kasteella. Vieraanamme olet tervetulleita tilaisuuksiimme sekä osallistumaan ehtoolliselle kanssamme.