Lapset

Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus. Saalemissa haluamme panostaa erityisesti lapsi- ja nuorisotyöhön. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Lapsityö

Toimintamme on leirejä ja iltapäiväkerhoa lukuun ottamatta maksutonta

Coffee Bean

Kultala (0-2)

Kultala on 0–2-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu leikkipaikka, jossa lapset voivat leikkiä vanhempiensa valvonnassa. Kultala sijaitsee toisessa kerroksessa ja on avoinna heti sunnuntain jumalanpalveluksen alusta alkaen.

Kultalaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä lapsityön johtajaan.

Coffee Bean

Skidikirkko (2-13)

Skidikirkko-työn tavoitteena on tukea perheiden kristillistä kasvatusta ja lapsen/nuoren omakohtaista suhdetta Jeesukseen sekä luoda turvallinen ja innostava toimintaympäristö Jumalan läsnäolossa. Toiminnan päätavoitteena on, että lapsi ymmärtää Jumalan rakastavan häntä yksilönä.

Coffee Bean

Lastenilta (7-12)

Lastenilta on 7–12-vuotiaille koululaisille suunnattu  iltatapahtuma, jonka aikana lapsilla on mahdollisuus esimerkiksi pelata sählyä, ampua Nerf-aseilla ja heittää tikkaa, askarrella, harjoitella kynsien lakkausta ja hiusten laittoa sekä pelata biljardia, pingistä ja pöytäpelejä.

Coffee Bean

Jees-iltapäiväkerhot

Tarjoamme 1.–2.-luokkaisille lapsille iltapäiväkerhotoimintaa yhteistyössä opetusviraston kanssa.
Jees-iltapäiväkerhomme toimivat arkisin klo 12–17 Itä-Helsingin alueella Kallahdessa, Vuosaaressa (Mustakivi) ja Puotilassa alakoulujen tiloissa.

Leirit

Saalemin lapsi-ja nuorisotyö järjestää leirejä leirikeskuksessamme Kukkolassa Pälkäneellä. Lastenleirit on tarkoitettu jo koulun aloittaneille alakouluikäisille lapsille, LIFE-leiri on tarkoitettu yläkouluikäisille varhaisnuorille, FUEL-leiri 15-28 vuotiaille. Luvassa on mukavaa ja vauhdikasta yhdessäoloa, raamattutunteja, uimista, ulkoilua, leirinuotioita… Lisätietoa leiristä ja siellä tarvittavista varusteista saa leirikirjeestä, joka lähetetään jokaiselle leiriläiselle noin viikkoa ennen leiriä.

Koulutyö

Saalem-seurakunta palvelee kouluja osana helluntaiseurakuntien koulupalvelun toimintaa.
Koulutyön tarkoituksena on tuoda Saalem-seurakuntaa ja helluntailiikettä tutuksi kouluille sekä tukea koulujen uskontokasvatusta. Haluamme myös edustaa sellaista hengellisyyttä ja uskoa, joka on täynnä elämän monipuolisuutta ja erilaisuuden kunnioitusta.
Pääkaupunkiseudun helluntaiseurakunnat palvelevat lähialueidensa kouluja. Saalemin koulutyö palvelee erityisesti keskusta-alueen, itäisen kantakaupungin, Itäväylän varren ja Vuosaaren alueen kouluja.