Lapset

Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus. Haluamme Saalemissa panostaa monipuoliseen ja laadukkaaseen lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lapsityö

Lapsityön YouTube-kanava:

Saalem Kids and Families

Lapsityön some-kanavat:

Facebook: Saalem Kids and Families

Instagram: saalemkidsandfamilies

Toimintamme on leirejä ja iltapäiväkerhoa lukuun ottamatta maksutonta

Coffee Bean

Kultala (0-3)

Kultala on 0–3-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu tila, jossa lapset voivat leikkiä vanhempiensa valvonnassa. Kultala sijaitsee toisessa kerroksessa ja on avoinna sunnuntain jumalanpalveluksen aikana.

Coffee Bean

Skidikirkko (4-13)

Tämän työmuodon tavoitteena on tukea perheiden kristillistä kasvatusta ja lapsen omakohtaisen suhteen kehittymistä Jeesukseen. Skidikirkko kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana. Skidikirkossa on kaksi ryhmää: 4-8-vuotiaat ja 9-13-vuotiaat.

Coffee Bean

Lastenilta (7-12)

Lastenillat on suunnattu 7–12-vuotiaille koululaisille. Niiden tarkoituksena on antaa opetusta ja luoda turvallinen ja innostava toimintaympäristö Jumalan läsnäolossa. Lapsille on myös järjestetty erilaisia pelejä ja leikkejä, kuten sählyä, pingistä, askartelua ja hiusten laittoa.

Coffee Bean

Jees-iltapäiväkerhot

Tarjoamme 1.–2.-luokkaisille lapsille iltapäiväkerhotoimintaa yhteistyössä opetusviraston kanssa.
Jees-iltapäiväkerhomme toimivat arkisin klo 12–17 Itä-Helsingin alueella Kallahdessa, Vuosaaressa (Mustakivi) ja Puotilassa alakoulujen tiloissa.

Leirit

Saalemin lapsi-ja nuorisotyö järjestää leirejä leirikeskuksessamme Kukkolassa Pälkäneellä. Lastenleirit on tarkoitettu jo koulun aloittaneille alakouluikäisille lapsille, LIFE-leirit on tarkoitettu yläkouluikäisille varhaisnuorille ja FUEL-leirit 15-28 vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Leireillä on mukavaa ja vauhdikasta yhdessäoloa, raamattutunteja, uimista, ulkoilua, leirinuotioita ja muuta mukavaa leirielämään liittyvää.

Koulutyö

Saalem-seurakunta tekee koulujen kanssa yhteistyötä osana helluntaiseurakuntien koulupalvelun toimintaa.
Koulutyön tarkoituksena on esitellä Saalem-seurakuntaa ja helluntailiikettä kouluille. Tarjoamme kouluihin vierailijoita ja kutsumme kouluilta ryhmiä seurakuntaamme tutustumiskäynneille. Vierailujen aiheita voivat olla esimerkiksi helluntailaisuus, lähetystyö tai kristillisten juhlien yhteydessä järjestettävät tapahtumat, kuten joulutapahtuma.