Kukkolan leirikeskus hakee työsuhteeseen kesäkaudelle 2024 keittiövastaavaa / pääemäntää.

Kukkolan leirikeskus on Tampereen Helluntaiseurakunnan ja Helsingin Saalem-seurakunnan omistama leiripaikka Pälkäneellä, joka täyttyy kesäisin leireistä kovalla käyttöasteella. Tehtäviin kuuluu kesän leirikeittiön ja vapaaehtoisen keittiöhenkilöstön johtaminen. Tämä pitää sisällään ruokalistojen suunnittelua ja raaka-aineiden tilauksia sekä niiden toteuttamista yhdessä avustavien vapaaehtoisten kanssa.

Odotamme valittavalta henkilöltä hyvää yhteistyökykyä niin leirijärjestäjien kuin terveysviranomaisten kanssa, paineensietokykyä kiireenkin keskellä, hygieniamääräysten erinomaista tuntemista ja taitoa tehdä monipuolista ja maukasta leiriruokaa. Valittavan henkilön tulee esittää rikostaustaote (rikosrekisterilaki 6§ 2mom.).

Työaika on 7,5h/pvä 5/pvä/vko, jota kuitenkin järjestellään työaikapankin avulla leirien rytmityksen mukaan. Palkkauksesta ja siihen liittyvistä eduista (ruokailu ja asuminen) sovitaan henkilönkokemuksen ja osaamisen mukaisesti tapauskohtaisesti lainsäädäntöä ja sopimuksia noudattaen. Tehtävä on määräaikainen työn kausiluontoisuudesta johtuen ja tarkka kestoja mahdolliset ylimääräiset vapaat sovitaan lähempänä. Alustava tarve on 3.6.–11.8.2024 välisellä ajalla osittain tai kokonaan.

Hakemukset ja lisätiedot 30.4.2024 mennessä:

Petteri Arasalo, petteri.arasalo@tamperehelluntai.fi / Lisätiedot:
Katri Salmela, katri.salmela@saalem.fi