Opetuslapseuspolku

Jeesuksen ydinsanoma meille evankeliumeissa on mielestäni tämä: Tulla hänen luokseen (Matt 11:28), ja pysyä hänessä (Joh 15:4-5). Tätä on elämä kristittynä. Me Saalemilla haluamme auttaa toisiamme sekä olemaan opetuslapsia että tekemään opetuslapsia. Vaikka tämä tehtävä on todella yksinkertainen, uskon että me kaikki jotka olemme sitä yrittäneet toteuttaa, olemme myös todenneet sen olevan haastavaa.

Me tarvitsemme kahta asiaa toteuttaaksemme tätä käskyä. Ne ovat yhteys muiden uskovien kanssa sekä yksinkertaiset käytännölliset työkalut, jotka auttavat meitä tulemaan hänen luokseen ja pysymään hänessä.

Tämän vuoksi aloitamme tammikuussa 2024 koko seurakunnalle suunnatun opetuslapseuspolun. Tämän matkan tarkoituksena on yhdessä löytää ne työkalut, jotka auttavat meitä seuraamaan Mestariamme, samalla kun rakennamme ja vahvistamme suhteitamme toisiimme.

Opetuslapseuspolku alkaa tiistaina 16. tammikuuta, ja se jatkuu joka tiistai aina 14. toukokuuta asti. Tapaamme Saalemilla klo 18:00-20:00 ja käymme läpi kolme eri vaihetta meidän vaelluksessamme Jeesuksen kanssa:

1. Uskon perusteet

2. Opetuslapseus

3. Johtajuus

Jos haluat kasvaa uskossasi, seurata Jeesusta vakaasti ja sitten auttaa muita tulemaan ja seuraamaan Jeesusta, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi. Ensi keväänä Minä ja Marina, pastorimme yhdessä koko henkilökunnan kanssa sekä seurakuntaneuvostomme olemme päättäneet asettaa tämän etusijalle.

Stefan Sigfrids

Kurssin hinta

Hinta 60€ (Mobilepay / kortti opetuslapseuspolun alkaessa)

hinta sisältää 3 kirjaa

Iltojen aikataulu

klo 17 Aukeaa kahvio

klo 18 – 20 Opetukset ja keskustelut

ILMOITTAUDU MUKAAN www.saalem.fi/polku