Parisuhdeasiantuntijat John & Helen Burns saapuvat Suomeen

Tervetuloa ainutlaatuiseen parisuhdeseminaariin Helsingissä, Fila Churchissa 6.4. klo 13, jossa puhujina toimivat kansainvälisesti tunnetut pastorit ja parisuhdeasiantuntijat John ja Helen Burns Kanadasta. Tämä erityinen tilaisuus keskittyy teemoihin ”Rakkaus, Seksi ja Ihmissuhteet”, tarjoten syvällisiä näkemyksiä ja käytännön työkaluja parisuhteen parantamiseen ja syventämiseen.

John ja Helen ovat tunnettuja paitsi sydämellisestä palveluksestaan myös kyvystään puhua avoimesti ja rehellisesti parisuhteen haasteista ja iloista. Heidän opetuksensa yhdistelee raamatullisia periaatteita ja modernia psykologiaa, tarjoten kuulijoilleen ainutlaatuisen näkökulman rakkauden ja ihmissuhteiden maailmaan. Vuosikymmenten kokemuksellaan he ovat auttaneet tuhansia pareja ympäri maailmaa löytämään uutta toivoa ja elinvoimaa suhteisiinsa.

Osallistumismaksu on vain 10€, ja opiskelijat, kotiäidit ja -isät sekä alle 18-vuotiaat ja työttömät pääsevät mukaan ilmaiseksi.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista paikkasi pikaisesti täyttämällä ilmoittautumislomake täältä: https://bit.ly/IhmissuhdeSeminaari 

Tämä iltapäivä on innoittava mahdollisuus kuulla ja oppia Johnilta ja Heleniltä, jotka jakavat rohkeasti tietonsa ja kokemuksensa, auttaen sinua ja kumppaniasi rakentamaan entistä vahvemman suhteen. Seminaari sopii kaikille parisuhteessa eläville, avioliittoa suunnitteleville sekä kaikille, jotka haluavat syventää ymmärrystään ihmissuhteista ja rakkaudesta.

Tule mukaan kokemaan yhteisöllisyyttä, saamaan uusia oivalluksia ja löytämään tukea ja kannustusta parisuhteesi ja ihmissuhteittesi kehittämiseen. Nähdään seminaarissa!

Terveisin, Fila seurakunnan tiimi