ÄÄNITTEET JUMALA ON. -TAPAHTUMASTA

Jumala on -tapahtumasta voit tilata myös äänitteitä, jotka sisältävät tilaisuudet mp3-muodossa, yksittäisinä
cd-levyinä tai latauslinkkinä, josta ladattavissa puheet omalle tietokoneelle.

Hinnat

– Yksittäiset puheet cd:llä 6€ / kpl (6.10. Gary Wilkerson / 6.10. Reinhard Bonnke / 6.10. Evan Wilkerson / 7.10. Gary Wilkerson / 7.10. Reinhard Bonnke / 8.10. Gary Wilkerson / 9.10. Gary Wilkerson
– MP3-CD, jossa kaikki puheet 30€
– Latauslinkki, josta ladattavissa kaikki puheet 25€
– Latauslinkillä saa myös yksittäisiä puheita 4€/kpl

toim.kulut 2€ – 5€ lähetyksen painon mukaan.

Tilaa äänitteitä

 

KUVAGALLERIA

Jumala On. -tapahtuma lokakuussa    

?? In English

Jumala on. Jumala on todellinen, hän rakastaa, välittää, vastaa, toimii, pelastaa ja parantaa. Tule mukaan innostumaan ja varustautumaan kuulemalla hyviä uutisia Jumalasta. Rohkaisemme sinua myös kutsumaan ihmisiä mukaan, jokainen on tervetullut!

Jumala on. -tapahtuman tilaisuudet ovat sunnuntaina 7.10. Helsingin jäähallilla klo 15 ja klo 18. Pääpuhujina ovat Afrikan apostolina tunnettu Reinhard Bonnke sekä Gary ”Davidin poika” Wilkerson, lisäksi tilaisuuksissa on rukousta ja musiikkia. Ensimmäiset 7000 mahtuvat sisään. Tapahtuma on ilmainen.

JUMALA ON. -TAPAHTUMAN TILAISUUDET MAANANTAINA JA TIISTAINA 8.-9.10.

Innostuitko ja haluat oppia tuntemaan Jumalaa lisää? Haluatko tuoda ystäväsikin kuulemaan hyvät uutiset? Tänään sekä huomenna 8.-9.10. tilaisuudet jatkuvat osoitteessa Näkinkuja 3, mukana Gary, Kelly ja Evan Wilkerson. Olet tervetullut mukaan!

Maanantai 8.10. Jumala on -tilaisuus klo 18.00 Gary Wilkerson

Tiistai 9.10. Jumala on -tilaisuus klo 18.00 Gary Wilkerson

Tilaisuudet 7.10. Jäähallilla
Klo 15.00 tilaisuus, Gary Wilkerson.
Garyllä on sanoma rakastavasta Jumalasta, joka etsii juuri sinua.

Klo 18.00 tilaisuus, Reinhard Bonnke.
Bonnke puhuu tulesta, jonka Jumala haluaisi sytyttää sinussa.

Mitä sinä tarvitset Jumalalta? Tilaisuuksissa rukoillaan kaikkien puolesta, jotka etsivät Jumalan apua elämäänsä – perheiden, ihmissuhteiden, terveyden, pelastuksen puolesta.

Tilaisuuksissa puheet tulkataan livenä suomeksi, ja molempien tilaisuuksien tulkkaus kuulokkeilla on järjestetty seuraaville kielille: englanti, venäjä, arabia, farsi sekä viittomakieli. Tulkkausta varten tarvitset sovelluksen Audio Everywhere ja omat kuulokkeet.

 

PÄÄPUHUJAT

REINHARD BONNKE

REINHARD BONNKE

Reinhard Bonnke on maailmanlaajuisesti tunnettu evankelista. Palvelustehtävänsä aikana hän on nähnyt yli 75 miljoonaa uskonratkaisua. Sairaudestaan johtuen hän on ilmoittanut pitäneensä viimeisimmän kampanjansa Afrikassa marraskuussa 2017 (yli 6 miljoonaa osallistujaa) ja siirtänyt perustamansa Christ For All Nations -järjestön johtamisen eteenpäin. Bonnkella on kuitenkin vielä asiaa Euroopalle ja Suomelle. Hän haluaisi olla rohkaisemassa seuraavaa sukupolvea johtamaan ihmisiä Jumalan luo – ja vielä kerran sytyttämässä Suomea!

GARY WILKERSON

GARY WILKERSON

Gary Wilkerson on pastori, vaikuttaja ja kirjailija. Nykyisin hän johtaa isänsä David Wilkersonin perustamaa kansainvälistä World Challenge organisaatiota. Lisäksi hän on aiemmin perustanut The Springs Church-seurakunnan Colorado Springsissä, Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan rukouksen miehenä, ja hän on kir­joittanut teoksen Taivaallinen esirukoilija (2006). Garylla ja hänen vaimollaan Kellyllä on neljä lasta.

 

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI

 

Osoite: Helsingin Jäähalli, Nordenskiöldinkatu 11-13.

Suosittelemme julkisia liikennevälineitä lähialueen tietöiden vuoksi.

Ovien aukeaminen:

Ovet avataan klo 13.30. Ennakko-ohjelma salissa alkaa n. 1/2 h ennen tilaisuuksia.  Pyydämme saapumaan hyvissä ajoin paikan päälle ja varaamaan hyvin aikaa saapumiseen ja sisäänpääsyyn. Iloitsemme myös kärsivällisyydestä mahdollisten ruuhkien ja jonojen kohdatessa.

Pyydämme huomioimaan, että Jäähallin ulko-ovilla on kaikkia koskeva turvatarkastus, mikä hidastaa sisäänpääsyä. Turvatarkastuksessa sallitut tavarat: muoviset juomapullot, omat eväät ja sateenvarjot. Turvatarkastuksen kielletyt tavarat: teräaseet, ampuma-aseet, räjähteet ja ilotulitteet, palavat nesteet, lasipullot ja liput.

Julkinen liikenne: Helsingin keskusta – Jäähalli

Raitiovaunulinjoilla 4 ja 10 pääsee Mannerheimintieltä Lasipalatsin edestä Kansaneläkelaitoksen pysäkille, josta on noin 400 metrin kävelymatka Jäähallille. Bussilla keskustasta pääsee useilla Elielinaukiolta lähtevillä linjoilla myös Kansaneläkelaitoksen pysäkille, josta on noin 500 metriä Jäähallille. Bussi numero 69 tulee Elielinaukiolta suoraan Jäähallin eteen Nordenskiöldinkadulla sijaitsevalle pysäkille. Tarkemmat reittitiedot ja aikataulut Reittioppaasta.

Henkilöautot ja pysäköinti:

Liikenteen ruuhkautumiseen kannattaa varautua erityisesti Mannerheimintieltä pohjoisen tai Munkkiniemen suunnasta tullessa Reijolankadun ja Nordenskiöldinkadun katutöiden vuoksi.

Nordenskiöldinkadulta katsottuna Jäähallin vasemmalla puolella on iso parkkipaikka tapahtuman osallistujia varten noin 300 henkilöautolle. Parkkipaikalla on käytössä maksuautomaatit ja pysäköinti maksetaan etukäteen alueiden automaatteihin tai EasyPark-/ ParkMan-sovelluksella.  Maksuautomaatit sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona ja päivähinta on noin 10 €. Maksettu lippu jätetään autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.

Pysäköintipaikkoja löytyy myös Olympiastadionin eteläpuolelta Mäntymäentien varrelta, samoin Vauhtitien varrelta pääradan vierestä.

Matkanjärjestäjät:

Liikenteen ruuhkautumiseen kannattaa varautua erityisesti Mannerheimintieltä pohjoisen tai Munkkiniemen suunnasta tullessa Reijolankadun ja Nordenskiöldinkadun katutöiden vuoksi.

Jäähallin isolta parkkipaikalta pystymme varaamaan jonkun verran tilaa myös tilausajobusseille. Ilmoittakaa meille, jos olette järjestämässä bussimatkoja, niin voimme paremmin varautua pysäköintiin. Pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
Linja-autojen pysäköinti on myös maksullista. Maksu suoritetaan saavuttaessa. Maksuautomaatit sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona ja maksettu lippu jätetään autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.
Mikäli tiedätte ryhmänne (yli 40 henkilöä) saapumisen ajoittuvan klo 14.30- 15.30 ja tarvitsette istumapaikka varauksen olkaa yhteydessä meihin etukäteen.
Yhteydenotot ja lisätietoa mauri.venemies@saalem.fi tai saalem@saalem.fi

Muita pysäköintipaikkoja löytyy myös Olympiastadionin eteläpuolelta Mäntymäentien varrelta, samoin Vauhtitien varrelta pääradan vierestä.

 

INVA-paikat:

Jäähallin etupihalla on 8 kpl INVA-paikkoja ja omalla autolla tulevat pysäköivät autot kyseisille paikoille. Parkkipaikoilta on opastus  rullatuolilla tai rollaattorilla liikkuville; parkkipaikoilta sisääntulokerroksen kautta permannolle hissillä. INVA-taksilla saapuvat kulkevat takaovelle, jota kautta suoraan permannolle.

RUOKAILU

Jäähallin ja lähialueen ravintolat palvelevat osallistujia tapahtuman ajan. 

LAPSIPERHEET

Tilaisuudet sopivat koko perheelle. Erillistä lastenhoitoa tai lasten tilaisuuksia ei ole. Alle 2-vuotiaille on varattu Petoklubi -taaperohuone. Petoklubissa alle 2 vuotiaitten vanhemmat voivat levähtää hetken omien lastensa kanssa.

MYYNTI- JA ESITTELYPISTEET

Jäähallin aulassa ja käytävillä palvelee mm. laaja AikaShop, jossa saatavilla kristillistä kirjallisuutta (esimerkiksi Bonnken kirjoja ja Raamattuja ja myös uusi kommentaariraamattu).

Kristilliset toimijat voivat anoa esittely- tai myyntipistepaikkaa järjestäjiltä. Ota yhteys sähköpostilla jaahalli@saalem.fi lisätietoja varten. 

 

JUMALA ON. -TAPAHTUMAN MUUT TILAISUUDET

Jäähallissa järjestettävien 7.10. tilaisuuksien (klo 15 ja 18) lisäksi Jumala on. -tapahtuma sisältää seuraava tilaisuudet Helsingin Saalem -seurakunnassa, osoitteessa Näkinkuja 3:

Lauantai 6.10. FUEL x LIFE klo 19.00 Ewan Wilkerson (suunnattu yläasteikäisille ja opiskelijaikäisille)

Maanantai 8.10. Jumala on -tilaisuus klo 18.00 Gary Wilkerson

Tiistai 9.10. Jumala on -tilaisuus klo 18.00 Gary Wilkerson

JÄRJESTÄJÄ

Helsingin Saalem -seurakuntana olemme saaneet 90 vuotta olla kirkastamassa Jumalaa Helsingissä. Seurakuntaperheemme on iso ja näin joukkoomme mahtuu esimerkiksi niin eri ikäisiä kuin eri kulttuuritaustaan kuuluvia. Palvelemme esimerkiksi diakoniatyön kautta läheisiä lähellämme ja lähetys- ja kehitysyhteistyön kautta jopa maailman toisella puolella asuvia. Jumala on –tapahtuma juhlistaa samalla 90-vuotista seurakuntaamme. Tutustu lisää seurakuntaan: saalem.fi

 

VAPAAEHTOISEKSI

Ilmoittaudu Jumala on. -tapahtumaan vapaaehtoistehtäviin. Tehtävät jaetaan tarpeen mukaan. Vielä kaivattaisiin muutama järjestyksenvalvoja mukaan hyvään tiimiin.

 

LAHJOITUKSET

Jos haluat olla tavoittamassa kaupunkia, voit olla rukouksissa mukana sekä halutessasi taloudellisesti tukea lahjoittamalla tapahtumaan viitteellä ”18762”.

 

??

GOD IS. God is real, He loves, cares, answers, acts, saves and heals. Come and be inspired and empowered through hearing good news of God. We encourage you to invite people. Everyone is welcome!

God Is events are on Sunday 7th October at Helsinki Ice Hall at 3 pm and 6 pm. The main speakers are Reinhard Bonnke, the Apostle of Africa, and Gary Wilkerson, son of famous David Wilkerson. Event has also prayer and music. There is room for the first 7000. Free entry.

There’s interpretation available in English, Russian, Arabic and Farsi. You need the Audio Everywhere application and your own headsets for interpretation.

ARRIVAL

Address: Ice Hall, Helsinki / Nordenskiöldinkatu 11-13.

Public transport: Route information and schedules from the Journey Planner.

Cars: There is a large car park for 300 cars on the side of Helsinki Ice Hall. Parking must be paid at the time of arrival on a ticket machine or using the EasyPark / ParkMan application.

Tour operators / big groups: Parking is also available for charter buses next to Helsinki Ice Hall. Parking for buses must also be paid in advance on a ticket machine. For groups of more than 40 people is possible to reserve seating. Please contact in any group-cases: mauri.venemies@saalem.fi.

EATING

Restaurants inside the Ice Hall and nearby serve the participants during the event.

FAMILIES WITH CHILDREN

The event is for the whole family. There is no childcare or children’s program provided. There is a room reserved for parents of young children.

ORGANIZER

Saalem Church has been glorifying God in Helsinki for 90 years. We are a diverse christian community from many nations. We are reaching out to a hurting world to share the hope that we have found in our Lord Jesus Christ. God Is event celebrates our 90-year-old church. Read more about our church.

DONATIONS

If you want to support us in reaching the city, join us in prayer or donate here for the event using the reference ”18762”.

TULE KÄYMÄÄN

Sunnuntai - Koko seurakunnan jumalanpalvelus

 

Tule palvelemaan

Yhteystiedot

OSOITE

Näkinkuja 3
Hakaniemi, Helsinki
Google Maps

EMAIL

saalem@saalem.fi

 

PUHELIN

(09) 774 1010

ti-to  13-17

 

PÄIVYSTÄVÄ TYÖNTEKIJÄ

0445051010

ti-to 14-17