Tässä yhteiskristillisessä pikadeittitapahtumassa saat tilaisuuden tutustua kerralla moniin pääkaupunkiseudun sinkkuihin. 

Tapahtuman kulku: Speed Datingissa keskustellaan kierroksella keskenään pareina, keskusteluaikaa on muutama minuutti ja sitten pari vaihtuukin. Suosikkisi numero kannattaa ehdottomasti kirjoittaa muistiin ja jos saatte yhteensopivat valinnat, lähetetään siitä tapahtuman jälkeen tieto tekstiviestillä ja voitte sitten halutessanne mennä jatkotreffeille. Toki jatkotreffeille saa kysyä jo pöydässä, jos siltä tuntuu. 

Kenenkään yhteystietoja ei voi kalastella tapahtuman jälkeen, joten ole valppaana, jos yhtään tulee vähänkin kiinnostava, laita muistiin henkilön rinnassa oleva numero.

Ilmoittaudu Olkkarin sähköpostiosoitteeseen: aikuisten.olohuone.saalem@gmail.com, kerro nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoittautuminen perjantaihin 21.10. klo 18 MENNESSÄ!

Tullessasi tapahtumaan ilmoittaudu paikan päällä, niin saat nimeäsi vastaavan numeron ja keskustelut pyöräytetään käyntiin puolen tunnin sisään. Tapahtumassa on tarjolla juotavaa ja pientä naposteltavaa pientä rahaa vastaan. Oma vesipullo tai muu juoma on suositeltavaa. 

 

Tervetuloa pikadeittiin!