Jälleen niin monella tapaa siunattu leirikesä Kukkolassa on takana päin. Vielä kuitenkin uusia upeita leirejä varmasti tulee ja siksi haluammekin pitää mahtavasta Kukkolan leirikeskuksesta hyvää huolta. On siis aika pitää syksyinen talkooviikonloppu Kukkolassa. Talkoot pidetään syys-lokakuun vaihteessa (30.9. – 2.10.),  varaa aika kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan!
Talkoisiin voit tulla yksin, ystävän tai koko perheen voimin. Talkoissa riittää monenlaista puuhasteltavaa mm. pihatöitä, remontointia, korjausta, siivousta yms. Töiden lisäksi syödään hyvin, saunotaan, pidetään pieniä hartaushetkiä ja koetaan uskovien yhteyttä.

Talkoisiin on myös mahdoliista tulla vain osaksi aikaa, jos et pääse osallistumaan koko viikonlopuksi. Talkoisiin mennään yhteiskyydein. Pidetään yhdessä Kukkola kunnossa!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Siunausta syksyysi!

Terveisin
Matias Kukkonen
lisätietoja talkoisiin liittyen: matkuk7@gmail.com