Sunnuntaina 19.6.2022 pidetty Helsingin Saalem-seurakunnan ylimäärinen seurakunnankokous päätti kutsua Stefan Sigfridsin seuraavaksi seurakunnanjohtajaksi. 

Tällä hetkellä Tukholmassa asuva Sigfrids työskentelee Filadelfia-helluntaiseurakunnan pastorina. Tätä ennen hän on toiminut mm. Vaasan ruotsinkielisen helluntaiseurakunnan johtajana lähes 20 vuoden ajan. 

Stefan ja Marina Sigfrids muuttavat Helsinkiin alkusyksyllä ja tehtävän hoitaminen alkaa syyskauden alkupuolella, ajankohdasta sovitaan pian tarkemmin, riippuen nykyisten työtehtävien irtisanomisajoista ja asunnon löytämisesta yms. 

Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi Saalemiin ja odotamme kovasti uuden työkauden alkua.

Aiemman seurakunnanjohtaja Mika Yrjölän siirryttyä maaliskuussa Yhdysvaltoihin väliaikaisena seurakunnanjohtajana toimii pastori Ari Kattainen.