”Tämän sukupolven aikana” -teemalla syvennytään pohtimaan, miten voimme välittää evankeliumin lopuille saavuttamattomille kansoille.

..

Saalem isännöi Tellus-lähetyskonferenssia yhteistyössä Fidan, IK-Opiston ja Avainmedian kanssa.

Konferenssi toteutetaan varsinaisesti kahtena kokonaisena tapahtumapäivänä pe-la 25.-26.3.2022.

Tapahtuma alkaa kuitenkin torstai-iltana 24.3. ”Tellus-etkoilla” – Majatalo-ilta klo 19.

Perjantaina keskitytään seurakuntien lähetystyön johtamiseen ja sytyttämiseen. Perjantai-illasta alkaen painopiste on myös nuoren sukupolven innostamisessa. Tapahtuma päättyy sunnuntaina lähetysjumalanpalvelukseen.

Mukana konferenssissa mm. Yassir Eric, Øystein Gjerme, Pekka Simojoki, Ilkka Puhakka, Jukka Jämsen, Marko Selkomaa, Mika Yrjölä, Petra Syväntö, Rebecca Palmi, Mira Korhonen, Timo Raassina, Rauli Lehtonen, Ruut Mononen, Harri Hakola, Henry Mononen, Muayad Namrood, Arto Hämäläinen, Juha Lehtonen, Petri Viinikkala, Aaron Ibrahim, Katri Salmela, Hanna Järvinen, Antti Kakriainen, Niko Jokinen, Riia Tammi, Joona Kuusikoski, Jyrki Palmi, Ari Kattainen, Legacy Music, EtCetera-kuoro, Saalem Worship

Tellus-lähetyskonferenssin on tarkoitus koota sekä saalemilaiset että koko Suomen lähetystyöstä kiinnostuneet yhteen parin vuoden tauon jälkeen. Osallistuminen konferenssiin on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin.

Konferenssin osana on lauantaina myös upea Lasten Tellus-konferenssi. Lasten osuuteen ilmoittaudutaan TÄÄLLÄ.

Lue lisää Konferenssin ohjelmasta ja vierailijoista ja kaikesta: telluskonferenssi.fi

Ilmoittaudu palvelemaan alla:

=============================