Fifteen-leiri on suunnattu 2007-syntyneille nuorille ja osallistua voi mistä päin Suomea tahansa! Leiri järjestetään Tampereen ja Espoon helluntaiseurakuntien sekä Malmin ja Helsingin Saalem helluntaiseurakuntien toimesta. Paikkana Kukkolan leirikeskus Pälkäneellä.

Leirien ajankohta 12.–19.6.2022

Hinta: 165€ + kyydit
Leirin johtaja: Rebecca Palmi ja Joona Salo Fifteen-leiri on riparia vastaava seurakuntakoulu, jossa käydään läpi kristinuskon keskeiset asiat teemalla ”suuri tarina”. Ohjelmaan kuuluu opetusta, pelejä, syömistä, saunomista, uimista, spessuaktiviteetteja sekä kaikkea muuta hauskaa. Leiriltä saa unohtumattomia kokemuksia ja uusia ystäviä. Leirillä järjestetään vanhemmille ja sukulaisille avoin kastetilaisuus, joka on myös leirin päätösjuhla. Vaikka Fifteen-leiri on suunnattu erityisesti helluntaiseurakuntien nuorille, on sinne tervetullut jokainen uskonnolliseen taustaan katsomatta.

Tarkemmat tiedustelut ja ilmoittautuminen

Niko Jokinen, 050 5029008, niko.jokinen@saalem.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ