Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on kiristänyt rajoituksia Uudellamaalla pahenevan pandemiatilanteen vuoksi. 

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69926502


Uskonnollisten yhdyskuntien seurakuntien jumalanpalveluksia ja vakiintunutta toimintaa kokoontumisrajoitukset eivät koske, mutta kokoontumisten terveysturvallisuus kyllä. Helsingin Saalem-seurakunta on Suomen Helluntaikirkon jäsenseurakunta. Jatkamme jumalanpalvelusten ja niihin rinnastettavien vakiintuneiden toimintamuotojen järjestämistä kaikille avoimena, mutta huomioiden terveysturvallisuuden. 


– Tulethan Saalemille vain oireettomana

– Käytäthän maskia tilaisuuksissamme

– Huomioithan etäisyydet muihin ryhmiin (turvavälit)

– Muistathan hyvän käsihygienian

– Emme järjestä kahvituksia


Muita tapahtumia joudumme valitettavasti perumaan, kuten tiistaina 7.12. suunnitellun Vapaaehtoisten Gaalan. Eri toimintaryhmät tiedottavat omista tapahtumistaan ja mahdollisista peruuntumisista tai rajoituksista erikseen.


Kaiken keskellä – Siunattua Joulunodotusta! 

Mika Yrjolä

Seurakunnanjohtaja