Speed Dating –tapahtuma Saalemilla la 20.11. klo 12 (HUOMIO uusi päivä ja aika). Tässä yhteiskristillisessä pikadeittitapahtumassa saat tilaisuuden tutustua kerralla moniin pääkaupunkiseudun sinkkuihin. Tämä tapahtuma on tarkoitettu noin 25-50 -vuotiaille. Ensimmäiset 40 mahtuu mukaan, 20 naista ja 20 miestä.

Tapahtuman kulku: Speed Datingissa keskustellaan kierroksella keskenään pareina, keskusteluaikaa on muutama minuutti ja sitten pari vaihtuukin. Suosikkisi numero kannattaa ehdottomasti kirjoittaa muistiin ja jos saatte yhteensopivat valinnat, lähetetään siitä tapahtuman jälkeen tieto tekstiviestillä ja voitte sitten halutessanne mennä jatkotreffeille. Toki jatkotreffeille saa kysyä jo pöydässä, jos siltä tuntuu. 

Ilmoittaudu etukäteen Olkkarin sähköpostiosoitteeseen: aikuisten.olohuone.saalem@gmail.com ja kerro nimesi, ikäsi ja puhelinnumerosi. Tullessasi tapahtumaan ilmoittaudu, niin saat nimeäsi vastaavan numeron ja keskustelut pyöräytetään käyntiin puolen tunnin kuluessa. 

Tapahtumassa on tarjolla juotavaa ja pientä naposteltavaa, nämä maksetaan ilmoittautuessa. Oma vesipullo on suositeltavaa. 

P.s. Kenenkään yhteystietoja ei voi kalastella tapahtuman jälkeen, joten ole valppaana, jos yhtään tulee vähänkin kiinnostava, laita muistiin henkilön rinnassa oleva numero.