Tohtori Billy Wilson (syntynyt 4. lokakuuta 1958) toimii tällä hetkellä Oral Robertsin yliopiston neljäntenä presidenttinä Tulsassa, Oklahomassa. Billy on naimissa Lisan kanssa ja heillä on poika, Ashley, ja tytär Sara.

Wilson on edistänyt ainutlaatuisia maailmanlaajuisia kumppanuuksia Empowered21: n kautta. Hän inspiroi ja voimaannuttaa ihmisiä viikoittaisen World Impact with Billy Wilson-televisio -ohjelman kautta, jota nähdään yli 170 maassa. Lisäksi Wilson on toiminut eri lautakunnissa ja komiteoissa, mukaan lukien Mission America Coalitionin (Lausanne, USA), Pentecostal World Fellowship Advisory Board ja International Christian Embassy Jerusalem.

Tohtori Wilsonin nykyisessä tehtävässä Pentecostal World Fellowshipin puheenjohtajana hänen näkynään on, että jokainen ihminen maailmassa voisi kohdata Pyhällä Hengellä täytetyn Jeesuksen seuraajan vuoteen 2033 mennessä (2000 vuotta Pyhän Hengen vuodatuksen jälkeen). Tule kuulemaan ja kokemaan kristittyjen yhteyttä, Pyhän Hengen läsnäoloa ja elämää muuttavaa sanaa Sunnuntaina 12.9. klo 11.00 Helsingin Saalemissa, Näkinkuja 3.