Etsimme Helsingin Saalem-seurakuntaan ammattitaitoista ja osaavaa hallintoassistenttia äitiysloman sijaiseksi kokoaikaiseen työsuhteeseen 27.9. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät, sekä erilaiset yleishallinnon tehtävät. Se sisältää mm. osto- ja myyntireskontrasta huolehtimista, kirjanpitoaineiston valmistelua, taloushallinnon raportoinnin ja budjetoinnin avustavia tehtäviä, sidosryhmäyhteistyötä, HR-prosesseissa avustamista, palkka-ainestojen valmistelua, sopimusten hallinnointia, arkistointia, sekä testamentti- ja perunkirjoitusasioiden hoitoa.

Odotamme sinulta

Tehtävässä tarvitaan talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntemusta, huolellisuutta ja tarkkuutta, hyvää tietoteknistä osaamista ja asiakaspalveluasennetta, sekä paineensietokykyä. Käytämme Procountor-kirjanpito-ohjelmistoa. Ymmärrys seurakunnan toiminnasta ja toimintatavoista on suuri etu. Toivomme sinulta tehtävää tukevaa koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi tai muu soveltuva koulutus) ja kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Me saavutamme tuloksia työskentelemällä saumattomasti yhdessä ja tästä syystä toivomme, että sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut toimimaan osaltasi Saalemin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme

Olemme Suomen suurin helluntaiseurakunta, ja tarjoamme hyvän mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Palkkaus KjTES:n palkkaluokka 3:n mukaan. Toimit tehtävässä hallintojohtajan alaisuudessa osana hallinnon tiimiä, ja liityt mukaan iloiseen työyhteisöömme. Käytössäsi on hyvät työvälineet ja uusitut toimistotilat.

Nyt on erinomainen tilaisuus aloittaa mielenkiintoinen matka kanssamme seurakuntatyössä. Hae rohkeasti paikkaa!

Lisätietoja ja hakemuksen jättäminen

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, ole yhteydessä hallintojohtaja Harri Kilpeläiseen, 050-502 9002.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään su 5.9. sähköpostilla osoitteeseen: harri.kilpelainen@saalem.fi. Liitä myös CV hakemuksesi mukaan.