Koronarajoitusten lieventyessä Saalem avaa pitkästä aikaa oviaan. Pienemmät tilaisuudet kuten Päiväseurat, Rukous- ja Israel-illat, sekä eri kieliset ryhmät voivat jatkaa välittömästi kokoontumisiaan vastuuhenkilöidensä johdolla, kuten solutkin. Seuraa tiedotusta muihin tilaisuuksiin liittyen.

Saalemin sunnuntain jumalanpalvelukset alkavat heinäkuun alussa 4.7. Ne pidetään tutulla paikallaan klo 11. Vallitsevien rajoitusten myötä voimme ottaa pääsaliin korkeintaan 240 henkilöä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ainakaan toistaiseksi. Jumalanpalvelukset toteutetaan tutulla hybridimallilla, jossa saarna katsotaan yhdessä isolta screeniltä, mutta juonto, ehtoollinen ja mahdollisesti myös musiikki ja muita osioita toteutetaan normaalisti.

Kokoontumisissa on tietenkin otettava huomioon hygienia, maskisuositus, ja mahdollistettava turvaetäisyyksien (2 m) pitäminen.

Rohkaisemme myös vapaaehtoisia ottamaan yhteyttä seurakunnan toimistoon tai tiimin vetäjään, koska nyt teitä jälleen tarvitaan. Kiitos palvelualttiudestanne jo etukäteen!

Tervetuloa pitkästä aikaa Saalemille!