Hei, te sinkut noin 25-50v! 

Tervetuloa Aikuisten olkkarin tämän vuoden viimeiseen, mutta ei vähäisimpään iltaan perjantaina 18.12.2020 klo 18! Päivä on erityinen, sillä Olkkarissa vietetään pikkujouluja ja syntymäpäivää. 

OHJELMA. Haluamme osan illan ohjelmasta pitää yllätyksenä, mutta sen voimme kertoa, että luemme jouluevankeliumin sekä Raamatun kohtia Jeesuksen syntymästä, johdatuksesta ja rukoilemme. Ja koska vietämme tätä kodeissamme ja emme fyysisesti pääse yhteen, olisi kiva, jos saisimme osan teistä lukemaan tiimin kanssa näitä Raamatun paikkoja ja näin osallistumaan illan ohjelmaan.

PUKEUTUMINEN JA REKVISIITTA. Toivomme, että voisimme nähdä jokaisen yllä tai kodissa joulun. Voit vaikkapa koristella tai sisustaa taustasi joulukoristeilla, jolloin näemme sinunkin olevan joulutunnelmissa. Kaikista rohkeimmat ehkä laittavat jouluisen hiuskoristeen, poronsarvipannan, jouluisen hatun tai muuta sellaista.

RUOKA JA JUOMA. Illan ruokailu ja juomailu tapahtuu joko huomaamattomasti ruudun äärellä mikki mutella tai sitten yhteisesti illan lopussa. Kannattaa etukäteen valmistella omat juotavat, syötävät ja Olkkarin synttärikakun/pullan/capcaken tms. niin, että ne ovat valmiina lähettyvilläsi. Näin teidän ei tarvitse lähteä kesken verkkotapahtuman pois ruudun äärestä.

MESSENGER -HUONE. Messenger -huoneen linkki lähetetään Facebook -ryhmän sisällä olevan tapahtuman yhteyteen ja sähköpostiin perjantaina. Huone tarvitsee Facebook- tai Messenger -käyttäjätilin. Messenger -huone avautuu noin klo 17.45 alkaen. Huoneeseen pääsee mukaan 50 ensimmäistä. Saat lisää tietoa messengerin huoneesta Facebookin tapahtumassamme ja sähköpostin kautta.  

Pääset mukaan tapahtumaan Facebook -ryhmän kautta tästä https://www.facebook.com/groups/1699666026958981 tai sähköpostin kautta aikuisten.olohuone.saalem@gmail.com.

Vietetään yhdessä kiva ilta!

Terveisin, Olkkarin tiimi