Hei sinä reipas pyöräilijä, tervetuloa sinkkutapahtumaan! 

Syyskuun tapahtumassa lähdetään pyörälenkille Vuosaaren Uutelaan ihailemaan merellisiä alkusyksyn maisemia. Matka on pituudeltaan noin 34 km ja kestää noin 4-5 tuntia lepotaukoineen. Reitti koostuu enimmäkseen asfalttiteistä, vähän sorateitäkin joten menopeliksi riittää millainen pyörä vain!

Pysähtyminen tapahtuu mahdollisuuksien mukaan ainakin kerran jossain alueen rantakahvilassa, lepotaukoa pitäen ja kahvitellen. Uutelassa voimme ihailla merimaisemia jonkin aikaa. 

Olkkkarin toiminta on tarkoitettu noin 25-50 -vuotiaille sinkuille. 

Matkan tiedot:

Meno: Saalem – Tammisalo – Uutela 16 km

Paluu: Uutela – Viikki – Saalem 18 km

Matka yhteensä: 34 km

LÄHTÖ: Tapaaminen Helsingin Saalemin edustalla (Näkinkuja 3) lauantaina 5.9. klo 12.00, johon myös palaamme noin klo 17.00 aikoihin. Voit tietysti päättää itse oman paluumatkasi ja -aikasi. Ota vesipullo ja ehkä eväitäkin mukaan!

HUOM. metroa voi käyttää vaikkapa paluumatkalla, pyörää saa kuljettaa metrossakin! Metrojunan ovet, joista pääset pyöränkuljetustilaan, on merkitty isolla pisteviivapyörällä.

Jos haluat tulla seuraan lyhyemmälle matkalle, niin ota yhteyttä esim. sähköpostiosoitteella, että pääset mukaan seurueeseen reitin varrelta. 

SADEVARAUS: sateen sattuessa menemme johonkin keskustan kahvilaan turvavälit tietysti huomioiden!

Tervetuloa mukaan tapaamaan Olkkarin reippaita pyöräileviä sinkkuja! 

Liity mukaan toimintaan ja saat lisää tietoa tapahtumista: Facebookissa Aikuisten olkkari, https://www.facebook.com/groups/1699666026958981 tai sähköpostilistalle osoitteeseen aikuisten.olohuone.saalem@gmail.com