Luovan työn koordinaattori

Haemme Helsingin Saalem-seurakuntaan organisointikykyistä luovan työn koordinaattoria ja kehittäjää vuoden määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on koordinoida ja kehittää seurakuntamme luovaa toimintaa erityisesti liittyen jumalanpalveluksiin ja tapahtumiin niin musiikin kuin muun visuaalisuuden ja taiteen osalta. Työhön kuuluu myös ulkoisen viestinnän suunnittelua ja kehittämistä, ja oleellisena osana vapaaehtoisten etsimistä ja ohjaamista.

Odotamme sinulta

Tehtävässä tarvitaan organisointikykyä, taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja ymmärrystä seurakunnan toiminnasta ja toimintatavoista. Toivomme sinulta tehtävää tukevaa koulutusta ja kokemusta vapaaehtoistyöstä.

Lisätietoja ja hakemuksen jättäminen

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, ole yhteydessä seurakunnanjohtaja Mika Yrjölään.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään su 21.6. sähköpostilla osoitteeseen: mika@saalem.fi. Liitä hakemuksesi mukaan myös CV.