Elämme erikoista ja haastavaa aikaa monella tavalla, joka vaikuttaa meihin kaikkiin. Liikkuminen ja yhteydenpito on rajoitettua, ja lisäksi myös monien meidän taloudellinen tilanteemme voi muuttua. Koronaviruksen takia olemme joutuneet siirtämään tilaisuutemme nettiin, ja tällä on varsin iso vaikutus myös meidän seurakuntamme talouteen. Emme voi enää kerätä tilaisuuksissamme kolehteja, kun tilaisuuksia ei pidetä. Suurimmat kuluerät meillä tulevat kiinteistöstä ja henkilöstökuluista, ja ne kulut juoksevat kuitenkin normaaliin tapaan.

Siksi toivon, että voisit toteuttaa lahjoituksesi seurakunnalle joko tilisiirtona tai MobilePayn (nro 75770) kautta. Jos tämä ei ole kuitenkaan mahdollista ja haluat tehdä lahjoituksen, voit tuoda sen myös käteisenä kirjekuoressa Saalemin toimistolle ti-to klo 13-17 välillä. Toimistolla on myös mahdollisuus maksupäätteellä lahjoittamiseen pankkikortilla. Näin voimme jatkaa uusin menetelmin valon tuomista tämän haasteellisen ajan keskelle.

Löydät tilinumerot viitteineen ja MobilePayn numerot nettisivuiltamme (https://saalem.fi/tilinumerot/). Molemmilla tavoilla voit tehdä lahjoituksen helposti toistuvaksi tapahtumaksi. Sivuilta löydät myös meneillään olevan kattoremontin viitteen, jos haluat ja voit antaa ylimääräisen lahjoituksen siihen. Jos tarvitset lisäohjeita tai apua, voit olla yhteydessä toimistoomme sen aukioloaikojen puitteissa. Toivottavasti voit jatkaa arvokasta panostasi yhteisen seurakuntakotimme kustannusten maksamisessa!

Yhteistyöterveisin,

Harri Kilpeläinen

Hallintojohtaja