Hei, sinä noin 25-50 -vuotias sinkku! Nyt on mahdollisuus jättää, -ah!- niin ihana sinkkuelämä taaksesi!

Maaliskuun iltana 13.3. klo 18 Olkkarissa on ”eroon sinkkuudesta” -tapahtuma. Tällä hetkellä emme voi vielä kertoa tarkemmin minkälaisesta tapahtumasta on kyse. Se tulee olemaan yllätys katsojille. Tänä keväänä emme järjestetä Speed Datingiä. Jatkamme Speed Dating -tapahtumaa syksyllä.

NYT on tilaisuutesi vaihtaa parisuhdestatusta tulevassa maaliskuun tapahtumassa. 😉

Haemme maaliskuun tapahtumaan vapaaehtoisia osallistujia (naisia ja miehiä).Osallistujat saavat tietää tapahtumasta tarkemmin myöhemmin ja muille, eli katsojille, tämä tulee yllätyksenä perjantaina 13.3.2020.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: aikuisten.olohuone.saalem@gmail.com karkauspäivään (29.2.2020) mennessä. Otsikoksi: ”Eroon sinkkuudesta”. Kerro viestissä ikäsi sekä kuvaile muutamalla lauseella vapaamuotoisesti itseäsi (esim. harrastukset, mitä teet työksesi, uskon merkitys…mitä vain sinulle tärkeää).

Olkkari sponsoroi voittajille treffit!

Terveisin, Olkkarin tiimi