Profeetallinen konferenssi Helsingin Saalem-seurakunnassa 15.-16.11.2019. Konferenssi on ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen sivun lopussa.

Puhujana Sylvia Evans (USA).

Sylvia Evans rakastaa Sanaa – ja saa sen elämään kuulijoille! Hän on syvällinen Raamatun opettaja, jolla on vahva profeetallinen voitelu. Hän kysyy Herralta aina ajankohtaista sanomaa, kun hän palvelee seurakunnissa, raamattukouluissa, ja seminaareissa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja ympäri maailmaa. Hän on Creative Word Ministries -palvelujärjestön perustaja ja johtaja – ja vienyt ”Luovaa Sanaa” vuodesta 1975. Hän on saarnannut evankeliumia kuudessa maanosassa, kutsunut Jumalan Seurakuntaa pyhyyteen, varustanut johtajia, ja aivan erityisesti hän on halunnut auttaa elonkorjaajia – palvelemalla niitä, jotka tekevät työtä eri puolilla maailmaa, kuten kansallisia johtajia ja lähetystyöntekijöitä ja seurakuntien vastuunkantajia.

Mika Yrjölä: ”Raamattukoulussani oli tapana, että valmistuvat, viimeisen vuosikurssin opiskelijat siunattiin ja ”erotettiin palveluksen työhön” rukousviikon aikana. Paikalle pyydettiin opettajakunnan lisäksi myös aina pari ulkopuolista, profetian armolahjalla varustettua palvelijaa, joista useana vuonna yksi oli Sylvia Evans. Jo aikaisempina vuosina olin aina hämmästellyt – ja tällaisena opin odottamaan näitä hetkiä – jolloin niin kirkas profeetallinen ääni kuului: tiedon sanoja, viisauden sanoja, rohkaisua, kehotusta, välillä jopa nuhtelua. Kun istuin itse siihen ”kuumaan tuoliin” viimeisenä vuotenani, ja Rev. Sylvia nousee aikansa rukoiltuaan ja aloittaa: ”Minä näen laivan Jumalan hyvän tahdon joella…” siinä ei ollut epäilystäkään, etteikö sana tullut Ebeneser- laivalla jokia kyntäneelle pojalle juuri oikeaan osoitteeseen. Vuosien saatossa olemme kuunnelleet tätä viestiä aina silloin, kun olemme tulleet uuteen joenmutkaan ja se on vahvistanut ja kantanut vuosien varrella. On suuri kunnia saada ”Sister Sylvia” Saalemiin palvelemaan!” – Mika Yrjölä

Sylvia Evans – Prophetic Conference 15.-16..11.2019 at Saalem.  Conference is free, but you need to register. Scroll down for registration.

Sylvia Evans loves the Word — and makes it live for all who hear. An in-depth Bible teacher with prophetic anointing, she seeks the Lord for a “word in season” for each occasion as she ministers in churches, conferences, retreats, Bible schools, and leadership seminars throughout the US, Canada, and other nations. The Founder and Director of Creative Word Ministries, she has been taking the “Creative Word” to the world since 1975. She has traveled to six continents and many nations, preaching the Gospel, calling the Church to wholeness and holiness, training leaders, and especially “Helping the Harvesters” – “ministering to those who labor in the harvest fields of the world” as national leaders or missionaries.

Aikataulu / Schedule

Perjantai / Friday 15.11.
Session 1 – 18.00

Lauantai / Saturday 16.11.
Session 2 – 14.00
Session 3 – 16.30

Sunnuntaina / Sunday 17.11. avoimet tilaisuudet / open services
Jumalanpalvelus – 11.00
English Service – 13.30

ILMOITTAUDU TÄSTÄ / REGISTER HERE