Hei, 

Järjestämme Speed Dating –tapahtuman Helsingin Saalem -seurakunnassa (Näkinkuja 3) perjantaina 8.11.2019 klo 18.00. Tässä yhteiskristillisessä pikadeittitapahtumassa saat samalla kertaa mahdollisuuden tutustua moneen uskovaan sinkkuun 

Speed Datingissa ideana on tavata pikaisesti paljon uusia ihmisiä. Tarkemmat ohjeet annetaan aina paikan päällä ennen aloitusta. Kierroksen alkaessa sinulla on keskusteluaikaa muutama minuutti uuden tuttavuuden kanssa ja sitten kierros jo jatkuukin seuraavan ihmisen kohdalle. Suosikit voit halutessasi kirjoittaa muistiin ja jos kaksi osallistujaa ovat merkinneet toistensa numerot ylös, lähetetään siitä tapahtuman jälkeen tieto tekstiviestillä ja voitte sitten halutessanne mennä jatkotreffeille! Toki jatkotreffeille saa kysyä jo pöydässä, jos siltä tuntuu.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita tähän tapahtumaan, riittää kun tulet ajoissa paikalle. Speed Datingiin ilmoittautuminen tapahtuu paikalle tullessa ja kierros 2 minuutin keskusteluineen pyöräytetään käyntiin puolen tunnin kuluessa.

Tapahtuman aikana pidetään auki pientä kahvilaa, josta voi ostaa 3 eurolla juotavaa ja naposteltavaa. Kahviossa käy käteinen ja lähimaksu.

Tapahtuman jälkeen on vielä mahdollisuus lähteä porukalla syömään. Voit ilmoittautua ennakkoon doodle -linkistä. Ilmoittautuminen on sitova!! Lisätietoa paikan päällä! 

Jos varaamamme ravintola täyttyy, ei ole enää varmuutta saako yksittäisiä paikkoja, joten ilmoittauduthan ajoissa paikan varmistaaksesi! Tästä linkistä voit ennakkoon ilmoittautua ravintolaan: https://doodle.com/poll/mc8i7xpzvyzgfack Laitathan etunimesi ja vähintään sukunimesi alkukirjain. Vältymme sekaannuksilta. 

Olet lämpimästi tervetullut treffeille!

Terveisin Aikuisten olkkarin tiimi

P.s. Kenenkään yhteystietoja ei voi kalastella tapahtuman jälkeen. Ei Olkkarin tiimiltä eikä Speed Datingin tapahtuman vetäjältä. Joten ole valppaana, jos yhtään tulee vähänkin kiinnostava, laita muistiin henkilön rinnassa oleva numero! 

P.s.s. Nyt on hyvä mahdollisuus rukoilla etukäteen, jos Jumala lähettäisi sinulle jonkun sopivan ihmisen tähän tapahtumaan.