Hei, 

Tervetuloa ihanaan syksyiseen puhujailtaan perjantaina 6.9. klo 19.00.

Tällä kertaa on puhumassa Rommy Yrjölä. Hän on Helsingin Saalemin johtavan pastorin vaimo ja vastaa mm. Saalemin Naisten kaunis aamu -tilaisuuksista, englanninkielisistä jumalanpalveluksista ja Aikuisten olkkarista. 

Rommy on puhunut Olkkarissa viimeksi noin kaksi vuotta sitten. Hänellä oli silloin rohkaiseva sana ja uskomme, että hänellä on antaa myöskin tulevalle illalle meille eväitä elämään, jotakin mikä tulee suoraan Jumalan sydämeltä.

Päätimme tiiminä, että puheen otsikkoa ei ole tarpeen julkaista mainoksemme julkaisun yhteydessä, joten julkaisemme sen myöhemmin Olkkarin sivuilla.

Aikuisten olkkari on päättänyt ottaa askeleen Saalemissa kohti uutta työmuotoa. Saalem lähettää Savoloiden pariskunnan lähetystyöhön Thaimaaseen ja Olkkari on kantamassa oman osansa siitä, rukoillen ja tukea antaen. Tule kuuntelemaan Maria Savolaa, joka kertoo tästä lisää illassamme. 

Rommyn puheen jälkeen on lisäksi mahdollisuus tulla juttelemaan ja rukoilemaan rukousnurkkaamme, jos haluat keskustella tai tarvitset rukousta.

Uutta: kahviossamme on nykyään maksupääte ja tarjoilu maksaa 3 eur. Jos haluat osallistua Savoloiden kannatukseen, sen voi maksaa käteisellä tai maksupäätteellä. 

Kerro sinkkukaverisille tästä illasta, tuo hänet mukaan ja nähdään siellä! Siunausta!

Terveisin, Olkkarin tiimi; Jopa, Maria ja Pekka