Pidätkö maaseudun rauhasta, onko sisimpääsi hiipinyt leirikaipuu, tykkäätkö palvella käytännön tekemisen kautta, syödä hyvin, paistaa notskilla makkaraa, saunoa, kokea uskovien yhteyttä. Tätä ja kaikkea muuta on luvassa Kukkolan talkooleirillä, joka järjestetään 6. – 8. syyskuuta upeassa Kukkolan leirikeskuksessa Pälkäneellä!

Kesä on kauneimmillaan ja leirikeskus on näin kesällä kovassa käytössä. Kesäleirien jälkeen onkin hyvä aika laittaa leirikeskusta kuntoon, saneerata ja rakentaa uutta. Kaikenlaista tekemistä riittää laidasta laitaan mm. siivousta, maalausta, pihatöitä, rakennuspuuhia, terassin tekoa yms. Jokaiselle varmasti löytyy mielekästä tekemistä.

Nyt olisi siis upea mahdollisuus päästä siunaamaan leiritoimintaa antamalla omat kädet käyttöön, jotta voimme ylläpitää leiritoimintaa ja että lapsilla, nuorilla ja jokaisella leiriläisellä olisi paremmat ja turvallisemmat oltavat leireillä. Tule mukaan yksin, ystävän kanssa tai koko perheen voimin ja pidetään yhdessä Kukkola kunnossa!

ps. Ole rohkeasti yhteydessä, jos on kysyttävää talkoista, kyytijärjestelyistä tai jos sinulla ei ole mahdollisuutta päästä koko viikonlopuksi, mutta pääsisit osaksi aikaa.

Hyvää ja siunattua kesää

Matias Kukkonen

matkuk7@gmail.com

Ilmoittaudu tästä