Tervetuloa kanssamme risteilemään lauantaina 17.8.2019 klo 16.00. Lisäksi kiinnostuneille on aamupäivällä tarjolla RED BULLin järjestämä mäkiautokisa Tähtitorninmäellä (ilmainen pääsy). Lapset tervetulleita kumpaankin tapahtumaan 🙂 

RED BULL -MÄKIAUTO GP (ilmainen tapahtuma) 

La 17.8.2019 klo 11.00, Tähtitorninmäki, 00130 HKI 

Omatoimista ohjelmaa. Jos olet tulossa ja haluat katsoa kisaa seurassa, voit ilmoittaa siitä etukäteen Olkkarin FB -ryhmässä ja toimia porukan kokoojana. Jopa, tiimistä tulee paikalle noin klo 12.

RISTEILY & LOUNASBUFFET 

La 17.8.2019 klo 16.00 – 17.30; M.S. Natalia, Royal Line, Helsingin Kauppatorin Kolera-allas 

HUOM! Jos tulet risteilylle kanssamme, tee näin:  

1.  Liity Aikuisten olkkarin Fb ryhmään ja näe OLKKARI GOES SAILING & MÄKIAUTOKISA 17.8.2019 mainosilmoitus sivun yläreunassa https://www.facebook.com/groups/1699666026958981/ TAI sähköpostilistalle aikuisten.olohuone.saalem@gmail.com, niin lähetämme sinulle doodle -linkin ilmoittautumiseen. 

2.  ilmoittaudu Doodleen Facebookissa TAI sähköpostissa, JA 

3.  osta lippusi itse paikan päältä kyseiselle risteilylle.  

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa (10.8.2019). 

Jokainen huolehtii oman matkalippunsa ostamisesta hyvissä ajoin ennen risteilyä. Lippuja myydään Royal Linen kioskilla Helsingin Kauppatorilla, ma-la klo 10-18. Netistä ei pysty ostamaan lippuja tälle risteilylle. Lippuja voi ostaa vielä 15 min ennen lähtöä, mutta on ehdottomasti suositeltavaa hankkia ne hyvissä ajoin, koska muuten paikat saattavat loppua kesken eikä laivalle pääsystä ole enää takeita! Mainitse koodi “Olkkari” lippua ostaessasi, niin saat sen alhaisemmalla ryhmähinnalla!

Ruoka: risteilyn hintaan sisältyy hyvä kattaus saaristolaistyyppisiä alkuruokia. Jos sinulla on iso nälkä, voit täydentää vatsalaukkuasi vielä pää- ja/tai jälkiruoalla lisämaksusta.

Tässä linkki ruokien valintaan: https://www.royalline.fi/Lounasristeily-ryhmille 

Hinta: Ryhmämatkakoodi “Olkkari” Aikuisten hinta 35 € (sisältää alkupalabuffetin). Alle 12-vuotiaat risteilevät ilmaiseksi aikuisen seurassa (2 lasta/aikuinen, ei sisällä ruokaa); 3-11v. lapset maksavat lounaasta 10€. Alle 3-v. lapset eivät maksa noutopöydästä mitään.

Tapaamme klo 15.30 laivan edustalla. Risteily kestää 1,5 h. Halukkaat voivat jatkaa iltaa kahvilassa tms.

Lapset ovat tervetulleita mukaan! Kristillisten arvojemme sekä nyt myös mahdollisten lapsimatkustajien vuoksi emme esiinny Olkkarin tapahtumissa päihtyneinä.

Terveisin, Olkkarin tiimi