Helsingin Saalem-seurakunnalla on unelma olla yhtä aikaa iso ja pieni seurakunta. Meillä on unelma elää pääkaupunkiseudun keskellä valona ja suolana niin, että kymmenet-tuhannet saavat löytää Kristuksen pelastajakseen. Meillä on unelma seurakuntakodista, jossa on useita kampuksia.

Saalem-seurakunnalla on Itä-Helsingissä muutamia ip-kerhoja, joissa lapsia vuodesta riippuen on n. 60-90. Kerholaiset ovat 1–2 luokkalaisia alueen lapsia. Kerhot toimivat yhteistyössä Opetusviraston kanssa ja ne toimivat alakoulujen tiloissa. Tavoitteenamme on lisätä kerhojen määrää lähivuosien aikana.

Koordinaattori toimii lähiesimiehenä kerhojen ohjaajille, organisoi käytännön asioita ja toimii yhteydessä Opetusvirastoon. Odotamme alalle sopivaa koulutusta. Työtehtävä on puoliaikainen. Tehtävästä on mahdollista saada kokoaikanen toimimalla samalla yhtenä kerho-ohjaajana.

Palkkaus KJ-TES:n 3-palkkaryhmän mukaan. Hakuaika päättyy 15.5.2019. Työ alkaa 1.8.2019. Lisätiedot ja hakemukset: ari.kattainen@saalem.fi p.0505029012.