Kevättalkoot Kukkolan leirikeskuksessa 3.5 – 5.5.2019!

Kevät tuo taas mukanaan Kukkolan keväisen talkooviikonlopun. Talkoot pidetään Kukkolan leirikeskuksessa Pälkäneellä 3. – 5. toukokuuta. Varaa päivä kalenteriin ja ilmottaudu tästä:

Iso leirikeskus kaipaa taas talven jälkeen talkoolaisia puuhastelemaan. Talkooleiri on ennen kaikkea yhteysleiri, jossa yhdessä tehden ja toisiin tutustuen laitellaan paikkoja kuntoon. Monenlaista tekemistä riittää mm. siivousta, polttopuiden tekoa, rakennuspuuhia, pihatöitä yms. Välissä tietenkin syödään paremmin kuin hyvin, paistellaan nuotiolla makkaraa, kerrotaan huonoja vitsejä ja tottakai saunotaan.

Kesäleirikausikin sieltä pian saapuu ja leirikeskus on taas kovassa käytössä. Nyt voit olla mukana siunaamassa ja vaikuttamassa siihen, että lapsilla, nuorilla ja kaikilla muilla on mukavaa ja turvallista leireillä. Voit tulla mukaan yksin, kaverin kanssa tai koko perheen voimin. Tervetuloa mukaan!

Aurinkoista kevättä
Matias Kukkonen

lisätietoja
matkuk7@gmail.com

Ilmoittautuminen: Kukkolan talkooleiri