Jumalalla on suunnitelma Suomelle. Hänen ajatuksensa eivät muuten ole tuhon tai tuomion ajatuksia – vaan tulevaisuuden ja toivon.
Uskomme, että hengelliset vastuunkantajat, seurakunnat ja uskovat olemme tämän toivon tuomisessa avainasemassa.
Osittain kysymys on siitä, että tarvitsemme uusia työkaluja vanhojen rinnalle. Kaksi suurta haasteellista aluetta meille on seurakuntien kyky istuttaa tai uudistua sekä kuinka toimia uudessa median täyttämässä maailmassa.
Vieraamme ovat oman alansa kokeneita konkareita – Andrew Owen seurakunnan istuttaja Euroopasta – Phil Cooke media-alan ammattilainen Yhdysvalloista. Tilaisuudessa on myös pastoreiden palsta – mitkä toimintamenetelmät, softat, musat jne. on osoittautunut toimiviksi – ja myös ylistyksenjohtajien roundtable – mikä toimii ja mikä mättää suomalaisissa seurakuntaylistyksessä?

Haluamme olla oppimassa yhdessä, oppimassa toisiltamme, ja myös oppimassa tuntemaan toisiamme. Jumala etsii aina yhtä.

Oletko sinä se?

Lue lisää:

www.johtajuuskonferenssi.fi