Tervetuloa Olkkarin järjestämille treffeille! 


Järjestämme Speed Dating –tapahtuman Saalemilla pe 12.4. klo 18. Tässä yhteiskristillisessä pikadeittitapahtumassa saat kerralla tutustua moneen pääkaupunkiseudun sinkkuun. 
Keskusteluaikaa on muutama minuutti ja sitten pari vaihtuukin. Suosikit voit halutessasi kirjoittaa muistiin ja jos saatte yhteensopivat valinnat, lähetetään siitä tapahtuman jälkeen tieto tekstiviestillä ja voitte sitten halutessanne mennä jatkotreffeille. Toki jatkotreffeille saa kysyä jo pöydässä, jos siltä tuntuu. 
Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, riittää, että tulet ajoissa paikalle. Ilmoittautumiset otetaan siinä sisään tullessa ja keskustelut pyöräytetään käyntiin puolen tunnin kuluessa.
Tapahtuman aikana pidetään auki pientä kahvilaa, josta voi ostaa 2e käteisellä juotavaa ja naposteltavaa. Joten muista ottaa käteistä mukaan!


Tapahtuman jälkeen on vielä mahdollisuus lähteä porukalla syömään. Voit ilmoittautua ennakkoon doodle -linkistä. Ilmoittatutuminen on sitova!! Lisätietoa paikan päällä! 
Jos varaamamme ravintola täyttyy, on mahdollista lähteä syömään ja tustustumaan lisää johonkin muuhun ravintolaan. 
Tästä linkistä voit ennakkoon ilmoittautua ravintolaan: Laitathan etunimesi ja vähintään sukunimesi alkukirjain, näin vältymme sekaannuksilta. 
https://doodle.com/poll/pzqaxpa4nb649dq2


Olet lämpimästi tervetullut treffeille! 
P.s. Kenenkään yhteistietoja ei voi kalastella tapahtuman jälkeen. Ei Olkkarin tiimiltä eikä Tiina Matelalta, joka pitää Speed dating osion. Joten ole valppaana, jos yhtään tulee vähänkin kiinnostava, laita muistiin henkilön rinnassa oleva numero.