Tervetuloa lähetystyöntekijä Pertti Söderlundin elämäkertakirjan ”Afrikka valitsi minut – Pertti Söderlundin elämä” julkistamistilaisuuteen 20. lokakuuta 2018 klo 13.00 Helsingin Saalemiin Näkinkuja 3.

Kirjan on kirjoittanut Kirsi-Klaudia Kangas. Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu sekä kirjamyynti Pertin nimikirjoituksella varustettuna.

Pertti Söderlund seilasi taaperona vanhempiensa kanssa Ebeneser-lähetyslaivalla, kunnes perhe muutti 1958 Keniaan.

Pertti on tiettävästi pisimpään Itä-Afrikassa asunut suomalainen. Hän on afrikkalainen, joka sanoo toisaalta olevansa patrioottinen suomalainen. Ennakkoluuloton innostuminen uusista asioista on synnyttänyt Keniassa ja Ugandassa elämäntyön, johon kuuluu lapsisotilaiden lisäksi myös vammaisten lasten koulu, tuhannet kaivot, Safari-ralli, lentokoneet, palava halu evankeliumin levittämiseen ja paljon muuta. Vierellä on yli 40 vuotta kulkenut nuoruudenrakkaus ja työtoveri Heidi Söderlund.