Monella tapaa siunattu leirikesä alkaa leirien osalta tulla päätökseen. Vielä on kuitenkin mahdollisuus tulla maistamaan leiritunnelmaa Kukkolan upeisiin järvimaisemiin talkooleirin merkeissä. Leiri pidetään pe 7.9. – su 9.9. Kukkolan leirikeskuksessa, Pälkäneellä.

Varaa aika kalenteriin ja ilmottaudu tästä:

KUKKOLAN TALKOOLEIRI

Jotta leirejä voidaan järjestää, täytyy leirikeskuksesta pitää huolta. Isossa leirikeskuksessa monenlaista tekemistä riittää mm. siivousta, polttopuiden tekoa, rakennuspuuhia, pihatöitä yms.

Siitä huolimatta, että työt Kukkolassa eivät lopu kesken, on talkooleirin tarkoitus ennenkaikkea olla mukavaa yhdessä tekemistä ja rentoa yhdessä olemista. Leirillä pidetään pieniä rukoushetkiä, iltanuotio, syödään hyvin ja päivän päätteeksi saunotaan ja uidaan.

Talkoisiin voit tulla yksin, ystävän kanssa tai koko perheen voimin. Pidetään yhdessä Kukkola kunnossa. Tervetuloa mukaan!

Aurinkoista loppukesää
Matias Kukkonen

lisätietoja matkuk7@gmail.com