Täällä hypättiin taas suoraan talvesta kesäisiin lämpötiloihin. Viime viikolla nautin vielä ihanan lumisista laskettelurinteistä ja talven viimeisistä laskuista. Nyt voinkin sitten kaivaa kesävaatteet esille. Talvi oli tuttuun tapaan lyhyt ja leuto, vaikkakin muutama tosi kylmä päivä saapui tännekin. Nyt vaan parveke kuntoon ja kesästä nauttimaan!

Viimeiset kaksi kuukautta on ollut ihan perusmeininkiä eli arkisia juttuja Itävallassa ja muutamia matkoja ulkomailla. Sain myös osallistua kahteen tosi hyvään konferenssiin. Toinen oli Willow Creekin kongressi Dortmundissa, jossa sai taas hyviä eväitä itsensä ja muiden johtamiseen. Olin myös Varsovassa Euroopan helluntailiikkeen johtajuusseminaarissa, jossa oli hyvä mahdollisuus verkostoitua muiden johtajien kanssa.

Lisäksi meillä oli oma lapsi- ja nuorisotyöntekijöiden koulutusviikonloppu Wienissä ja oli taas niin rohkaisevaa viettää aikaa motivoituneiden ja innostuneiden lapsi- ja nuorisotyön toimijoiden kanssa.

Jo kolmannen kerran järjestin tiimini kanssa pääsiäisviikolla lasten lähetysmatkan, joka suuntautui tällä kertaa Bosniaan. Olimme siellä tutustumassa Banja Lukassa ja Tuzlassa tehtävään työhön. Meitä oli 17 lasta ja aikuista, ja viikko oli unohtumaton. Saimme vierailla ja pitää ohjelmaa lastenkodissa, koulussa, romanikylässä ja seurakunnalla. Bosniassa seurakunnat ovat todella pieniä ja uskovia on vähän. Saimme olla rohkaisemassa ja tukemassa heitä. Kummassakin kaupungissa tehdään todella hienoa työtä lasten parissa. Itävaltalaiset lapset palvelivat suurella sydämellä. Jälleen kerran en voinut kuin ihmetellä, kuinka Jumala käyttää lapsia. Bosnia vei palan sydämestämme ja olemme jo suunnittelemassa uutta matkaa ensi vuodeksi.

Olen saanut viime viikkojen aikana nähdä paljon työni kantamaa hedelmää ja Jumala on rohkaissut ottamaan isoja askelia ja unelmoimaan suuresti. Tiimin kanssa koemme, että hyviä juttuja on edessä ja uusia ovia on aukeamassa. On niin upeaa palvella paikalla, johon tietää kuuluvansa! Toukokuu tuo tullessaan mm. minun ja ystäväni kirjoittaman ja säveltämän musikaalin ensiesitykset, Family Live-perheloman, johon on ilmoittautunut jo 20 perhettä, Orange-konferenssin Atlantassa ja paljon muuta odottamisen arvoista.

Kiitos muistamisesta! Rukouksesi kantaa! Terkuin Hanna