Saalem-seurakunta on saanut työntekijäkuntaansa vahvistuksia, kun vuodenvaihteessa seurakuntapastorina aloitti Petri Viinikkala ja hallintojohtajana Olli Muttilainen.

Petri Viinikkalan toimenkuvaan kuuluvat seurakunnan paimenuuteen liittyvät tehtävät. Hänen johtamaan sektoriin kuuluvat mm. seurakunnan jäsenhuolto, perhe-, naisten-, miesten- ja seniorityö, diakonia, rukous- ja solutyö. Petrin mukana seurakuntaan liittyivät Tiina-vaimo ja perheen kuopuspoika Jose. Petri on toiminut viimeksi Lahden Helluntaiseurakunnan johtavana pastorina. Petrin puhelinnumero on 050-5029011 ja sähköposti petri.viinikkala@saalem.fi.

Olli Muttilaisen tehtäviin kuuluu hallinnollisten asioiden johtaminen. Näitä ovat mm. talous- ja henkilöstöhallinto, kiinteistöt ja muut omistukset, yleiset tukipalvelut kuten toimisto, keittiö, kolehdit, kirjamyynti, vahtimestarit ja tekniikka. Lisäksi parhaillaan menossa oleva hallinnon muutos yhdistykseltä seurakunnan nimiin on alkuvaiheen keskeisiä projekteja. Ollin perheeseen kuuluvat Minni-vaimo ja kaksi aikuista lasta. Hän on toiminut viimeksi Oikeusministeriön hallintojohtajana. Ollin puhelinnumero on 050-5029004 ja sähköposti olli.muttilainen@saalem.fi.

Molempien uusien työntekijöiden tervetulojuhla ja tehtäviin siunaaminen on tulevana sunnuntaina 7.1.2018 klo 11 Jumalanpalveluksessa.

Tervetuloa!