Saalem Johtajuuskonferenssi 2017

Näyttökuva 2016-10-06 kello 23.23.02

Tervetuloa!

Tervetuloa Saalemin Johtajuuskonferenssiin 2017! Haluamme rohkaista seurakuntien vastuullisia, kartoittaa uusia keinoja, tapoja ja välineitä toteuttaa seurakunnan perustehtävää, sekä rakentaa yhteyttä yli kirkkokuntarajojen. Kuka ties sinun tuleva paras kaverisi odottaa sinua Saalemin johtajuuskonferenssissa?

Teemana vuonna 2017 on ”Terve Koti” – miltä terveen seurakunnan tulisi näyttää? Voiko yhden sukupolven seurakunta olla terve, vai onko se kasvun kiihdytin? Mitä elementtejä terveessä seurakunnassa tulisi olla jumalanpalveluksissa, opetuksessa ja toiminnassa? Onko monipuolisuus terveyden merkki vai haitta? Onko seurakunnan kävijämäärien kasvu terveyden indikaattori ja – lasku sairauden?

Pääpuhujat ja ylistys:

Etsimme yhdessä vastauksia puhujiemme, paneeleiden, haastattelujen ja kahvihetkien avulla. Jätämme jälleen runsaasti aikaa verkostoitumiseen, tapaamiseen ja toistemme rohkaisemiseen.  Tulevana keväänä meillä on ilo kuulla Johtajuuskonferenssissa mm. seuraavia:

Mark Foreman 10Mark Foreman on North Coast Calvary Chapelin johtava pastori Carlsbadissa, Kaliforniassa. Calvary Chapel –seurakuntien liike syntyi Chuck Smithin johtajuuden alla 70 –luvun Jeesus-liikkeen liikehdinnän seurauksena hippien keskuudessa. Monet Jeesuksen luokse tulleet eivät päässeet seurakuntiin mukaan. NCC seurakunta tunnetaan omaperäisestä, rajattomasta ”seurakunta ilman seiniä” –ajattelusta. Mark tunnetaan strategisena ajattelijana, konferenssipuhujana, seurakunnan istuttajana, ylistyksenjohtajana, lauluntekijänä, sielunhoitajana ja yliopiston professorina. Mark on viettänyt elämänsä tutkien henkilökohtaista ja kulttuurin muutosta.

hillsongLondonHillsong London tunnetaan innovatiivisenä seurakuntana, joka on saanut tärkeän jalansijan yhdessä Euroopan maallistuneimista kaupungeista. He puhuvat sujuvasti uuden sukupolven kieltä, jonka tärkeä osa on musiikki. Hillsong Londonin ryhmä tulee nyt harvinaiselle vierailulle Suomeen.

danDan Blythe on toiminut useissa eri tehtävissä Hillsong-seurakunnassa, viimeisimpänä nuorisopastorina ja nuorten aikuisten pastorina Lontoon Hillsongissa. Hän on yhdessä vaimonsa Charlien kanssa vieraillut jo pariin otteeseen  Suomessa, ja hänet tunnetaan voimakkaana julistajana. Dan tulee puhumaan iltatilaisuuksissa ja konsertissa.

MikaRommyMika ja Rommy Yrjölä ovat toimineet palvelutehtävissä ympäri maailman. Nykyisin Mika toimii Helsingin Saalem-seurakunnan seurakunnanjohtajana ja Rommy perhetyöntekijänä palvellen yhdessä Jumalaa ja seurakuntaa. Heidän opetuksensa on vauhdikasta mutta syvältä koskettavaa, ja ennakkoluulottomalla tavalla Jumalan valtakunnan kokonaisetua ajavaa.

Ajankohta: 4.-5.4.2017

Rekisteröityminen avoinna

Helmikuun ajan 89€ / hlö Johtajuuskonferenssi2017

Nettisivut: Johtajuuskonferenssi