Ajankohtaista

TIEDOKSIANTO KOSKIEN SAALEMIN, SIIONIN JA LÄHETYS-SEURAKUNNAN NEUVOTTELUJA

Julkaistu 27.3.2016
Viime syksynä lokakuussa käynnistettiin Helsingin keskusta-alueen kolmen helluntaiseurakunnan, Saalemin, Siionin ja Lähetys-seurakunnan, väliset neuvottelut, joiden tavoitteina ovat mm. sellaisen seurakuntamallin ja sellaisten toimintatapojen löytäminen, jotka mahdollistaisivat evankeliumin levittämisen pääkaupunkiseudulla parhaalla mahdollisella tavalla ja jotka palvelisivat seurakuntaväkeä myös tulevaisuudessa monin tavoin kiihtyvällä vauhdilla muuttuvassa toimintaympäristössä. Seurakuntien nimeämät neuvottelutiimit ovat kohdanneet  kerran kuukaudessa keskustelemaan ja rukoilemaan. Yhteyden ja ... Lue lisää »

Saalemin nuorisotyön johdossa muutoksia

Julkaistu 20.3.2016
Waltteri Haapala on toiminut Saalem-seurakunnan nuorisotyön johtajana ja nuorisopastorina syksystä 2008 alkaen. Hän on kokenut johdatukseksi tulevan kevään ja kesän kuluessa irrottautua tästä tehtävästä. Tehtävän jättäminen on lähtenyt Waltterin omasta aloitteesta ja asiaa on mietitty seurakunnan johdossa viimeisten kuukausien aikana, ja luonnollisestikin päätetty kunnioittaa hänen ehdotustaan. Waltteri on tehnyt upeaa työtä sekä nuorten että koko seurakunnan parissa, ja uuden nuorisopastorin ... Lue lisää »

Saalem Johtajuusseminaari N°2 — 5.-6.4.2016

Julkaistu 19.3.2016
Johtajuusseminaari N°2 on päättynyt! Saalem-seurakunta haluaa kiittää kaikkia upeita osallistujia tärkeästä panoksesta tapahtumaan. Voit tilata seminaari äänitteet ja antaa palautetta seminaarikokemuksestasi tämän sivun alaosasta. Saalem Johtajuuskonferenssi 2017 -tiedot ja ilmoittautumisen löydät TÄÄLTÄ. ============================================================================================= Kuinka seurakunta vastaa tämän ajan ihmisen suurimpaan tarpeeseen – löytää Jeesus? Puhummeko samaa kieltä – sanoilla, teoilla, musiikilla, tavallamme toimia – toisin sanoen seurakuntakulttuurillamme? On aika tarkastella toimintaympäristöämme ... Lue lisää »

Jumalanpalvelus televisioidaan 27.3. AlfaTV-kanavalla suorana lähetyksenä

Julkaistu 15.3.2016
Pääsiäissunnuntaina 27.3. Saalemin Jumalanpalvelus televisioidaan AlfaTV-kanavalle suorana lähetyksenä klo 11-12.15. OTATHAN HUOMIOON: * tule paikalle ajoissa (10.50 mennessä olisi parasta) * älä ole huomaavinaankaan kameroita * kännykät äänettömälle * salissa on pari aluetta, johon kamerat ei ota lähikuvaa. Halutessasi voit kysyä ne infopisteeltä. * tilaisuus tulee suorana lähetyksenä AlfaTV- kanavalta sekä netistä streamattuna AlfaTV:n ja UskoTV:n kautta. Tilaisuus on nähtävissä myös ... Lue lisää »

Saalemin, Siionin ja Lähetysseurakunnan yhteiset rukoustilaisuudet

Julkaistu 15.3.2016
Saalem, Siion ja Lähetysseurakunta rukoilevat yhdessä aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 18.00 Saalemilla. Tulevat rukoustilaisuudet Su 3.4. klo 18.00 Su 1.5. klo 18.00 Tervetuloa mukaan! Lue lisää »

Saalemin, Siionin ja Lähetysseurakunnan Pääsiäisjuhlat Saalemilla

Julkaistu 15.3.2016
Se on täytetty! Kristikunnan tärkein juhla on tietysti pääsiäinen. Saalemin, Siionin ja Lähetysseurakunnan yhteiset Pääsiäisjuhlat Saalemilla to-su 24.-27.3.2016 Vieraina mm. Stefan ja Marina Sigfrids Vaasan ruotsinkielisestä Sion-seurakunnasta. To 24.3. klo 18 Kiirastorstain iltatilaisuus. Ehtoollinen. Stefan Sigfrids, Petri Mäkilä, Cross, Marina Sigfrids Pe 25.3. klo 11 Pitkäperjantain jumalanpalvelus. Ehtoollinen. Stefan Sigfrids, Esko Matikainen, Cross, Marina Sigfrids La 26.3. klo 16 Raamattutunti. ... Lue lisää »

Keväinen talkooviikonloppu Kukkolassa 22.-24.4.2016

Julkaistu 14.3.2016
Kevättä kohti! Kukkolassa pidetään keväinen talkooviikonloppu 22.-24.4.2016 leirin merkeissä. Varaa viikonloppu kalenteriin ja ILMOITTAUDU TÄSTÄ! Talkooleiri on ennenkaikkea mukavaa yhdessä tekemistä ja palvelemista, luvassa mm. siivousta, pieniä rakennuspuuhia, polttopuiden tekemistä, hyvää ruokaa, opetus/rukoushetkiä ja tietenkin päivän päätteeksi lämpimät saunat ja iltanuotiot. Kyseessä on leiri, jolla voit olla mukana siunaamassa leiritoimintaa ja saamassa sekä fyysistä, että hengellistä ravintoa. ... Lue lisää »

Lataamossa maaliskuussa ”Heprealaiskirje nykyihmiselle” -opetussarja

Julkaistu 14.3.2016
Maaliskuun aikana pääsemme tutustumaan Esko Matikaisen johdolla mitä Heprealaiskirje merkitsee nykyihmiselle. Tervetuloa mukaan! 9.3. | 16.3. | 23.3. | 30.3. Lue lisää »

A.R. Hashmat ensi sunnuntaina Saalemilla

Julkaistu 11.3.2016
Älä pelkää, Jumala on kanssasi. Kannattaa tulla kuuntelemaan ensi sunnuntaina klo:11.00 Saalemiin Pakistanin AOG-helluntailiikkeen johtaja pastori A.R: Hashmat:in puhetta, miten yhden miehen rohkeudesta ja näystä kasvaa seurakuntaliike, jota ei pysäytä vuosikymmeniä kestänyt vaino eikä edes sekasorto.   Lue lisää »

Kevään kolmas Kaunis aamu tulee taas

Julkaistu 10.3.2016
Kevään kolmas Kaunis aamu tulee taas, ja tuo tullessaan paljon iloa ja valoa kaikenikäisille, -kokoisille ja -näköisille naisille! :) Puhujavieraana Kaunis aamussa on tällä kertaa perheterapeutti ja luokanopettaja Elli Meklin, www.ellimeklin.com Aamu sisältää paneelikeskustelun, jossa ääneen pääsevät 30-40-vuotiaat naiset. Kaunis aamu päättyy aina yhtä herkulliseen ja lämminhenkiseen kahvittelu- ja rupattelutuokioon! Olisipa kiva nähdä sinut ja kaverisi Kaunis aamussa! Tilaisuuteen on ... Lue lisää »

Seurakuntalounas 6.3.2016

Julkaistu 4.3.2016
Seurakuntalounas jälleen ehtoollisjumalanpalveluksen jälkeen sunnuntaina 6.3.2016. Menu Lohikeitto L/G Kurkkuviipaleet Tomaattiviipaleet Salaatti Leivät Leikkeleet Levitteet Kahvi Omenapiirakka Hinnat: 10€ aikuinen, 6€ lapsi 5-12v. Alle 5v. ilmaiseksi. Lue lisää »

NNKY:N KANSAINVÄLINEN RUKOUSPÄIVÄ SAALEMISSA

Julkaistu 3.3.2016
Perjantaina 4.3. klo 12 Saalem tarjoaa tilat naisten kansainvälisen rukouspäivän Helsingin tapahtumalle, jonka järjestävänä tahona on Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys NNKY. Maailman rukouspäivän (World Day of Prayer) taustalla on naisten rukousliike, joka sai alkunsa Amerikassa 1800-luvun lopulla, kun presbyteerinaiset kutsuivat muiden kirkkokuntien naisia rukoukseen yhteisten asioiden puolesta sisällissodan seurausten, mustien vapautumisen ja maahanmuuttajien monenlaisten ongelmien pakottamana. Maailman ... Lue lisää »

Tulevan sunnuntain jumalanpalveluksessa musisoi Palo Trio Oulusta

Julkaistu 1.3.2016
Tulevan sunnuntain jumalanpalveluksessa musisoi Palo Trio Oulusta sekä Peter Forsman & co. Alla Palo-trion kuvausta itsestään: Hei kaikki! Tässäpä pientä tilannekatsausta Palon tilanteeseen. Jotkut ovat jo saattaneet kuullakin että Leena päätti keskittyä muihin hommiin ja jättäytyi pois Palosta. Koska Leena on ehkä Suomen kovin naislaulaja emme edes yrittäneet löytää Leenalle korvaajaa, vaan päätimme suosiolla tehdä bändistämme miesköörin. ... Lue lisää »

Tervetuloa viettämään yhteiskristillistä maailman rukouspäivää!

Julkaistu 22.2.2016
Tervetuloa viettämään yhteiskristillistä maailman rukouspäivää perjantaina 4.3.2016 klo 12:00–13:30 Maailman rukouspäivää (World Day of Prayer) eli Naisten kansainvälistä rukouspäivää vietetään vuosittain maaliskuun ensimmäisenä perjantaina – ja kaikki ovat tervetulleita! PITKÄT, MAAILMANLAAJUISET PERINTEET Rukouspäivä sai alkunsa Amerikassa 1800-luvulla, jolloin eri kirkkokuntiin kuuluvia naisia kutsuttiin rukoilemaan yhteisten asioiden, kuten sisällissodan seurausten puolesta. Sittemmin rukouspäivää on vietetty jopa 170 eri maassa. TEEMANA ... Lue lisää »

Koko seurakunnan yhteinen rukousilta pakolaistyön puolesta!

Julkaistu 21.2.2016
Koko seurakunnan yhteinen rukousilta pakolaistyön puolesta perjantaina 11.3. klo 18.00 Lue lisää »

Lapinmatka2016 ilmoittautuminen

Julkaistu 9.2.2016
Saalem-seurakunta järjestää perinteisen ja legendaarisen lapinmatkan pääsiäisenä 2016. Jo klassikoksi muodostunut pääsiäisen laskettelureissu pidetään 24.-28.3.2016. Tänä vuonna matka järjestetään yhteistyössä Helsingin Saalemin, Järvenpään Saalemin ja Station-seurakunnan kanssa. Laskettelemme kolme päivää Ylläksen upeilla tuntureilla. Majoitumme jälleen Muonion koululla, jossa on mahdollisuus useisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin. Iltaisin vietämme aikaa niin iltatilaisuuksissa ja muun yhdessäolon merkeissä. Matkalla on mukana seurakuntien pastoreita ja työntekijöitä. Maksut HintaluokkaViimeistään ... Lue lisää »

Talvileirien ilmoittautuminen avattu

Julkaistu 9.2.2016
Ilmoittautuminen ja lisätiedot TÄÄLLÄ! Lue lisää »

Vaatekeräys turvapaikanhakijoille helmikuussa!

Julkaistu 9.2.2016
Tällä hetkellä erityisesti kaivataan… 1) miesten puhtaita ja ehjiä talvivaatteita: o   talvitakkeja o   pipoja o   hanskoja o   kaulahuiveja o   ym. lämpimiä vaatteita 2) miesten siistejä talvikenkiä 3) uusia sukkia 4) uusia alusvaatteita 5) hygieniapaketteja (miehille, naisille ja lapsille) sisältäen esim. o   suihkusaippuaa o   partahöyliä o   partavaahtoa o   hammasharja o   hammastahnaa o   hygieniapaketin tuotteiden tulee olla uusia ja läpinäkyvään muovipussiin pakattuja Lahjoitettavat tuotteet voi tuoda Saalemiin (Näkinkuja 3,) alakerran portaiden alle. Lisätietoja: (function(){var ml="AE3C-Df0omF.e2ans4tkrlic%h",mi="H23>H=7IDFEB8H209F??>;8FC>DF?;8FC>DF? Lue lisää »

Aikuisten olohuone 13.2. klo 19

Julkaistu 8.2.2016
Aikuisten olohuoneessa voit tutustua uusiin ihmisiin. Illan ohjelmassa luvassa pientä purtavaa ja yhteistä toimintaa. Tämä ilta on tarkoitettu sinkuille, jotka haluaisivat tutustua uusiin ihmisiin. Ilta on kahvilatyyppinen olohuone. Käteismaksu. Tapahtuma on kaikille 30- 50 ikäisille. Lue lisää »

Uskon perusteet -kurssi alkaa 15.2.

Julkaistu 6.2.2016
Uskon perusteet -kurssi alkaa maanantaina 15.2. klo 18.00. Viisiviikkoisen, maanantai-iltaisin tapahtuvan työskentelyn tarkoituksena on antaa uskolle Raamattuun pohjautuva kestävä perusta sekä käydä läpi sitä mitä Jeesuksen seuraaminen merkitsee ja mitä tarkoittaa olla Jumalan lapsi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: (function(){var ml="omueD4fta2lnF3cEk0hrsipC-%.A",mi="I=G8I9ABC36I=4I9918E:70I=K2D@0;F3C2D7337I5AD88:31J6EI99I9A>:8DDI=4I9918E:70H:E;@I9A18E:70H:E;@I99I=?2D@0;F3C2D7337I5AD88:31J6EI9AI=GI9 Lue lisää »