Ajankohtaista

Vanhimpien ja seurakuntapalvelijoiden neuvosto kokoontui

Julkaistu 30.8.2010
Vanhimpien ja seurakuntapalvelijoiden neuvosto kokoontui Saalemilla kuuntelemaan tri McClungia. McClung on Suomessa vierailulla vaimonsa kanssa ja he ovat kotoisin USA:sta. Neuvosto siunasi joukkoonsa myös uusia nuoria jäseniä ja käsitteli ajankohtaisia aiheita mm. jäsenhuollon parantamista. Tri McClung puhuu myös tiistain yhteysillassa 31.8. klo18. Lue lisää »

Lasten syysleiri lokakuussa

Julkaistu 30.8.2010
Lasten syysleiri 1. – 3.10.2010 (ilmoittautuminen alla) Lasten syysleiri pidetään tänä vuonna Kouvolan helluntaiseurakunnan leirikeskuksessa Valkealan Suvirannassa. Luvassa on vauhdikasta ja mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, raamattutunteja ja hyvää ruokaa! Leiri on tarkoitettu 7 – 12-vuotiaille. Lähtö on tavalliseen tapaan Saalemin edestä (Näkinkuja 3), josta bussimatka kestää noin puolitoista tuntia. Tarkempi aika selviää leirikirjeestä, joka lähetetään noin viikkoa ennen ... Lue lisää »

Saalem Taiteiden yössä

Julkaistu 29.8.2010
Saalem oli mukana Taiteiden yössä nyt jo neljännen kerran. Ruusuja ja karkkeja olivat jakamassa kaikki pastorit ja useat vapaaehtoistyöntekijät. Nelli-Nalle ja nuoret jakoivat lapsille ilmapalloja. Rukouspalvelua oli tarjolla koko illan ajan. Mukana esiintymässä olivat srk:n musaryhmät monipuolisesti, tyylit vaihtelivat laidasta laitaan lastenlauluista räpin kautta virsien viemänä ylistysgospeliin. Oli hienoa olla mukana! Lue lisää »

Iltakirkon Lastenkirkko pyörähti käyntiin

Julkaistu 29.8.2010
Iltakirkossa Lastenkirkkoa pidetään yhtäaikaa jumalanpalveluksen kanssa. Tänä sunnuntaina lapset ja ohjaajat siunattiin näin kauden aluksi. Lue lisää »

Elina johti ylistystä Iltakirkossa

Julkaistu 29.8.2010

Fuego aamujumalanpalveluksessa

Julkaistu 29.8.2010
Ylistyskuoro Fuego lauloi aamukokouksessa 29.8. Johtajana toimi Sari Nikkanen. Samassa jumalanpalveluksessa srk:aan siunattiin uusi jäsen ja siunattiin myös kaksi pientä vauvaa. Lue lisää »

OmaSaalem.fi julkaistaan

Julkaistu 29.8.2010
Moi ja tervetuloa minunkin puolestani! Pitkä puurtaminen on tuottanut hedelmää ja tunnelin päässä näkyy valoa. Seurakunnan uusi keskustelevampi tiedotuskanava on täällä! Lähetä meiliä, jos haluat laittaa omalla nimimerkilläsi juttuja uudelle Kuulumisia palstalle. Jutuissa ei tarvitse olla paljon muuta kuin 1 kuva (artikkelikuva). Aiheen olisi hyvä tietty liittyä jotenkin Saalemin elämään :) Katsotaan miten tämä lähtee käyntiin ja pidetään ... Lue lisää »

Mirja ja Emmanuel Yrjölän kirje 3.8.2010

Julkaistu 3.8.2010
3.8.2010 Rakkaat ystävät! Kiitos teille kaikille muistamisistanne! Saimme paljon rohkaisua, esirukouksia ja siunausta kauttanne kun kevään korvalla Mikan ja Rommyn koti paloi Australiassa. Ja saimme myös itse mennä sinne paikan päälle auttamaan, jos ei muuten, niin läsnäolollamme tukemaan lapsia ja auttamaan uuden kodin järjestelyissä ja elämään taas kappaleen matkaa heidän kanssaan. Suurta siunausta koimme myös Canberran International-seurakunnan ... Lue lisää »