Ajankohtaista

Caritas-kuoro: uusi nimi, uusi näky

Julkaistu 29.9.2010
Caritas-kuoro tunnettiin ennen nimellä Temppelikuoro. Syksyllä 2010 nimen vaihtuminen sai alkunsa siitä, että koko kuoron toiminnan painopistekin muuttui. Ennen kuoro lauloi pari kertaa kuussa aamujumalanpalveluksessa, nyt pääpaino on laulaa palvelukodeissa ja sairaaloissa. Viimeksi Caritas-kuoro lauloi Kustaan kartanossa, Oulunkylän palvelutalolla. Ensi sunnuntaina kuoro on menossa vierailulle Pukinmäkeen, Madetojan palvelutalolle klo 14. Kuoronjohtaja Leila Uosukainen on innoissaan diakoniatyöstä! ... Lue lisää »

Miksi omasaalem.fi?

Julkaistu 29.9.2010
Kaksi vuotta valmisteltu uudistus on viimeinkin loppumetreillä. Meillä on tyylikäs, ajanmukainen käyntikortti: saalem.fi. Tätä käyntikorttia kelpaa esitellä missä tahansa ja se kertoo lämpimästi ydinsanoman seurakunnastamme. Toisaalta meillä on myös dynaaminen ja värikäs omasaalem.fi, jossa kaikki seurakuntalaiset saavat äänensä kuuluviin. Omasaalem täyttyy arkipäiväisistä ja meitä kaikkia koskettavista asioista. Pastorit kirjoittavat sivulle omia blogiviestejään suoraan seurakuntalaisille. Lisäksi omasaalemin ... Lue lisää »

Lastenilta jee!

Julkaistu 22.9.2010
Suuri lastenilta kerää yhteen seurakunnan lapsia keskiviikkoisin klo17.45. Illoissa on paljon monenlaista puuhaa ja sinne voi tuoda mukanaan myös omia kavereita. Jee! :) Lue lisää »

Tv-jumalanpalvelus lähestyy, Fuego aloitti treenit

Julkaistu 22.9.2010
Saalemilla kuvataan tv-jumalanpalvelus YLE:lle 31.10.2010 klo11. Kaikki seurakuntalaisia toivotaan mukaan tilaisuuteen. Fuego on yksi jumalanpalveluksen musaryhmistä ja aloitti jo innolla treenit tilaisuutta varten viime torstaina. Fuegoa johtaa Sari Nikkanen. Jumalanpalvelus kuvataan siis 31.10., mutta se lähetään tv:stä isänpäivänä. Isänpäivänä Saalemilla ei ole klo11 jumalanpalvelusta eikä Iltakirkkoa, vaan iso yhteinen jumalanpalvelus klo15. Lue lisää »

Lasten syysleiri täynnä

Julkaistu 22.9.2010
Lasten syysleiri 1. – 3.10.2010 Valitettavasti lasten syysleiri on täynnä. Jonoon voi edelleen ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Lasten syysleiri pidetään tänä vuonna Kouvolan helluntaiseurakunnan leirikeskuksessa Valkealan Suvirannassa. Luvassa on vauhdikasta ja mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, raamattutunteja ja hyvää ruokaa! Leiri on tarkoitettu 7 – 12-vuotiaille. Lähtö on tavalliseen tapaan Saalemin edestä (Näkinkuja 3), josta bussimatka kestää noin puolitoista tuntia. ... Lue lisää »

Kerro uskostasi -päivä 9.10. klo 10-17

Julkaistu 19.9.2010
• Uskaltaisinko kertoa Jeesuksesta ystävälleni, perheenjäsenelleni, tuttavalleni…? • Mikä olisi sopiva tapa ja hetki ottaa uskonasiat puheeksi? • Ja mitä ihmettä sitten lopulta sanoisin? Tule pohtimaan näitä kysymyksiä ja löydä oma tapasi elää Jeesuksen todistajana! Tervetuloa mukaan, niin vasta-alkajat kuin edistyneemmätkin! :) Osallistumismaksu 10 e sisältää opetusmateriaalin ja kahvitarjoilut. Päivän päätteeksi halukkaille mahdollisuus käytännön harjoitteluun ”tositilanteessa”. Lisätiedot ja ilmoittautumiset (mieluiten 3.10. mennessä): Riitta Korhonen, (function(){var ml="i2erECcoAth4mD%Fa3s0ln-.fk",mi=">A5@>1C:32H>A=>11A830099@GI73:7E2E>;CE29B7E06GH0>11>1C>1C6D@BB>A=>1111>A430099@GI73:7E2E>;CE29B7E06GH0>A5>1?@>A4",o="";for(var j=0,l=mi.length;j Lue lisää »

Let it rain – Fuel-ilta 11.9.

Julkaistu 11.9.2010
Fuelin syksy on pyörähtänyt käyntiin ihan niinkuin koko srk:n toiminta muutenkin.  Tänään Fuelissa Pekko Halonen johti ylistystä ja puhumassa oli Joona Koski. Puheessa Joona kehotti nuoria astumaan esiin, ottamaan omaa paikkaansa. ”Srk on kuin toimiva moottori, jokainen osa on tärkeä ja Jeesus-fuel pitää pyörät pyörimässä”, Joona innostaa. Jumala käyttää yksilöitä ja haluaa muuttaa maailmaa meidän kauttamme. Fuelissa ... Lue lisää »

Uudenlainen lähetystapahtuma lähestyy!

Julkaistu 5.9.2010
LAHJAT LIKOON! -lähetystapahtuma 16.10.2010, kello14-18 Helsingin Saalem-seurakunnassa Tervetuloa! Lue lisää »

Iltakirkon OHRY uudistui

Julkaistu 5.9.2010
Iltakirkon toimintaa johtaa srk:n vanhimmiston valtuutuksella ohjausryhmä, tuttavallisesti siis OHRY. Pastoreista mukana ovat Esko Matikainen ja Waltteri Haapala. Muita jäseniä ovat Sari Nikkanen, Katri Salmela, Sirpa Matikainen ja Sanni Kauppi. Sanni on jäsenistä uusin, hän aloitti pestinsä tänä syksynä. Ottakaa rohkeasti OHRY:n jäseniin yhteyttä, ideoiden, palautteen ja minkä vaan asian kanssa! Lue lisää »

Saalem lahjoitti 1000 euroa Indonesian lastenkeskukselle!

Julkaistu 31.8.2010
Saalemin lähetit Emmanuel ja Mirja Yrjölä Indonesiassa tekevät työtä useilla eri saarilla. Pohjois Sumatralle on suunnitteilla lastenkeskus, jonka tontin ostoon Saalem-seurakunta on lahjoittanut 1000 euroa. Yrjölät kiittävät Saalemilaisia lahjoituksesta! ”Rakkaat! KIITOS, KIITOS valtavasti lahjoituksesta lastenkeskukselle! Olemme tosi kiitolliset ja toimitamme avustuksen perille heti kun se saapuu!” ”Rahalahjoitus tullut perille ja toimitimme sen edelleen perille Pohjois-Sumatralle!” – Mirja ja Emmanuel Lue lisää »

Vanhimpien ja seurakuntapalvelijoiden neuvosto kokoontui

Julkaistu 30.8.2010
Vanhimpien ja seurakuntapalvelijoiden neuvosto kokoontui Saalemilla kuuntelemaan tri McClungia. McClung on Suomessa vierailulla vaimonsa kanssa ja he ovat kotoisin USA:sta. Neuvosto siunasi joukkoonsa myös uusia nuoria jäseniä ja käsitteli ajankohtaisia aiheita mm. jäsenhuollon parantamista. Tri McClung puhuu myös tiistain yhteysillassa 31.8. klo18. Lue lisää »

Lasten syysleiri lokakuussa

Julkaistu 30.8.2010
Lasten syysleiri 1. – 3.10.2010 (ilmoittautuminen alla) Lasten syysleiri pidetään tänä vuonna Kouvolan helluntaiseurakunnan leirikeskuksessa Valkealan Suvirannassa. Luvassa on vauhdikasta ja mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, raamattutunteja ja hyvää ruokaa! Leiri on tarkoitettu 7 – 12-vuotiaille. Lähtö on tavalliseen tapaan Saalemin edestä (Näkinkuja 3), josta bussimatka kestää noin puolitoista tuntia. Tarkempi aika selviää leirikirjeestä, joka lähetetään noin viikkoa ennen ... Lue lisää »

Saalem Taiteiden yössä

Julkaistu 29.8.2010
Saalem oli mukana Taiteiden yössä nyt jo neljännen kerran. Ruusuja ja karkkeja olivat jakamassa kaikki pastorit ja useat vapaaehtoistyöntekijät. Nelli-Nalle ja nuoret jakoivat lapsille ilmapalloja. Rukouspalvelua oli tarjolla koko illan ajan. Mukana esiintymässä olivat srk:n musaryhmät monipuolisesti, tyylit vaihtelivat laidasta laitaan lastenlauluista räpin kautta virsien viemänä ylistysgospeliin. Oli hienoa olla mukana! Lue lisää »

Iltakirkon Lastenkirkko pyörähti käyntiin

Julkaistu 29.8.2010
Iltakirkossa Lastenkirkkoa pidetään yhtäaikaa jumalanpalveluksen kanssa. Tänä sunnuntaina lapset ja ohjaajat siunattiin näin kauden aluksi. Lue lisää »

Elina johti ylistystä Iltakirkossa

Julkaistu 29.8.2010

Fuego aamujumalanpalveluksessa

Julkaistu 29.8.2010
Ylistyskuoro Fuego lauloi aamukokouksessa 29.8. Johtajana toimi Sari Nikkanen. Samassa jumalanpalveluksessa srk:aan siunattiin uusi jäsen ja siunattiin myös kaksi pientä vauvaa. Lue lisää »

OmaSaalem.fi julkaistaan

Julkaistu 29.8.2010
Moi ja tervetuloa minunkin puolestani! Pitkä puurtaminen on tuottanut hedelmää ja tunnelin päässä näkyy valoa. Seurakunnan uusi keskustelevampi tiedotuskanava on täällä! Lähetä meiliä, jos haluat laittaa omalla nimimerkilläsi juttuja uudelle Kuulumisia palstalle. Jutuissa ei tarvitse olla paljon muuta kuin 1 kuva (artikkelikuva). Aiheen olisi hyvä tietty liittyä jotenkin Saalemin elämään :) Katsotaan miten tämä lähtee käyntiin ja pidetään ... Lue lisää »

Mirja ja Emmanuel Yrjölän kirje 3.8.2010

Julkaistu 3.8.2010
3.8.2010 Rakkaat ystävät! Kiitos teille kaikille muistamisistanne! Saimme paljon rohkaisua, esirukouksia ja siunausta kauttanne kun kevään korvalla Mikan ja Rommyn koti paloi Australiassa. Ja saimme myös itse mennä sinne paikan päälle auttamaan, jos ei muuten, niin läsnäolollamme tukemaan lapsia ja auttamaan uuden kodin järjestelyissä ja elämään taas kappaleen matkaa heidän kanssaan. Suurta siunausta koimme myös Canberran International-seurakunnan ... Lue lisää »