Ajankohtaista

Kodinhoitajien Pikkujoulu

Julkaistu 29.11.2010
Iltakirkon työläisten kesken vietettiin pikkujouluja. Tervetuloa kotiin on teemana Iltakirkossa, joten kodinhoitajiahan me ollaan… Lue lisää »

Uusi järjestys

Julkaistu 28.11.2010
Omasaalem.fi:n etusivun järjestys on uusittu. Oikealla palstalla ovat lähiaikojen tilaisuuksia, tapahtumia ja kursseja koskevat tiedotukset. Tältä palstalta löytyvät helposti ne asiat, joista toimiston väki haluaa juuri tällä hetkellä tiedottaa. Aikaisemmin tämän tyyppiset asiat olivat sekaisin satunnaisten kuulumisten kanssa vasemmalla palstalla. Vasemmalle palstalle tulevat nyt pastorien ja lähettien viimeisimmät blogiviestit, sekä toimintaryhmien ja seurakuntalaisten kuulumiset. Molempien palstojen otsikko ... Lue lisää »

Rukoile seurakunnan puolesta!

Julkaistu 28.11.2010
Oletko lukenut seurakunnan Strategian? Siinä on ainakin yksi hurjan hyvä syy rukoilla seurakunnan puolesta. Dokumentin teema on siltojen eli yhteyden rakentaminen, sekä ympäröivään yhteiskuntaan että muihin seurakuntiin. Ja tietysti myös oman seurakunnan sisällä. Klaus kirjoittaa: ”Sillanrakentaminen on vaativaa työtä, joka tarvitsee onnistuakseen jokaisen uskovan aktiivista panosta. Siksi haastankin sinut rukoilemaan, miten voisit omalta osaltasi olla rakentamassa ... Lue lisää »

Käsi Kädessä -iltapäivä 11.12. klo 15

Julkaistu 26.11.2010
Kehitysvammaisille, heidän perheilleen ja avustajille Lauantaina 11.12.2010 klo 15-17 Helsingin Saalemissa, Näkinkuja 3, alasali. Ohjelmassa: joulun sana ja näytelmä, askartelua, yhteistä musisointia ja karkelointia jouluherkkujen äärellä. Tervetuloa!    Vapaa pääsy! Järjestää: Saalemin ja pääkaupunkiseudun helluntaiseurakuntien vammaistyöryhmä Lue lisää »

Parisuhteen Palikat 28.11. klo 18

Julkaistu 23.11.2010
Parisuhteen Palikat – avioliittoilta Metrokappelissa. Sunnuntaina 28.11.2010 18:00. Saalemin ja Metrokappelin yhteinen avioliittoilta kokoontuu tällä kertaa sanojen ympärillä. Sanat – tärkeä osa avioliittoamme! Luennon pitävät Ilkka ja Leena Salminen, illan juontavat Ari ja Sari Kattainen. Musiikissa Laura Sarajärvi ja Veera Kattainen. SISÄLTÖ Puhuminen ja kuunteleminen – tie läheisyyteen Mitä on viestintä? Puhumisen tasoja Miten puhun? Keskustelu itsensä kanssa Puhumisen esteitä Kuuntelemisen tasoja Tahdo kuunnella Kehitä kuuntelutaitojasi Tarkista, kuulitko oikein Hyvät ... Lue lisää »

Maata näkyvissä!

Julkaistu 22.11.2010
Ohooi, maata näkyvissä! Saalem-seurakunta vieraili Maata Näkyvissä-festareilla. Saalemin omia nuoria ja Saalemin nuorisotyössä mukana olleita oli paikalla liki 50! Saalemilta ei tänä vuonna lähtenyt omaa bussikuljetusta festareille, vaan jokainen tuli omalla kyydillä joko kaveriporukalla tai toisen seurakunnan järjestämällä kyydillä. Festareilla esiintyi pääesiintyjän Newsboysin (USA) lisäksi mm. Juha Tapio, HB ja Kaemo. Myös Saalemin ”omat pojat”, GodFM, esiintyi Lauantain ... Lue lisää »

Seurakunnan musiikki keskusteluttaa

Julkaistu 22.11.2010
Musiikki pohjustaa saarnaa. On hyvä mennä saarnaamaan, kun seurakunta on jo oikeassa viereessä, Jyrki Palmi sanoi seurakunnan keskustelutilaisuudessa, jossa paljastettiin tarkoin varjeltu salaisuus: seurakunnalle on valittu uusi musiikin johtaja. Hän on Piritta Poutala Lähetysseurakunnasta. Jyrki kertoi, että valintaa on johdon keskuuudessa paljon puitu, paastottu ja rukoiltu. Piritta on sekä pätevä että sopiva. Luonne on myös tärkeä valintakriteeri. Piritta kuunteli sekä ... Lue lisää »

Piritta Poutala valittiin srk:n musiikkityön johtajaksi

Julkaistu 21.11.2010
Piritta Poutala hymyilee lämpimästi astuessaan srk:n keskustelutilaisuudessa yleisön eteen kertomaan itsestään. Hänet on pitkän prosessin jälkeen valittu Kristillisen musiikkikoulun rehtoriksi ja Saalemin musiikkityön johtajaksi. Piritta kertoo, kuinka hän on jo ihan nuorena sanonut Jumalalle, että on valmis Hänen käyttöönsä ja kuinka Piritta on aina haaveillut tekevänsä musiikkityön kautta myös kokopäiväistä hengellistä työtä. Ja nyt tuo ... Lue lisää »

Miksauspöytä on siirtynyt alas

Julkaistu 18.11.2010
Jo heinäkuusta asti tyhjyyttään ammottanut miksausaitio sai viimein varustelunsa kuosiin. Pitkin syksyä tehty työ on sisältänyt täysin uusien kaapeleiden ja niiden reittien vetämisen sekä uusien liittimien asentamisen. Tulevasta viikonlopusta lähtien miksaajat hoitavat työnsä siellä missä suurin osa väkijoukosta on, eli permantotasolla. Vanha parven miksausaitio kokee aikanaan oman muutoksensa. Uuden miksausaition sisäänajo tapahtuu lauantaina 20.11, klo 19 FUEL-illassa. Lue lisää »

Taivaallista säteilyä TV-jumalanpalveluksessa

Julkaistu 16.11.2010
Oli mielenkiintoista nähdä erilainen TV jumalanpalvelus ja se, miten pastorit, laulajat ja muut osanottajat esiintyivät ilman kankeutta. Irakilainen puheenvuoron käyttäjä sai seurakunnan jopa nauramaan, ei mikään helppo juttu TV kameroiden edessä. TV1:n palvelus 14.11. kiteytti seurakunnan elämää monelta kantilta ja antoi hyvän vaikutelman Saalemista, jonka palveluksessa myös suuri joukko ihmisiä avustaa. Ruudussa nähtiin paljon hymyjä, lämmin yhteisö ja rentoutunut seurakunta. Ilo korostui myös siksi, ... Lue lisää »

Alakeittiö valmistuu, toimistoremontti alkaa

Julkaistu 8.11.2010
Saalemin keittiötoiminnat yhdistyvät nyt alakeittiöön. Remontissa tuli vastaan pieni lisäilmastoinnin tarve,  joka ei ollut alkuperäisessä suunnitelmassa mukana. Tämä siirsi remontin valmistumista muutamalla päivällä. Nyt remontti on valmistumassa viikolla 45, eli tällä viikolla. Alkuviikosta tapahtuu viimeiset asennukset ja rakennustyöt, loppuviikolla talkooryhmä tekee suursiivouksen keittiössä ja järjestelee tavarat paikoilleen. Keittiö on käytössä ensi viikonloppuna 13.11. lähtien. Sunnuntaina 14.11. on ... Lue lisää »

Pyhäinpäivän juhlatapahtuma

Julkaistu 7.11.2010
Romanit ovat aina tervetulleita Saalemiin. He olivat erityisen hyvin edustettuina pyhäinpäivän juhlatapahtumassa, jossa Klaus Korhosen lisäksi puhuivat romanipastorit Henry Hedman ja Henry Valerius. Suuri romanikuoro lauloi musiikkijuhlassa. Yhdessä ruokailu lisäsi vapaan perhejuhlan tuntua. Lue lisää »

Uusi kirjamyymälä on valmis!

Julkaistu 5.11.2010
Saalemin kirjamyymälä on uudistettu ajanmukaiseksi lasiseinillä avattavaksi kirjakaupaksi. Toimintakonsepti on luotu yhdessä Aikamedian kanssa ja se takaa jatkossa uutuuskirjat, äänitteet, lehdet yms. kristillisen materiaalin kaikilta suurimmilta kustantajilta nopeasti ja edullisesti. Ostaessasi tuotteet Saalemin omasta kirjamyymälästä, tuet samalla seurakunnan toimintaa. Kirjamyymälän viralliset avajaiset pidetään sunnuntaina 7.11. Samalla on tarjolla myös saalemilaisille suunnattuja erikoistarjouksia. Tervetuloa tutustumaan uuteen ... Lue lisää »

Kuvagalleria YLE:n vierailusta Saalemilla

Julkaistu 2.11.2010
Kuvagalleria YLE:n vierailusta Saalemilla Lue lisää »

LIFE uudistaa yläkouluikäisten elämää! Jatkossa perjantaisin klo 18!

Julkaistu 28.10.2010
LIFE-ilta uudistuu! Yleisön pyynnöstä ja ohjaajien viisaudella alkamisaikaa aikaistetaan. LIFE alkaa jatkossa klo 18. Kuluvan viikon LIFEssa puhuu Remo Ronkainen (tuttu GodFM-bändistä), juontaa Kata Machi ja Reme Matela toimii illan isäntänä. Et uskalla tulla mukaan!? LIFE-ilta on tarkoitettu yläkouluikäisille nuorille, ja jo kuudesluokkalaiset voivat valita, tulevatko LIFE-iltaan perjantaisin vai Suureen Lasteniltaan keskiviikkoisin. Lue lisää »

Kuukausiohjelma omasaalem.fi:ssä

Julkaistu 26.10.2010
Tulevat tilaisuudet näkyvät nyt myös saalemilaisten omassa omasaalem.fi:ssä kuukausiohjema-sivulla. Sivusta kehitetään tulevaisuudessa vielä informatiivisempaa ja paremmin seurakuntalaisia palvelevaa versiota. Kuukausiohjelmaan pääsee kätevästi valikkopalkista tilaisuudet-valikosta. Lue lisää »

Hengellistä musiikkia vanhuksille

Julkaistu 26.10.2010
Caritas-kuoro kiertää pääsääntöisesti laulamassa ja soittamassa palvelutaloissa, vanhainkodeissa ja sairaaloissa. Suunnitteilla on myös vankilakäyntejä. Madetojan palvelutalon asukkaat saivat kuulla musiikillista ilosanomaa 3.10. Lue lisää »

XXL-FUEL live video

Julkaistu 23.10.2010
XXL-FUEL on tietysti parasta livenä Näkinkujalla, mutta hätätapauksessa sitä voi seurata Netmissionin streaming sivulla tänään kello 19 alkaen. Lue lisää »

Lahjat likoon -kuvia

Julkaistu 17.10.2010
Kuvia Lahjat likoon -tapahtumasta. Lue lisää »

LIFE-camp 22.-24.10.2010

Julkaistu 14.10.2010
Jälleen iloisesti saapuu: MEGA-LIFE-CAMP, joka yllättäen pystytään pitämään HÄRKIKSESSÄ! Halle! Lue lisää »