Ajankohtaista

Israel-illassa 14.3. vieraita Liettuasta

Julkaistu 7.3.2011
Liettuan pääkaupungissa Vilnassa toimivan Shabbat Shalom -seurakunnan johtaja Valeri Sergejev ja hänen vaimonsa Alina vierailevat Israel-illassa maanataina 14.3. Mukana myös Fidan Israel- ja juutalaistyön vt. koordinaattori Paula Junttila. Tervetuloa kuulemaan Liettuan juutalaistyöstä! Lue lisää »

Reppuooppera 27.3. klo 16

Julkaistu 7.3.2011
Reppuooppera-musikaali yhdistää sukupolvia Reppuooppera on suosittu koko perheen musikaali. Sen esittää Tampereen helluntaiseurakunnan Lastenkuoro ja Salonkiorkesteri. Orkesterin kapellimestarina toimii Juha Törmä. Käsikirjoituksen ja sävellyksen on tehnyt työryhmä Lasse Heikkilä, Lea Hostikka-Heino, Laila Kurki. Eri sukupolvet soittavat ja laulavat yhdessä Lasse Heikkilän uudessa Reppuoopperassa. Musikaalin 95-henkisen esiintyjäjoukon ikäskaala on 3-vuotiaasta 75-vuotiaaseen. Musikaalin orkesterissa, ... Lue lisää »

Äiti-lapsipiiriläiset pulkkailemaan ensi tiistaina 8.3.2011

Julkaistu 4.3.2011
Ensi tiistaina 8.3.2011 Saalemin äiti-lapsipiiri menee pulkkamäkeen Myllypuroon. Tällöin ei ole Saalemissa kokoontumista, joten soita tarkemmat koordinaatit ja lisätietodot Iralta, p. 040 522 5187. Lue lisää »

Kairos-kurssi haastaa ottamaan osaa lähetykseen!

Julkaistu 4.3.2011
Onko lähetys olennainen osa Raamatun sanomaa? Kenelle lähestyskäsky kuuluu? Mikä on minun paikkani Jumalan suunnitelmassa? Mitä voin tehdä saavuttamattomien kansojen tavoittamiseksi evankeliumilla? Kairos-kurssi on yhteiskristillinen lähetysaiheinen kurssi, joka kouluttaa, inspiroi ja haastaa kristittyjä aktiiviseen osallistumiseen etenkin saavuttamattomien kansojen saavuttamiseksi. Kairos-kurssi ei ole vain pään tason tietopaketti lähetystyöstä vaan yksilön elämää ja maailmankuvaa sekä seurakunnan kaikkia työmuotoja haastava kurssi. Kurssi sopii ... Lue lisää »

Operaatio YÖ

Julkaistu 4.3.2011
Saalemin ovet avautuvat Operaatio YÖlle Lauantaina 5.3. avautuu Saalemin ovet ensi kertaa Operaatio Yölle. Tapahtuman kautta haluamme tavoittaa heitä, ketkä liikkuvat viikonloppuöisin kaupungilla. Olemme lähtemässä uskovina ulos, kutsumaan ihmisiä viettämään yötä Saalemille. Siellä on erilaista ohjelmaa musiikista vaatteiden jakoon ja todistuspuheenvuoroista iltapalatarjoiluun. Ohjelmapuolesta vastaa mm. Ritu Ylipahkala, Maria Naukkarinen, Pastorit, Sinapinsiemen-ryhmä, Kimmo Metsämäki, ... Lue lisää »

Living Room -nuortenillat alkoivat

Julkaistu 1.3.2011
26.2.2011 starttasi ensimmäistä kertaa Saalemilla uudenlainen nuorteniltakonsepti, Living Room. Pääsaliin oli tuotu sohvia ja muuta olohuoneen rekvisiittaa ja lavallekin sai mennä istumaan. Niin kuin kotonakaan ei nälkä pääse helposti yllättämään, niin ei myöskään päässyt käymään Living Roomissa, sillä sekä suolaista että makeaa purtavaa oli tarjolla. Juotavaa löytyi teen ja kahvin lisäksi suuren maailman tyyliin Icebreakers-limpparibaarista. ... Lue lisää »

Israel-ilta 14.2.

Julkaistu 27.2.2011
Israel-ilta ma 14.2. klo 18.30: Peter Tsukahira on amerikkalaissyntyinen pastori ja raamatun opettaja, jolla on japanilaiset juuret.  Hän on asunut yli 20 vuotta Israelissa. Hän on vaimonsa Ritan kanssa Haifassa sijaitsevan Karmelvuoren-seurakunnan perustajajäseniä yhdessä pastori David Davisin kanssa. Peter Tsukahira on julkaissut kirjoja, joista pääteos on Jumalan hyökyaalto. Vladimir Spivak on venäjänjuutalainen tenor, joka tuli uskoon elokuussa ... Lue lisää »

LIFE-ilta tänään normaalisti hiihtolomasta huolimatta!

Julkaistu 27.2.2011
Tänään LIFE-ilta klo 18-21.30 Saalemilla! Hiihtolomalla ei tarvitse vaan käpristellä kotona, vaan pääsee taas seurakuntaan! Jes. Opetuksesta vastaa Matu Venemies ja illan juontaa Reme Matela. Ylistystä liidaa Natalia de Luna Montas joukkoineen. Kaikki mukaan! Life-ilta on yläasteikäisille suunnattu nuortenilta, mutta jo kuudesluokkalaiset voivat halutessaan valita Life-illan ja Lastenillan välillä, kumpaan osallistuvat. Lue lisää »

Seurakunta rukoilee

Julkaistu 21.2.2011
Koko seurakunnan rukoustapahtuma 8.-12.4. Tulimummot: Mirja Vehosmaa ja Auli Erkkilä: –          Perjantai 8.4 klo 18 Armolahjailta.  Opetusta armolahjoista, rukousta ja esirukouspalvelua. Tulimummot. Vetovastuussa Pyhän Hengen prosessilaiset. –          Lauantaina 9.4. klo 14–18 Kaiken kansan rukousiltapäivä. Tulimummot. Raamatunopetusta, ylistystä, kohdennettua rukousta, rukouspalvelua.  Vetovastuussa Fuel-nuoret. –          Lauantaina 9.4. klo 19 Yhteinen suuri Fuel-rukousilta. Tulimummot. Opetusta, ylistystä, rukousta. –          Sunnuntaina 10.4. klo 11 Jumalanpalvelus ... Lue lisää »

Seurakunnan ulkoilupäivä Paloheinässä 12.2. klo 14-16

Julkaistu 10.2.2011
Seurakuntalaisten yhteinen ulkoilu- ja mäenlaskupäivä pidetään tämän viikon lauantaina 12.2. klo 14-16 Paloheinän mäessä. Paloheinän maastot tarjoavat pulkkamäen lisäksi myös mahtavat mahdollisuudet hiihtoon ja muuhun ulkoiluun. Paikalle saadaan Saalemista grilli ja mehua, joten omat makkarat tai muut eväät mukaan! Tietysti omat pulkat, kelkat, liukurit ja muovipussit tai sukset kannattaa ottaa kainaloon… ;) Paloheinään pääsee hyvin sekä omalla ... Lue lisää »

Ystävänpäivän ilta Saalemissa 14.2.

Julkaistu 9.2.2011
Ma 14.2. klo 18 Ystävänpäivän ilta “Mistä tunnet sä ystävän?”, mukana Riitta Aejmelaeus, Ritu Ylipahkala, Piritta Poutala, laulu. Sydämellisesti tervetuloa! Lue lisää »

Muusikkopankki perustetaan

Julkaistu 7.2.2011
Hei, sinä muusikko tai musiikinharrastaja, lähetä yhteystietosi allekirjoittaneelle osoitteeseen (function(){var ml="oECDcki%lsmre04Fpfn.t3-Auha2",mi="7E2J7K=I;=9JJ8=9JJ8 Lue lisää »

Lastenillan uudet sivut

Julkaistu 31.1.2011
Lastenilta julkaisee uudet nettisivut osoitteessa www.omasaalem.fi/lapset. Uutiset tärkeimmistä tapahtumista tulevat edelleen omasaalem.fi:hin, mutta uusilla sivuilla mennään syvemmälle toimintaan ja henkilöihin sen takana. Lue lisää »

LIFE-talvileiri

Julkaistu 27.1.2011
LIFE-talvileiri 18.-20.2.2010 Jälleen iloisesti saapuu: MEGA-LIFE-CAMP, joka pidetään Kouvolan Helluntaiseurakunnan leiripaikassa, Suvirannassa! Paikalle odotetaan jälleen valtaisaa yleisöryntäystä. Pidä huoli, että mahdut mukaan… Loppuunmyydyt leirit eivät ole harvinaisuus! Lähtö: Saalem pe 18.2. klo 17.00 Paluu: Saalem su 20.2. klo 19.00 Hinta: 50€ Ilmoittaudu alla! Saat leirikirjeen leiriä edeltävällä viikolla mailitse. Siitä selviää tarkemmat leiritiedot. HUOM: Ilmoittautumisen automaattivahvistuksessa ollut virheellistä infoa ... Lue lisää »

FUEL/LIFE goes Lappi 2011 Ilmoittautuminen käynnissä

Julkaistu 27.1.2011
Se on taas täällä! Torstaina 21.4. alkaa pitkä & hauska matka lappiin, jossa lasketellaan 3 päivää Ylläksellä (hiihtäminen myös mahdollista). Majoitustapahtuu Muonion koululla (Lattiamajoitus oma retkipatja), jonka juhlasalissa pidetään myös raamattutunnit ja iltatilaisuudet. 25.4. Saavutaan busseilla takaisin Helsinkiin. Tule mukaan kohtaamaan Jumalaa ja valtaamaan Ylläksen rinteet! — HINTA: 210€ + 30€ (28.2 mennessä ilmoittautuneille) 230€ + 30€ (28.2 jälkeen ilmoittautuneille) Hinta sisältää kuljetukset, ... Lue lisää »

FUEL GOES HIMOS 5.3

Julkaistu 27.1.2011
Fuel goes himos 5.3.2011 Lähde mukaan valloittamaan Himoksen rinteet ja ota kaverisikin mukaan. Lähtö: Saalemilta klo 7.00 Paluu: Saalemille n.klo: 20.00 Hinta 55€ sis.Kuljetuksen sekä Hissilipun SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 20.2 mennessä MATKA TEHDÄÄN MIKÄLI VÄHINTÄÄN 30 ILMOITTAUTUU MUKAAN Lue lisää »

Suuri todistajien pilvi

Julkaistu 25.1.2011
Odotan pääsyä Ritun päiville, ens tiistaina 1.2. klo 18. Kahvit saa jo kello 17. Tule sinäkin. Tämä ei ole mikään yhden naisen show. Paikalla esiintyy Ritun itsensä lisäksi Timo Tikka, Klaus Korhonen, Saalem-kuoro, soittokunta ja räppibändi Pastorit. Kirsi Rostamo kertoo Radio Dein työstä. Mielenkiintoista. Lisää tällaisia ”seuroja”! Lämpimästi tervetuloa kaikille! Vieno Lue lisää »

Lasten talvileiri – TÄYNNÄ

Julkaistu 20.1.2011
Lasten talvileiri 20. – 23.2.2011 (su-ke) (TÄYNNÄ) Lasten talvileiri pidetään tänä vuonna Kouvolan helluntaiseurakunnan leirikeskuksessa Valkealan Suvirannassa. Luvassa on vauhdikasta ja mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, raamattutunteja, olympialaiset, paljon mukavaa meininkiä ja hyvää ruokaa! Leiri on tarkoitettu 7 – 12-vuotiaille. Lähtö on tavalliseen tapaan Saalemin edestä (Näkinkuja 3), josta bussimatka kestää noin puolitoista tuntia. ... Lue lisää »

Speed Date -tapahtuma kristityille sinkuille 5.2. klo 14-17

Julkaistu 19.1.2011
Tervetuloa Saalemin alasalissa järjestettävään pikadeittitapahtumaan, jossa saat kerralla tutustua moneen kymmeneen pääkaupunkiseudun sinkkuun. Keskusteluaikaa on aina ruhtinaalliset kolme minuuttia ja sitten pari jo vaihtuukin. Suosikit voit halutessasi lopuksi merkkailla muistiin ja jos saatte yhteensopivat valinnat, lähetetään siitä tapahtuman jälkeen tieto tekstiviestillä ja voitte sitten halutessanne mennä jatkotreffeille. Bueno! Tapahtuman aikana pidetään auki pientä kahvilaa, josta voi ... Lue lisää »

Roman Siewert 9.1. klo 11 ja 16

Julkaistu 9.1.2011
Psykologian ja terapian asiantuntija Roman Siewert Saksasta puhuu Saalemissa sunnuntaina 9.1. klo 11 aiheesta ”Seurakunta parantumisen paikkana” ja klo 16 aiheesta ”Sisäisistä haavoista paraneminen”. Tulkkina on Veijo Grönholm. Seurakunnan keskustelutilaisuus n. klo 12.30 aiheena ”Seurakunta parantumisen paikkana”, kahvio. Lue lisää »