Ajankohtaista

Käsi kädessä -iltapäivä kehitysvammaisille ja heidän perheilleen

Julkaistu 25.8.2011
KÄSI-KÄDESSÄ-toiminta on pääkaupunkiseudun helluntaiseurakuntien järjestämää toimintaa kehitysvammaisille ja heidän perheilleen/avustajille. Toiminta on luonteeltaan hengellistä ja osallistujien hengelliset tarpeet huomioon ottavaa ja se on puettu iloiseen ja välittömään muotoon. Ikärajaa ei ole, eikä myöskään pääsymaksua tilaisuuksiin, joissa on kahvitarjoilu. Toimintamme perustuu toisten kanssa olemiseen Jumalan Sanan opetuksen, musiikin ja rukouksen lomassa. Kohtaamme kerran kuussa Helsingin ... Lue lisää »

Pääkaupunkimissio palvelee

Julkaistu 22.8.2011
”Mahdollisuus muutokseen” -pääkaupunkimission ytimenä toimii puhelinkeskus, jossa päivystetään kampanjan ajan jatkuvasti sovittujen vuorojen mukaisesti. Puhelinkeskuksesta voi tilata ilmaisen Missiokirjan, jossa on todistuksia Jumalan muuttavasta voimasta. Kirjakuriirit vievät henkilökohtaisesti kirjat perille. Mahdollisuus palvella: Puhelinkeskukseen tarvitaan – puhelinvastaajia – kirjakuriireja – livechat-keskustelijoita – tekstiviestipalveluun vastaajia Koulutus: Kaikille yhteinen koulutus on ensi lauantaina 27.8.2011 klo 10-15 Helsingin Vapaaseurakunnassa. Järjestämme myös Saalemissa myöhemmin koulutuspäivän niille, jotka ... Lue lisää »

Saalemin raamattukoulu avaa taas ovensa

Julkaistu 18.8.2011
Jos olet kiinnostunut Raamatun opiskelusta, niin nyt kannattaa lukea artikkeli loppuun. Monille kokopäiväinen opiskelu on mahdotonta työn tai perheen takia. Saalemin Raamattukoulu tarjoaa hyvät mahdollisuudet opiskeluun myös työn ohella. Luennot ovat nimittäin aina keskiviikkoiltaisin Saalemilla  ja tarjoavat siten mahdollisuuden opiskeluun ”vähän kerrallaan”. Opiskeluun ei tarvitse etsiä syitä kaukaa. Sen lisäksi, että tietosi Raamatusta ja sen sisällöstä lisääntyy, ... Lue lisää »

”Face to face” -tapahtuma Kolmen sepän patsaalla taiteiden yönä 26.08.

Julkaistu 18.8.2011
Taiteiden yönä Saalem on taas näkyvästi läsnä Helsingin yössä. Jo perinteeksi muodostuneen tapahtuman sijainti on Helsingin keskustassa Kolmen sepän patsaan aukiolla ja kulkee tänä vuonna nimellä ”Face to Face”. Ohjelmassa on paljon musiikkia, jota esittävät pääosin seurakuntamme omat musiikkivoimat, jotka edustavat eri ikäluokkia,  etnisiä ryhmiä ja musiikin eri tyylejä. Kokemukset viime vuosilta ovat olleet erittäin ... Lue lisää »

Speed Date -tapahtuma kristityille 40-65-v. sinkuille lauantaina 10.9.2011

Julkaistu 17.8.2011
Tätä on toivottu, ja nyt se on täällä: Speed Date -tapahtuma keski-ikäisille ja miksei vähän vanhemmillekin sinkuille! Tapahtuma pidetään 10.9., klo 13.00 – 15.00. Aikaisempien Speed Date -tapahtumien tyyliin osallistujat keskustelevat noin 5 min. per pari, ja tilaisuuden lopuksi on mahdollisuus valita yksi tai useampi mieluisa treffikaveri. Jos valinta on molemminpuolinen, asiasta ilmoitetaan kummallekin tekstiviestillä, ja ... Lue lisää »

Kerro uskostasi -päivä ja missiokoulutus 17.9.

Julkaistu 16.8.2011
Kuinka kerron Jeesuksesta luontevalla ja kiinnostavalla tavalla ystävilleni, perheenjäsenilleni, tuttavilleni… Opi uutta ja innostu! Koulutus on erityisen ajankohtainen nyt, kun Mahdollisuus muutokseen -mediamissio valtaa pääkaupunkiseudun 15.9.-15.10. ja hengelliset asiat ovat – toivottavasti – tavallista useampien huulilla. Tämä on upea mahdollisuus päästä keskustelemaan maailman parhaasta uutisesta naapurin, työ- tai opiskelukaverin, läheisen tai vaikka tuntemattoman kanssa. Tule hakemaan ... Lue lisää »

LIFE-illat starttaavat YÖ-LIFELLA pe 19.8.

Julkaistu 11.8.2011
LIFE-illat starttaavat käynnistyvät perjantaina 19.8.2011, jolloin järjestään yökoulun kaltainen YÖ-LIFE klo 20 alkaen. Muista ilmoittautua tämän sivun alareunan linkistä! Kyseisenä perjantaina  etukäteen ilmoittautuneet ja huoltajan luvan toimittaneet Lifelaiset jäävät ”Life-minileirille” Saalemiin. Paikalla on useita täysi-ikäisiä ohjaajia sekä tytöille että pojille, samoin paikalla on jatkuva yövahti ja Lifen oma pastori Ari Kattainen. Ilmoittautuneille lähetään erikseen ... Lue lisää »

Ensi sunnuntaina koululaisten siunaus

Julkaistu 10.8.2011
Tulevana sunnuntaina 14.8 klo 11 jumalanpalveluksen yhteydessä järjestetään koululaisten siunaus. Kutsummekin siis erityisesti kaikki kouluikäiset lapset, jotka aloittavat taas vuotuisen koulutyönsä ja heidän perheensä mukaan kokoukseen. Seurakunta haluaa tarjota kaikille niille koululaisille, jotka saapuvat paikalle siunaushetkeen vuoden Jees-lehdet (10 kpl) ilmaiseksi seurakunnan puolesta. Jees-lehti on kouluikäisille suunnattu kristillinen lehti, joka lapsen kristillisen kasvun tukemisen lisäksi tarjoaa ... Lue lisää »

Urbaani unelma on taas täällä

Julkaistu 2.8.2011
Pääkaupunkiseudulla järjestetään Urbaani unelma tapahtuma 17.-20.8.2011. Myös Helsingin Saalem-seurakunta ottaa osaa kyseiseen tapahtumaan yhdessä monien muiden seurakuntien ja järjestöjen kanssa. Lauantaina 20.8. klo 19 Helsingin Saalemissa järjestetään tapahtuman päätöstilaisuus, joka kantaa nimeä ”Urbaani kiitos!” Tilaisuudessa on mukana mm. Markku Tuppurainen, Waltteri Haapala sekä Weli Maksimainen & band. Tilaisuutta edeltää Unelma Kahvila Saalemin alakerrassa, joka avaa ovensa ... Lue lisää »

Telal Kham, levynjulkistamistilaisuus

Julkaistu 1.8.2011
Telal Kham –Auringon Alla –ryhmä perustettiin noin kymmenen vuotta sitten. He Esittävät kulttuurisidonnaista hengellistä romanimusiikkia, jota voisi hyvin kutsua gypsy-gospeliksi. Laulujen sanoitukset ovat eri romanikielen murteilla sekä suomeksi. Laulut kumpuavat uskosta Jumalaan, ilosta ja surusta sekä unelmista, joihin on helppo samaistua siksi, että ne kuuluvat ... Lue lisää »

Gospel musiikin legenda Andrae Crouch seurakunnassamme

Julkaistu 29.7.2011
Yksi Gospel musiikin suurimmista nimistä Andrae Crouch on vierailemassa Suomessa. Ilonamme on, että hän pitää yhden konsertin myös omassa seurakunnassamme Helsingin Saalemissa sunnuntaina 31.7 klo 18. Hänen kanssaan esiintyvät suomalainen mustan gospelin ryhmä Higher Ground band & Trisis. Konsertin järjestelyistä ja esiintyjän kutsumisesta vastaa Radio Dei. Lippu maksaa 25€ (4-15.v 10€) ... Lue lisää »

Toimisto tiedottaa

Julkaistu 28.7.2011
Hei, Helsingin Saalem-seurakunnan toimisto tiedottaa: Toimisto palaa takaisin normaaliin kausirytmiin. Elokuun 1.päivästä eteenpäin toimisto on taas auki arkisin klo 09-15. Toimiston puh: (09) 7741 010 Fax: (09) 737 726 Mail: (function(){var ml="eoka4h2A.s-ifrCtDEl0n3F%cm",mi="GE>3G6C5=0 Lue lisää »

Asunto myytävänä

Julkaistu 22.7.2011
Helsingin Saalem-seurakunta myy testamenttilahjoituksena saadun  54 neliön kaksion Etelä-Haagasta (2h+k+kph+vh). Katso tarkemmat tiedot Oikotie- nettisivustolta (kohdenumero 6779983). Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Aarne Dahlbergiin puh. 0400-773131. Lue lisää »

Kesäloman kynnyksellä

Julkaistu 20.7.2011
Laitan tässä muutaman rivin kuulumisistani täältä Saalemin toimistolta, sillä tänään on viimeinen työpäivä ja ajatukset alkavat kääntyä jo kesälomalle päin. Vuosi sitten tulin Suomeen pitämään lähetystyöstä välivuotta ja tarkoitukseni oli palata takaisin Itävaltaan kesän 2011 lopussa. Vuoden aikana tilanteet muuttuivat sen verran, että päätin jäädä toistaiseksi Suomeen. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että työsopimukseni Saalemissa loppuu ... Lue lisää »

Evankeliumi saavutti etsijöitä Helsinki-aktiossa

Julkaistu 3.7.2011
Kesä-heinäkuun vaihteessa veimme evankeliumia kaupunkimme kaduille noin 50 aktiolaisen voimin. Kolmen päivän aikana kohtasimme ihmisiä Hakaniemen torilla, Tokoinrannassa, keskustassa ja puistoissa. Yhtenä päivänä pidimme torilla kojua, jossa tarjoiltiin ohikulkijoille mehua ja verenpaineen mittausta. Kojun edessä aktiolaiset esittivät draamoja, lauluja ja lasten Jippii-tansseja, jotka koskettivat myös vanhuksia. Tapasimme paljon kiinnostuneita ja Jumalaa etsiviä ihmisiä. Saimme rukoilla useiden ... Lue lisää »

Pääkaupunkimissio näkyy syksyn tiistai-illoissa

Julkaistu 1.7.2011
Ensi syksyn suuria kohokohtia on ehdottomasti tapahtuma, joka kantaa nimeä Pääkaupunkimissio. Itse Missio kestää kuukauden verran alkaen 15. syyskuuta, minkä aikana evankeliumia tullaan välittämään tehokkaasti Tv:n, radion, internetin ja lehtien kautta. Tapahtuman painoarvoa kuvaa sekin, että kyseinen missio vaikuttaa seurakuntamme tapahtumakalenteriin merkittävästi tulevana syksynä. Helsingin Saalem-seurakunta on nimittäin vahvasti mukana tässä merkittävässä kampanjassa, jonka kohteena ... Lue lisää »

Helsinki-aktion 29.6.-3.7. ohjelma

Julkaistu 16.6.2011
Tule kohtaamaan ihmisiä Jumalan rakkaudella ja tekemään Jeesusta tunnetuksi kaupungissamme! Helsinki-aktioon 29.6.-3.7. ovat tervetulleita kaikenikäiset seurakuntalaiset. Jokaisella on jotain annettavaa – juuri sinua tarvitaan! Haluatko keskustella, laulaa, esittää draamaa, tehdä lapsille kasvomaalauksia…? Laita lahjasi likoon, ylitä rajasi, löydä itsestäsi uusia puolia! Aktioon sisältyy myös koulutusta. Voit tulla mukaan koko aktion ... Lue lisää »

Huomio! Ylimääräinen EU-Ruokajakelu

Julkaistu 15.6.2011
Ensi sunnuntaina järjestetään ylimääräinen EU-ruokakassien jako kaikille vähäosaisille Lähetysjumalanpalveluksen jälkeen n. klo 13. Muuten EU-ruokajakelua järjestetään kaikille sitä tarvitseville  joka kuun viimeisenä torstaina Kohtaamispaikan jälkeen. Lue lisää »

“Mahdollisuus muutokseen” -pääkaupunkimissio 15.9.-15.10.

Julkaistu 13.6.2011
Kaupunkimissio välittää evankeliumin tehokkaasti television, radion, internetin, sanomalehtien ja ulkomainosten kautta – päivittäin kuukauden ajan ympäri Helsingin seutua. Kampanja-aika on 15.9. – 15.10. Missio tarjoaa avun ihmisten yksinäisyys-, perhe-, päihde- ja muihin ongelmiin. Missio tavoittaa lähes kaikki alueen asukkaat – useina toistoina. Median käyttöön yhdistyy taitavasti puhelinpalvelu, kirjajakelu, ihmisten kohtaaminen ja ammattiapu. Kaupunkimission hyvän näkyvyyden ja ihmisiä ... Lue lisää »

FUEL-Illat kesällä

Julkaistu 13.6.2011
Vaikka kesä on täällä ja monet ovat lähteneet lomat viettoon, niin FUEL-Illat jatkuvat läpi kesän. Kesä-Fuelit ovat pienempiä ja järjestetään eri tyylillä kuin normaalit FUEL-illat. Kokoontumiset lauantaisin klo 18 Saalemilla, jolloin sään mukaan pysytään siellä tai lähdetään viettämään aurinkoista kesä-iltaa pelaillen ja yhdessäolon merkeissä. Jokainen Kesä-Fuel on erilainen riippuen solu- tai tiiminjohtajasta joka on sinä ... Lue lisää »