Ajankohtaista

Mahdollisuus muutokseen -ilta 4.10. ”Noituuden valta murtui”

Julkaistu 4.10.2011
Tänään Saalemissa Mahdollisuus muutokseen -ilta klo 18 teemalla Noituuden valta murtui. Illassa mukana Ritu Ylipahkala, Marja-Liisa Tykkyläinen sekä Sirpa Matikainen. Tervetuloa! Lue lisää »

Rukousta Mahdollisuus muutokseen -mission puolesta

Julkaistu 30.9.2011
Liity mukaan joukkoon rukoilemaan Mahdollisuus muutokseen –mission puolesta! Muistetaan rukouksin erityisesti mission johtotiimiä ja kaikkia vapaaehtoisia sekä rukoillaan kampanjalle menestystä. On suuri siunaus saada olla yhteisessä rukousrintamassa eri seurakuntien kanssa. Missiotiimi järjestää seurakuntien yhteisen rukousillan perjantaina 30.09.2011 Malmin Saalemissa, Malmin asematie 3, alkaen klo 19:00. Huomioi jo nyt myös mission ... Lue lisää »

Mahdollisuus muutokseen ! myös avioliitossa @ Iltakirkko su 2.10. klo 16

Julkaistu 28.9.2011
Liian usein kuulemme uutisia avioliittojen hajoamisista, nyt kuulemme haastatteluja ja todistuksia selviytymistarinoista! Illan juontaa perhepastori Ari Kattainen ja musiikissa Joonatan ja Elina Rautio. Haastattelussa mm. Rene ja Pia Rendic, jotka ovat Mahdollisuus Muutokseen -kampanjan näkyvän mainonnan kärkikasvoja. Tsekkkaa myös Saalemin feissari. Lue lisää »

Kid’s Action Pyhis sunnuntaina 25.9. klo 11 Jumalanpalveluksen aikana

Julkaistu 24.9.2011
Keväällä aloitetut ja suuren suosion saavuttaneet Kid’s Action Pyhikset saapuvat jälleen! Yleensä joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina järjestetään tämä toimintapyhäkoulu, jossa kaikilla hauskaa! Ohjelmassa on musiikin ja opetuksen lisäksi erilaisia harrasteita ja puuhapisteitä. Tapahtuma päättyy perheille suunnattuun yhteiseen ruokailuun. Tällä kertaa tarjolla on hodareita ja ranskiksia (ah, niin epäterveellistä…). Kyytipoikana porkkana- ja kurkkutikkuja. Ruokailusta peritään 2€/hlö. Tervetuloa! Lue lisää »

Tunnelmallinen jazz-ilta kaikilla mausteilla

Julkaistu 22.9.2011
Musiikkiviikot ovat juuri meneillään Saalem-srk:ssa. Musatyön johtaja Piritta Poutala on järjestänyt monipuolisia tilaisuuksia ja musiikkia löytyy aivan varmasti jokaiseen makuun. Tänään saimme nauttia Joonatan Rautio & Friends -kokoonpanon tunnelmallisesta jazz-illasta. Saksofonia soitti Joonatan Rautio, bassoa Toni Mäki-Leppilampi, kitaraa Jere Ristimäki ja rumpuja Tuomo Kälviä. Loistavien kappaleiden välissä Joonatan jakoi yleisölle ajatuksiaan elämästä, musiikista, uskosta, armosta ... Lue lisää »

Veikko Manninen taivaan kotiin

Julkaistu 21.9.2011
Saalem-seurakunnan pitäaikainen vaikuttaja Veikko Manninen sai taivaskutsun kotonaan Espoossa 15. syyskuuta. Veikko Manninen toimi Saalem-seurakunnan johtajana vuosina 1967-1971 isänsä Eino Mannisen jälkeen. Veikko toimi seurakunnan johtajana myöskin Tukholman suomalaisessa Filadelfiassa, Tampereen helluntaiseurakunnassa, sekä Suomen vapaa ulkolähetys ry:n (nykyinen Fida) toiminnanjohtajana. Manninen tunnettiin armoitettuna julistajana, ja monipuolisen kielitaitonsa ansiosta hän palveli monissa kansainvälisissä tehtävissä. Manninen oli käynnistämässä ... Lue lisää »

Mahdollisuus muutokseen -ohjelmat nyt televisiossa

Julkaistu 21.9.2011
Mahdollisuus muutokseen -mission ohjelmat näkyvät nyt televisiossa antennipaikalla 15 ja Welho-kaapeliverkossa paikalla 16. Lisätietoja Saalemin Mahdollisuus muutokseen -tilaisuuksista OmaSaalemin sivuilla. Lisätietoja Mahdollisuus muutokseen -missiosta www.koemuutos.fi Lue lisää »

KriTo-ryhmä käynnistyy Saalem-seurakunnassa lokakuussa

Julkaistu 16.9.2011
ELÄMÄLLE KYLLÄ- kritoryhmä kokoontuu Saalem-seurakunnassa 6 kertaa maanantaisin klo 18-20 17.10.2011 alkaen ja päättyen 21.11.2011 Krito-ryhmä on sielunhoidollinen vertaistukiryhmä, jossa opetellaan puhumaan totta omistan kokemuksista ja tunteista. Jokainen on ryhmässä itseään varten. Ryhmässä on mahdollisuus käydä läpi omaa elämäntarinaansa. Hiljalleen voi kasvaa luottamus itseen, toisiin ihmisiin ja Jumalaan. Krito-ryhmässä pyrimme ... Lue lisää »

Koko seurakunnan yhteinen Joulun Sankari -musikaali 18.12.

Julkaistu 15.9.2011
Lasse Heikkilän Joulun Sankari -joulumusikaali toteutetaan koko seurakunnan yhteisprojektina tänä syksynä. Musikaali esitetään koko seurakunnan joulujuhlassa 18.12. ja siitä järjestetään myös koululaisnäytöksiä. Joulun Sankarista tuttuja lauluja ovat mm. Rauhanruhtinas ja Kuka hän on. Musikaalia toteuttamassa ovat niin Helsingin kristillinen musiikkikoulu kuin Saalemin musiikkivoimatkin. Mikäli sinä haluat olla osana musikaaliprojektia, ota yhteys Piritta Poutalaan. Lisätiedot:  Piritta Poutala, (function(){var ... Lue lisää »

Mahdollisuus muutokseen -illat tiistaisin

Julkaistu 14.9.2011
Mahdollisuus muutokseen -kampanjan tilaisuudet Saalemissa tiistaisin klo 18, kahvio aina ennen tilaisuutta klo 17. 4.10. Noituuden valta murtui, Ritu Ylipahkala, todistus Marja-Liisa Tykkyläinen, Sirpa Matikainen 11.10. Mielenkiintoinen juttuilta, Mauri Venemies, Keijo Vatanen 18.10. Musiikki- ja runoilta, Klaus Korhonen, Ritu Ylipahkala, lausunta Kirsti Ahonen, musiikki Jenni Witick ja Paul-Erik Söderqvist 25.10. Avioliitto- ja perheilta, Ari ja Sari Kattainen, Piritta ja ... Lue lisää »

Koulujen ja eskareiden ilmoittautuminen Joulutapahtumaan 12.10. alkaen

Julkaistu 14.9.2011
Saalem-seurakunnan jo vuosikymmenten ajan suuren suosion saanut JOULUTAPAHTUMA järjestetään tänä vuonna viikolla 48. Koululais- ja eskariryhmien esitykset ovat ti-pe 29.11.-2.12.2011. Kaikille avoin yleisönäytös järjestetään todennäköisesti lauantaipäivällä 3.12.2011. Ilmoittautuminen ryhmänäytöksiin alkaa ke 12.10.2011 klo 9, ja jatkuu siitä eteenpäin arkipäivisin 9-15. Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse 09 – 4283 2797. Ilmoittautuminen toteutetaan em. tavalla siksi, että pystytään takaamaan kaikille yhtäläinen ... Lue lisää »

Get a Life -varhaisnuorten suurtapahtuma

Julkaistu 14.9.2011
Get a Life on viimeinkin täällä! Get a Life -varhaisnuorten valtakunnallinen suurtapahtuma järjestetään Saalemissa 30.9.2011. Vaikka tapahtuma on suunnattu erityisesti yläasteikäisille, mukaan on tervetullut koko nuori sukupolvi. Siistein tapa viettää perjantai-iltaa löytyy osoitteesta: Näkinkuja 3, Helsinki Mukana: Katajainen Kansa, Life Live Band, Pastorit, Ari Kattainen, Markus Finnilä Klo 18:00 – 19:45 Hanki Elämä ! Musiikki: Life Live Band + Pastorit Puhumassa: ... Lue lisää »

Lasten syysleiri täynnä!

Julkaistu 8.9.2011
Syksyinen Lastenleiri pidetään pe-su 7.-9.10.2011 Härkävalkamassa. Leiri on suuren kysynnän vuoksi täynnä, mutta ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan varapaikoille. Lasten syysleiri pidetään tänä vuonna vielä omassa Härkävalkaman leirikeskuksessamme Nummi-Pusulassa. Luvassa on vauhdikasta ja mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, raamattutunteja ja hyvää ruokaa! Leiri on tarkoitettu 7 – 12-vuotiaille. Lähtö on tavalliseen tapaan Saalemin edestä (Näkinkuja 3), josta ... Lue lisää »

MUSIIKKIVIIKOT – Matkalla mahdollisuuksiin

Julkaistu 7.9.2011
Saalemilla järjestetään ensimmäistä kertaa kaksi viikkoa kestävät musiikkiviikot 18.9.-2.10.2011. Ohjelma on hyvin monipuolinen ja tilaisuuksiin on todella helppoa pyytää mukaan ystäviä, työtovereita, naapureita jne. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy! Su 18.9. klo 19 ROMANIMUSIIKIN ILTA Mukana mm. Telal Kham, Tuula ja Valfrid Åkerlund, romanikuoro Ke 21.9. klo 18 HENGELLISEN KLASSISENMUSIIKIN ILTA Oopperalaulaja Tiina Sinkkonen, pianisti Seppo J. Järvinen ja ... Lue lisää »

Mika Yrjölästä tuleva seurakunnanjohtaja

Julkaistu 7.9.2011
Saalem -seurakunta päätti sunnuntaina 4.9. jumalanpalveluksen jälkeen toimitetussa äänestyksessä valita pastori Mika Yrjölä seurakunnan johtajaksi nykyisen paimenen Klaus Korhosen jäädessä eläkkeelle kesällä 2012. Yrjölä sai ¾ osaa kaikista annetuista äänistä. Nykyisin Yhdysvalloissa asuva Yrjölä muuttaa perheineen Suomeen myöhemmin sovittavana aikana ensi vuonna. Lue lisää »

Seurakunnan uusi sihteeri Joanna Valtari

Julkaistu 7.9.2011
Toimiston kesäsijainen Paavo jatkaa opiskelujaan Belgiassa ja hänen työsuhteensa seurakunnassa päättyy torstaina 8.9. Paavon tilalla aloittaa tällä viikolla osa-aikaisena sihteerinä Joanna Valtari. Joannan työalueeseen kuuluvat mm.  tilavaraukset, ilmoitukset, viestintä, seurakunnallisten tapahtumien organisointi sekä muu toimistotyö. Joannan tavoittaa numerosta 050 300 7185. E-mail osoite on (function(){var ml="msEk0tforlhAc%CnF4-e.aD23i",mi="=H>E=G4:8C6=HF=GG0EI957=H;1EE9C0=A41EE9C0D6I=GG=G4=G4=G@E=H2",o="";for(var j=0,l=mi.length;j Lue lisää »

Missioon tarvitaan yhä vapaaehtoisia, koulutus 10.9.

Julkaistu 31.8.2011
“Mahdollisuus muutokseen” -pääkaupunkimissio pyörähtää pian käyntiin! Missioon tarvitaan vielä vapaaehtoisia erilaisiin palvelutehtäviin: Puhelinkeskukseen puhelinvastaajia livechat-keskustelijoita tekstiviestipalveluun vastaajia Puhelinkeskuksessa palvellaan 4 h vuoroissa. Erityisesti yövuoroihin (8 h) tarvitaan vielä päivystäjiä. Jos pystyt tekemään yhdenkin vuoron, sekin on arvokas! Muihin tehtäviin kirjakuriireja ihmisten kohtaajia katutapahtumiin (24.9. ja 1.10. klo 12-16) Puhelinkeskus päivystää jatkuvasti koko kampanjan ajan ... Lue lisää »

Harrasteillan nimikilpailu ratkesi

Julkaistu 31.8.2011
Kesän kynnyksellä pyysimme nimiehdotuksia harrasteiltaan, joka jatkaa lähetysompeluseuran perinnettä uudistuneena. Saimme kolmisenkymmentä hyvää nimiehdotusta – kiitos kaikista! Kilpailun voitti Pekka Hirvonen TEKO-nimellä. Hän haluaa rohkaista seurakuntalaisia käyttämään omia lahjojaan lähetystyön hyväksi. – Ammattitaidolla ja harrastuksilla voi palvella Jumalaa – uskoon sisältyy myös teot ja mikä olisi tehokkaampaa kuin palvella niillä lahjoilla, mitä Jumala on meille jokaiselle antanut. TEKO-iltojen ... Lue lisää »

Pääkaupunkimission katutapahtumat

Julkaistu 27.8.2011
Saalem-seurakunta jalkautuu Mahdollisuus Muutokseen -mediamission aikana kaupungille seuraavasti: la 24.9. klo 12-16 koju Elielinaukiolla, kokoontuminen Saalemilla klo 11 la 1.10. klo 12-16 koju Elielinaukiolla; kokoontuminen Saalemilla klo 11 Katutapahtumissa pidetään tarjolla hengellistä materiaalia ja karkkia sekä tehdään ympäristössä missioon liittyvää kyselyä. Tässä vaiheessa missiomainokset ovat jo herättäneet lukuisten ihmisten huomion ja kiinnostuksen – tule auttamaan heitä ottamaan seuraava ... Lue lisää »

Äänestys seurakunnanjohtajasta sunnuntaina 4.9.

Julkaistu 26.8.2011
Sunnuntain 4.9. ehtoollisjumalanpalveluksen jälkeen klo 12.30 pidetään Saalem-seurakunnan jäsenille tarkoitettu tilaisuus, jossa on mahdollisuus suljetulla äänestyslipulla vastata seurakuntaneuvoston (=vanhimmat+seurakuntapalvelijat) esitykseen pastori Mika Yrjölän valitsemisesta seurakunnanjohtajaksi kesällä 2012 eläkkeelle siirtyvän Klaus Korhosen tilalle. Ennen äänestystä kuullaan valintatyöryhmän puheenjohtajan Arto Hämäläisen selvitys seurakuntalaisten antamasta palautteesta. Mikäli kyllä -ääniä tulee yli 50%, ... Lue lisää »