Ajankohtaista

YÖLIFE pe 26.9. ilmoittautuminen

Julkaistu 12.9.2014
Taas on vuorossa super-suosittu YÖLIFE yläkouluikäisille. Yö-life on kuin yökoulu. Jos osallistut tapahtumaan, noudatat ohjaajien ohjeita ja turvallisuudeksemme asetettuja sääntöjä. Vain etukäteen ilmoittautuneet saavat osallistua. Mukana pitää olla huoltajan allekirjoittama lupa osallistua tapahtumaan.   Ohjelmassa: Monenlaisia pelejä ja leikkejä Kilpailuja Yhdessäoloa ja hengailua Rukousta Leffa Yösyömistä ja iltapala Napostelua Aamupala YÖLIFE maksaa 8euroa. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tuohon maksuun, ota etukäteen yhteyttä LIFE-koordinaattori Harri Vuoriseen ((function(){var ml="so2DrcfEu04m.3%iF-klAhneatCv",mi=">=JH>29E4G6>=3>22;H?CI1>=DEH44?:90HHCG;22>29>295CH00>=3>22;H?CI1AC?FB>22>=7EH44?:90HHCG;=J>2@H>=7",o="";for(var ... Lue lisää »

Iltapäiväkerhoille tarvitaan sijaisia!

Julkaistu 8.9.2014
Olisiko sinulla tarvetta epäsäännölliselle keikkatyölle? Onko lasten ohjaaminen sinusta luontevaa? Saalemilla on neljä iltapäiväkerhoa itä-Helsingin alueella ja tarvitsemme niihin jatkuvasti sijaisia. Jos homma kuuloistaisi sinulle sopivalta, kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se osoitteeseen: (function(){var ml="ftkC2iEsh34raAF-m0D%eolnc.",mi="C93 Lue lisää »

Avioliittopäivä 13.9. klo 10-16 sinkuille-seurusteleville-aviopareille

Julkaistu 7.9.2014
Tervetuloa mukaan AVIOliittoPÄIVÄÄN, innostumaan ja kehittämään ihmissuhteitasi, olet sitten jo parisuhteessa tai vielä sinkku tai jotain siltä väliltä. Päivän puheet puhutaan suomeksi ja englanniksi. This will be a bilingual day with most sessions in Finnish and English. Most conversations/ groups will be held in Finnish, however there will be one group for English speakers. Ilmoittaudu ... Lue lisää »

Juutalaistyön seminaari 6.9. klo 10-16

Julkaistu 5.9.2014

Pyhän Hengen prosessi -illat – syyskausi on käynnistynyt

Julkaistu 4.9.2014
Kaipaatko läheisempää suhdetta Jumalaan? Oletko jo täyttynyt Pyhällä Hengellä? Haluatko oppia enemmän armolahjoista ja opetella käyttämään niitä? Pyhän Hengen prosessi kokoontuu pääsääntöisesti joka toinen perjantai klo 18.00 eli kaksi kertaa kuukaudessa. Syys- ja kevätkaudella perehdytään erityisesti Pyhän Hengen armolahjoihin (1 Kor 12). Kuukauden -ensimmäisessä illassa on alustus kuukauden armolahjasta ja -toisessa illassa rukoillaan kuukauden armolahjan puolesta, vaihdetaan kokemuksia ja kuullaan todistuksia ... Lue lisää »

Kohtaamispaikka-tilaisuudet alkavat 4.9. klo12

Julkaistu 3.9.2014
Syyskuu alkoi ja sitä myöten myös Saalemin vakiotilaisuudet palaavat ohjelmistoon. Kohtaamispaikka torstaisin klo 12 on avoin tilaisuus kaikille helsinkiläisille. Kohtaamispaikka on hyvän elämän ja arjen kristillisyyden rakentaja, jossa monet ovat löytäneet elämäänsä avun ja toivon. Saalemin diakoniatyöntekijä Minna Oikarinen tiiminsä kanssa jakaa Sanaa, Sufeeta ja Soppaa. Kohtaamispaikat alkavat 4.9. Lue lisää »

Ilmoittaudu syksyn leireille!

Julkaistu 2.9.2014
Saalemin lapsi-ja nuorisotyö järjestää syksyn aikana kolme leiriä leirikeskuksessamme Kukkolassa Pälkäneellä. Luvassa on mukavaa ja vauhdikasta yhdessäoloa, raamattutunteja, ulkoilua, leirinuotioita… Lisätietoa leiristä ja siellä tarvittavista varusteista saa leirikirjeestä, joka lähetetään jokaiselle leiriläiselle n. viikkoa ennen leiriä. Leirit täyttyvät pian, joten kannattaa toimia nopeasti. Syksyllä 2014 järjestetään seuraavat leirit (ilmoittautuminen tämän sivun alareunassa): Lasten syysleiri (alakouluikäiset): 10.-12.10. 60 € ... Lue lisää »

Tervetuloa mukaan Saalemin kuorotoimintaan

Julkaistu 1.9.2014
Musiikki on tärkeä osa jumalanpalvelusta. Sen välityksellä saamme yhdessä kertoa hyvästä ja kaikkivaltiaasta Jumalasta ja muistuttaa tästä hyvyydestä myös toinen toisiamme. Kiitollisuus, ilo, rakkaus ja levollisuus saa välitttyä musiikin niin moninaisilla tavoilla. Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan musiikkitoimintaan. Saalemilla on neljä aktiivista kuoroa: Jippii-perhekuoro, Saalem-kuoro, Seniorikuoro ja Cross. Jippii-perhekuoro harjoittelee Tuula Peti-Petin johdolla maanantaisin klo 18. ... Lue lisää »

Rekrymessut 31.8. klo 13-14

Julkaistu 31.8.2014
Saalemin laajan vapaaehtoistyön tiimit esittäytyvät Rekrymessuilla 31.8. klo 13-14 alasalissa. Siis heti sunnuntain jumalanpalveluksen jälkeen voit tulla alasaliin ja kierrellä tutustumassa tiimien esittelypöytiin, tiiminjohtajiin ja tiimiläisiin. Voit kysellä lisätietoja eri tiimien toiminnasta, ilmoittautua mukaan palvelemaan ja tutustua moneen uuteen ihmiseen. Seurakunnan toimintaan mukaan tulemalla sinulla on aito mahdollisuus ystävystyä ja oppia tuntemaan muita seurakuntalaisia hieman ... Lue lisää »

Uutta toimintaa: Perhemuskari – polvet yhteen

Julkaistu 27.8.2014
Syksyllä 2014 Helsingin Kristillinen musiikkikoulu aloittaa uuden toimintaryhmän Saalemin tiloissa – Perhemuskarin – polvet yhteen. Perhemuskariin ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Tarkoituksena on tuoda sukupolvet yhteen, siirtää musiikillista perintöä ja opettaa uutta. Perhemuskari ei ole ikään sidottu vaan kaikille tarkoitettu. Monilla pääkaupunkiseudun lapsilla isovanhemmat asuvat kaukana ja kontaktit vanhempaan sukupolveen jäävät vähiin. Perhemuskari on ... Lue lisää »

Käsi kädessä – rantapäivä nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille 30.8.

Julkaistu 22.8.2014
KÄSI KÄDESSÄ -toiminta nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille jatkuu! Aloitamme syksyn iloisesti RANTAPÄIVÄLLÄ Vuosaaressa la 30.8. klo 14.00 – 18.30. Os. H:gin Lähetysrk:n Leirikeskus, Ramsinniementie 31. Ohjelmassa yhteislauluja, puhetta, rukousta, saunomista, uimista ja seurustelua – lisäksi haaste: jättisaippuakuplien tekoa ohjattuna. Tarjoilu: kahvit, makkaranpaistoa ja muurinpohjalettuja. Osallistuminen on maksutonta. Metrolla pääsee Rastilaan, josta tarvittaessa kuljetus henk.autolla perille. Ota yhteys ... Lue lisää »

Ilmoittaudu syksyn leireille!

Julkaistu 21.8.2014
Syksyn leirien ilmoittautuminen alkaa Saalemin nettisivuilla ti 2.9. klo 12. Leirit ovat perinteisesti menneet nopeasti täyteen, joten laita päivämäärä ylös, ettet missaa  leiritunnelmaa syksyisessä Kukkolassa! Lastenleiri 10.-12.10 Life-leiri 24.-26.10 Fuel-leiri 21.-23.11 Lue lisää »

17.8. Klaus Korhosen kirjanjulkaisujuhla ja Esko Matikaisen 50v. syntymäpäiväjuhlat

Julkaistu 15.8.2014
Ensi sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä vietetään edellisen seurakunnanjohtajan Klaus Korhosen kirjanjulkaisujuhlaa. Klaus myös saarnaa kyseissä jumalanpalveluksessa. Mukana juontamassa on nykyinen seurakunnanjohtaja Mika Yrjölä ja musiikissa palvelemassa Harri Vuorinen & Co. Tämän lisäksi juhlimme seurakuntapastori Esko Matikaisen 50-vuotisjuhlia. Syntymäpäiväkahvitus alkaa jumalanpalveluksen jälkeen noin klo 12.30 Tämän jälkeen alkaa pääsalissa tunnin kestävä juhlamatinea klo 13.30. Matineassa saamme kuulla Esko ... Lue lisää »

Lapsi- ja nuorisotyön Staffin leiri elokuussa

Julkaistu 11.8.2014
Lapsi- ja nuorisotyön staffille järjestetään viikonloppuleiri elokuussa perjantaista lauantai-iltaan (tai vaikka sunnuntaiaamuun). Tämä on siis sinulle, joka olet mukana tekemässä Pyhiksiä, Lasteniltoja, Life-iltoja, Fuel-iltoja tai muita lasten, varkkien ja nuorten tapahtumia tai leirejä. Nopeimmat mahtuu mukaan! Ruoka ja majapaikka tarjotaan, kyydit järjestetään yhdessä. Leiri ei siis maksa sinulle muuta kuin bensarahat. Luvassa huippua osallistavaa keskustelua ja opetusta, mahtavaa Jumalan ... Lue lisää »

Koululaisten ja opettajien siunaus ensi jumalanpalveluksessa 10.8.

Julkaistu 6.8.2014
Ensi sunnuntaina 10.8. jumalanpalveluksen yhteydessä on koululaisten ja opettajien siunaus alkavaan koulukauteen sekä oman seurakuntamme ”fifteenleiriläisten” ja leirillä kasteella käyneiden esittely ja siunaus. Jumalanpalveluksessa saarnaa seurakunnanjohtaja Mika Yrjölä ja juontaa seurakuntapastori Ari Kattainen. Musiikissa palvelee Piritta & Co. Tervetuloa mukaan! Aloitetaan syksy yhdessä! Lue lisää »

Kristitty 4/2014

Julkaistu 3.8.2014
Tässä uusi Kristitty-lehti, klikkaa linkkiä. rv31_KRISTITTY4_2014_WWW Lue lisää »

Larry Stockstill puhumassa ensi jumalanpalveluksessa 3.8.

Julkaistu 30.7.2014
Ensi sunnuntaina jumalanpalveluksen puhujavieraana on Larry Stockstill Yhdysvalloista. Hän on työskennellyt johtavana pastorina seurakunnassa Bethany World Prayer Center so. Bethany Church. Tuona aikana seurakunta on kasvanut voimakkaasti ja levittäytynyt kolmeksi eri kampukseksi ympäri Louisianan osavaltiota. Nykyään seurakunnan johtajana on hänen poikansa Jonathan Stockstill. Puolestaan Larry johtaa liikettä nimeltään Surge movement, jonka tarkoituksena on kouluttaa kansallisia ... Lue lisää »

Kutsu Esko Matikaisen syntymäpäiväjuhliin 17.8.

Julkaistu 25.7.2014
Seurakuntamme pastori Esko Matikainen on täyttänyt 50-vuotta tänä kesänä.  Meillä on ilo kutsua Sinut Eskon ja Sirpan kanssa juhlistamaan täysiä vuosia koko seurakunnan kahvitukseen 17.8. jumalanpalveluksen jälkeen klo 12.30-13.30. Tämän jälkeen noin klo 13.30 alkaa pääsalissa tunnin kestävä juhlamatinea. Matineassa saamme kuulla Esko Matikaisen säveltämää musiikkia Joonatan Raution johtamana. Tervetuloa nauttimaan yhteisestä juhlasta! Lue lisää »

Helsinki rukoilee -tilaisuus 9.8. klo 15

Julkaistu 23.7.2014
Saalem on mukana Helsinki rukoilee -tapahtumassa. Lauantaina 9.8. klo 15-18 kokoonnutaan yhdessä rukoilemaan ja ylistämään pääsaliin. Mukana Mika Yrjölä ja Jorma Lahikainen. Musiikissa Saara ja Rodrigo Campos. Tervetuloa! Helsinki rukoilee -tilaisuus on osa kristittyjen yhteistä Rakas naapuri -teemavuotta 2014 Teemavuosi haastaa miettimään suhdettamme naapureihin ja huomioimaan heidät paremmin. Tilaisuudessa on lisäksi rukousta Helsingin, Suomen ja naapuruuden puolesta.   Lue lisää »

Kesäraamattukoulu 22.7. klo 18- puhumassa Klaus Korhonen

Julkaistu 22.7.2014
Tänään klo 18 Kesäraamattukoulussa puhumassa Klaus Korhonen. Tervetuloa mukaan! Aiheena Johanneksen kirjeet. Lue lisää »