Ajankohtaista

Saalem-seurakuntaan haetaan talousasioiden hoitajaa

Julkaistu 9.2.2015
Helsingin Saalem-seurakuntaan haetaan TALOUSASIOIDEN HOITAJAA Tehtäviin kuuluvat mm. – raha- ja maksuliikenteen valvonta ja hoito – henkilöstöasioiden hoito koti- ja ulkomaan työsuhteissa – talousraportoinnin valmistelu Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemus alalta. Tehtävä vaatii sekä taitoa itsenäiseen työhön että tiiviiseen tiimityöhön. Sinulla on joustavuutta ja paineensietokykyä. Työyhteisönä on seurakunta, joten edellytämme sinulta helluntaiseurakunnan jäsenyyttä. Saalem-seurakunta tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen ... Lue lisää »

Krito-ryhmä käynnistyy Saalemissa maaliskuussa

Julkaistu 9.2.2015
Krito-ryhmä kokoontuu Saalemissa 8 kertaa maanantaisin klo 18-20 alkaen 2.3 ja päättyen 27.4.2015. Krito-ryhmä on sielunhoidollinen vertaistukiryhmä, jossa opetellaan puhumaan totta omista kokemuksista ja tunteista. Jokainen on ryhmässä itseään varten. Ryhmässä on mahdollisuus käydä läpi omaa elämäntarinaansa. Hiljalleen voi kasvaa luottamus itseen, toisiin ihmisiin ja Jumalaan. Krito-ryhmässä pyrimme yhdessä toivon lähteelle ja avaamaan valoisamman tulevaisuuden mahdollisuuden. Tänä keväänä ... Lue lisää »

Simon Kyreneläinen johdattaa pääsiäiseen

Julkaistu 7.2.2015
Lasse Heikkilän säveltämä musikaali Simon Kyreneläinen esitetään Saalemissa pääsiäistä edeltävillä viikoilla. Simon Kyreneläinen -musikaali kertoo pääsiäisen tapahtumat nimihenkilönsä näkökulmasta. Pääsiäisajan tapahtumien myötä kyyhkystenmyyjä Simon pääsee näkemään niin uskonnollisen maailman juonittelut kuin kansan nopeasti vaihtuvat mielipiteet – ja ”Hoosianna”-huutojen muuttumisen ”Ristiinnaulitse”-huudoiksi. Lopulta Simon joutuu pääsiäisajan tapahtumien keskipisteeseen, Jeesuksen rinnalle Via Dolorosalle, kantamaan nääntyneen Jeesuksen ristiä. Kaikki, mikä ... Lue lisää »

Tietoa tulevista leireistä!

Julkaistu 4.2.2015
Saalemin lapsi-ja nuorisotyö järjestää kesän aikana kuusi leiriä leirikeskuksessamme Kukkolassa Pälkäneellä. Luvassa on mukavaa ja vauhdikasta yhdessäoloa, raamattutunteja, ulkoilua, leirinuotioita… Lisätietoa leiristä ja siellä tarvittavista varusteista saa leirikirjeestä, joka lähetetään jokaiselle leiriläiselle n. viikkoa ennen leiriä. Kesällä järjestetään myös legendaarinen FIFTEEN-leiri yhdessä PK-seudun ja Tampereen-seudun seurakuntien kanssa, ja sen ilmoittautuminen alkaa nyt 15.1.2015. Muiden kesän leirien ilmoittautuminen avautuu ... Lue lisää »

Tule mukaan kahviokoulutukseen

Julkaistu 29.1.2015
Kaikille avoin kahviokoulutus  järjestetään 1.2. klo 10-14 Saalemissa. Koulutuksessa heti järkätään samaisen sunnuntain kahvio ja treenataan keittiössä toimimista Ilari Ilmakankaan johdolla. Aktioryhmät, tiimien ryhmät ja solut – tämä on tärkeä koulutus juuri teille! Tavoitteena on, että jokaisena sunnuntaina voisimme järjestää kahvion klo 11 jumalanpalveluksen yhteyteen. Lue lisää »

Koko perheen LUISTELUPÄIVÄ 8.2.

Julkaistu 27.1.2015
Tervetuloa viettämään hauskaa koko perheen LUISTELUPÄIVÄÄ 8.2. klo 16 Brahen kentälle. Brahen kenttä löytyy osoitteesta Helsinginkatu 23. Ratikoitten 3 ja 9 pysäkit ovat ihan kentän vieressä. Parkkipaikkoja löytyy hyvin lähikatujen varsilta. Mukaan mahtuvat kaikenikäiset luistelijat vauvasta vaariin. Aikuisille lipun hinta 3e ja lapsille 1,50e, varaathan käteistä mukaan. Kentän kahvio on auki, joten siellä on mukava välillä juoda kahvit tai ... Lue lisää »

Supersunnuntai 1.2. – olethan mukana?

Julkaistu 27.1.2015
Tuplasti tilaisuuksia tarjolla Supersunnuntaina 1.2. Mahdollisuus viettää siis vaikka koko päivä Saalemissa. 1.2. ensimmäinen tilaisuus on klo 11. Pääjumalanpalveluksessa ja viikon kohokohdassa saarnaa Mika Yrjölä ja tilaisuuden johtaa Mauri Venemies. Musiikista vastaa Harri Vuorinen & co. Tilaisuudessa jaetaan ehtoollinen ja lapsille on oma Pyhis. Toinen tilaisuus on sitten klo 14, englanninkielinen jumalanpalvelus Saalem’s English Family Service. Mika ... Lue lisää »

Holokaustin muistopäivä

Julkaistu 13.1.2015
Vietämme kansainvälistä vainottujen uhrien muistopäivää järjestämällä Holokaustin muistopäivä -tilaisuuden. Tilaisuus järjestetään vuosien 1933-45 rotuvainojen – holocaustin – uhrien muistoksi maanantaina 26.1. klo 18. Tilaisuuden puhujavieraana on pastori Juha Pekka Rissanen, juontajana Hilkka Puputti ja musiikista vastaa Shir Shalom -lauluryhmä. Lisäksi tilaisuudessa esitetään video holokaustista selvinneiden kokemuksista. Tervetuloa mukaan. Lue lisää »

Saalemin verkkosivut uudistuivat

Julkaistu 10.1.2015
Verkkosivut uudistuivat tukemaan Saalemin näkyä. Kehitystyö jatkuu edelleen, ja seurakuntalaisia pyydetään mukaan talkoisiin. Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli uudistaa sivuston visuaalista ilmettä, parantaa tiedon löydettävyyttä ja rakentaa sivut siten, että niitä on helpompi lukea myös mobiililaitteilla. Saalemin uusi visuaalinen ilme näkyy myös verkkosivuilla – valokuvien runsaalla käytöllä seurakunta tuodaan lähemmäs sivustolla vierailevaa. Sivustolla navigointi Sivuston sisällöt on jaoteltu uusiin kokonaisuuksiin, jotta tieto olisi helpommin ... Lue lisää »

Uusi visuaalinen ilme tukee Saalemin näkyä

Julkaistu 9.1.2015
Uusi yhtenäinen ilme antaa Saalemille omaleimaisen ja muista seurakunnista erottuvan visuaalisen linjan. Saalemin visuaalinen ilme korostaa yhteisöllisyyttä ja lämpöä – kotia, jossa viihdytään ja joka on täynnä elämää. Siinä on huomioitu Saalemin identiteetti seurakuntakotina, joka edustaa suomalaisen yhteiskunnan läpileikkausta, ja johon kuuluu myös monikulttuurinen, kansainvälinen yhteisö. Suunniteltu ja yhdenmukainen ilme luo ulospäin yhtenäisen ja selkeästi tunnistettavan kuvan ... Lue lisää »

Talvileirit lähestyvät

Julkaistu 9.1.2015
Saalem-seurakunnan talvileireille ilmoittautuminen alkaa saalem.fi:ssä 15.1.2015 klo 12. Leirit pidetään seurakunnan leirikeskuksessa Kukkolassa Pälkäneellä. LIFE-leiri (6. -9. luokkalaiset) on la-ti 14.-17.2. ja Lastenleiri (1. -6. -luokkalaiset) ti- pe 17.-20.2.2015. Nuorten talvileiriä ei järjestetä tänä vuonna, vaan Fuel-leiri (15-28v.) järjestetään keväällä 1.- 3.5.2015. Lue lisää »

TEKO-pajan kevään ohjelma

Julkaistu 8.1.2015
TEKO-pajan illat pidetään Saalemissa keskiviikko-iltaisin. Tervetuloa mukaan: 14.1., 4.2., 25.2., 18.3., 8.4., ja 29.4.2015 klo 17.30-21. Iltojen vetäjinä toimivat Arja Toivola ja Pia Kemppainen. Tule mukaan iloiseen toimintaan! ”TEKO-iltojen tarkoituksena on antaa seurakuntalaisille mahdollisuus oppia uusia taitoja ja tuoda ystäviä seurakuntaan, luoda yhteyttä eri-ikäisten seurakuntalaisten kesken, innostaa seurakuntalaisia rukoilemaan lähetystyön ja lähetystyöntekijöiden puolesta sekä hankkia varoja lähetystyöhön.” Lue lisää »

Vuosaaren Ankkurissa Love Your Neighbor -ilta

Julkaistu 7.1.2015
Vuosaaren Ankkurissa järjestetään Love your neighbor -ilta keskiviikkona 21.1. klo 18. Ankkurin toiminta on Saalemin aluetoimintaa Vuosaaressa. Tilaisuudet viikottain: keskiviikkoisin rukouskokouse klo 18 ja sunnuntaisin jumalanpalvelus klo 17. Toimipiste osoitteessa Harustie 7 D, 00980 Helsinki.   Lue lisää »

Saalem’s English Family Service 4.1.2015 2pm

Julkaistu 3.1.2015
Happy New Year! Hope this year finds you well and rested. Looking forward to seeing all you again this Sunday, 4th of January at 2pm! We have just entered into the Week of Prayer at Saalem and we are setting our hearts to press into God and just sit at His feet. See you there! Hyvää ... Lue lisää »

Saalemin Rukousviikot 1.-11.1.2015

Julkaistu 3.1.2015
Meidän Isä, joka olet taivaassa… Saalemin Rukousviikot 1. – 11.1.2015 ”Tälle kalliolle minä rakennan kirkkoni. Sitä eivät tuonelan portit voita.” Matt. 16:18 Alkuvuodesta keskitymme rukoukseen. Tilaisuuksia on monia ja monenlaisia, tervetuloa mukaan! To 1.1. klo 12.00 Uudenvuoden rukous- ja ehtoollisjumalanpalvelus Pe 2.1. klo 12.00 Rukoustilaisuus La 3.1. klo 12.00 Rukouskävely Helsingissä Rukouskävelyssä kokoonnutaan aloitusaikaan Saalemissa ja siinä annetaan vielä yhteiset ohjeet, miten, minne ... Lue lisää »

Muutoksia seurakunnan organisaatiossa

Julkaistu 21.12.2014
Vuoden 2015 aikana olemme selkiyttämässä Saalem-seurakunnan rakenteita. Seurakunnan lapsi- ja nuorisotyötä on tehty viimeiset vuosikymmenet Saalem-nuoret ry:n kautta. Muutaman viime vuoden ajan on tehty selvitysprosessia siitä, kuinka organisaatio olisi parasta järjestää, jotta resurssit voidaan kohdentaa mahdollisimman tehokkaasti. Selvitystyössä on tultu siihen tulokseen, että on huomattavasti helpompaa hallinnoida yhtä yhdistystä, kuin kahta. Joten Saalem-seurakunnan lapsi- ja ... Lue lisää »

24/7 Fuelin uudenvuoden tapahtuma

Julkaistu 21.12.2014
Perinteinen Fuelin uudenvuoden tapahtuma järjestetään jälleen tänä vuonna Saalemissa Näkinkuja 3:ssa. Mukana tapahtumassa puhumassa Juha Lehtonen, Waltteri Haapala ja Mika Yrjölä Isäntänä ja emäntänä toimivat Biniyam ja Mira Musiikissa Fuel Worship, Yadah ja PSRT Tule paikalle tapaamaan uusia ihmisiä, vahvistumaan, iloitsemaan ja laskemaan vuoden vaihtumista tämän vuoden viimeisissä bileissä! 16:30 Juha Lehtonen, Fuel Worship Acoustic 19:00 Waltteri Haapala, Yadah, PSRT 22:30 Mika ... Lue lisää »

Päivystävä pastori – palvelu joululomalla

Julkaistu 19.12.2014
Päivystävä pastori – puhelinpalvelu on nyt joululomalla ja aukeaa seuraavan kerran 13.1.2015. Siitä eteenpäin palvelu toimii normaaliin tapaan tiistaista torstaihin klo 10-13. Lue lisää »

Valoa pimeyteen -konsertti 21.12. klo 18

Julkaistu 17.12.2014
Valoa pimeyteen – hyväntekeväisyyskonsertti 21.12 klo18. Konsertissa kerätään kolehti Fidan kehitysyhteistyöhön, Ugandan lapsisotilaiden hyväksi. Lisätietoja https://www.facebook.com/events/1705244386368327/?fref=ts https://www.facebook.com/events/717642464991437/ Tilaisuudessa on glögitarjoilu klo 19 Vapaa pääsy Käsiohjelma 10/5€ Esiintyjinä mm. Joonatan Rautio – saksofoni Eki Söderqvist – kitara, laulu Jenni Witick – sello, laulu Lily-Marlene Puusepp – harppu Daniel Kasra – kitara, percussiot Lue lisää »

Saalemin toimiston ja Kirjapisteen aukioloajat jouluviikoilla

Julkaistu 17.12.2014
Hyörinä hiljenee, on suuren juhlan aika.. Saalemin toimisto suljettuna viikolla 52, 22.12.-26.12. Tiedotusvastaava Tiina Matela lomalla 22.12.2014-2.1.2015. Toimisto avoinna ma 29.12. klo 10-14 ti 30.12. klo 10-14 ke 31.12. klo 10-14 to 1.1. suljettu pe  2.1. klo 10-14 Kirjapiste avoinna 21.12. aamu – ja iltatilaisuuden yhteydessä. Kirjapiste suljettuna 22.12.-27.12. ja seuraavan kerran auki su 28.12. Siunattua joulua! Lue lisää »