Ajankohtaista

Pääsiäiskonferenssi Saalemissa

Julkaistu 1.4.2015
Pääkapunkiseudun seurakunnat kokoontuvat yhteiseen Pääsiäiskonferenssiin Saalemissa. Tilaisuudet ovat 2.-5.4.2015. Tilaisuudet Saalemissa torstaina 2.4. klo 18 perjantaina 3.4. klo 11 lauantaina 4.4. klo 16, 17.30 ja 19 sunnuntaina 5.4. klo 11 Konferenssin pääpuhuja on tri Mike Webster. Ylistystä johtavat Petri ja Caroline Kosonen. Mike Webster on Spirit and Word Ministries sekä Life Coach Communications – järjestöjen perustaja ja johtaja. Hän on saanut ... Lue lisää »

Ilmoittaudu pääsiäisaterialle Pitkäperjantaina klo 13

Julkaistu 30.3.2015
Pääsiäisenä, Pitkäperjantain tilaisuuden jälkeen 3.4. klo 13, on Saalemissa tarjolla runsas pääsiäisateria. Aterian järjestää Lähetysseurakunta Tarja Kärkkäisen johdolla. Ateria on todella runsas, lammasta, pashaa jne. ja sen hinta on aikuisille 30€ ja lapsille alle 12-vuotiaille 10€. Mukana ovat Mika Yrjölä, Petri Mäkilä ja Raimo Huotelin. Ruuan lisäksi tarjolla on myös musiikkia: musisoimassa Risto Rinkkala, Risto Huvila ... Lue lisää »

Kutsu vuosikokoukseen

Julkaistu 27.3.2015
On vuosikokouksen aika! Saalem-Lähetys ry:n sääntömääräinen vuosikokous Saalem-srk:ssa, Näkinkuja 3, 00530 Helsinki, tiistaina 31.3.2015 klo 18. Esillä sääntömääräiset vuosikokousasiat. Helsingin Saalem-srk:n (yhdyskuntaseurakunta) vuosikokous heti Saalem-Lähetys ry:n vuosikokouksen jälkeen. Esillä sääntömääräiset vuosikokousasiat. Kahvio aukeaa tiistain vuosikokouksessa klo 17. Tervetuloa! Lue lisää »

Yhdessä avioliitto paremmaksi

Julkaistu 25.3.2015
Saalemin avioliittotyö starttaa uutta työmuotoa: pariskuntien pienryhmä aloittaa kokoontumiset vetäjien kotona Vihdissä. Pirkko Fält-Rantanen ja Jyrki Rantanen aloittavat pienryhmän aviopareille tänä keväänä omassa kodissaan Vihdissä. Kokoontuminen on kerran viikossa (yhteensä 7 kertaa) kahvittelun, keskustelujen ja toisiimme tutustumisen merkeissä. Vapaamuotoisten tapaamisten aiheina on mm. Opi tuntemaan kumppanisi Ymmärrä mitä on rakkaus Keskustelun merkitys Aviopuolison huomioon ottaminen Yhdessä eläminen Ilmoittautumiset ja tiedustelut 12.4. mennessä: pirkko.falt-rantanen(at)elisanet.fi tai 040 7010 ... Lue lisää »

Ilmoittaudu nuorten lapin matkalle NYT!

Julkaistu 22.3.2015
Yli 30 vuotta kestänyt traditio jatkuu! Ilmoittautuminen perinteiselle Lapin matkalle alkaa nettisivujemme kautta 15.1.2015. Jo klassikoksi muodostunut pääsiäisen laskettelureissu pidetään 2.–6.4.2015. Tänä vuonna matka järjestetään yhteistyössä Korson helluntaiseurakunnan, Helsingin Saalemin, Malmin Saalemin ja Järvenpään Saalemin kanssa. Laskettelemme kolme päivää Ylläksen upeilla tuntureilla. Majoitumme jälleen Muonion koululla, jossa on mahdollisuus useisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin. Iltaisin vietämme aikaa niin iltatilaisuuksissa ja ... Lue lisää »

Tiedotusta musikaalin lipunmyynnistä ja kahviosta

Julkaistu 18.3.2015
Tervetuloa musikaaliesityksiin! Simon Kyreneläisen perjantain ensi-iltaesitys 20.3. alkaa klo 19. Muut näytökset ovat 22.3. klo 18 ja 24.3. klo 19. Lipunmyynti aukeaa Saalemissa tunti ennen h-hetkeä jokaisena esitysiltana. Lippujen lisäksi myynnissä ohjelmakirja (5€), joka sisältää tunnelmallisia kuvia musikaalista. Saalemin aulassa ja kakkostasanteella voi nauttia MINIKAHVION palveluista ennen esitystä: kahvia, teetä, limsaa, pikkupurtavaa, herkkuja..ym. Väliajalla alasalissa myynnissä 5€:n COMBO: ... Lue lisää »

Simon Kyreneläinen koululaisennakkonäytös 19.3.2015

Julkaistu 11.3.2015
Pääsiäiseen keskittyvä Simon Kyreneläinen –musikaali esitetään Helsingin Saalemissa special-ennakkonäytöksenä peruskoulujen 4-9-luokkalaisille ja lukiolaisille torstaina 19.3.2015 klo 10.30. Ensimmäiset tuhat koululaista mahtuvat mukaan. Helsingin Saalem-seurakunta on tehnyt pitkään yhteistyötä useiden koulujen kanssa niin uskontotuntien, kouluvierailujen, iltapäiväkerhojen kuin joulu- ja pääsiäistapahtumien merkeissä. Kiitoksena hyvästä yhteistyöstä tarjoamme viime vuonna suuren suosion saaneen Simon Kyreneläinen –musikaalin ennakkonäytöksen maksutta. Kyseessä on korkeatasoinen ... Lue lisää »

Miesten päivä 14.3. klo 14

Julkaistu 1.3.2015
Sisua, kahvia ja munkkia – sekä Jumalan Sanaa! Maaliskuussa miesten päivässä mukana Jyväskylän johtava pastori Jyrki Palmi, jonka bestseller kirja ”Mies ole rohkea” on myyty loppuun monta kertaa. Musiikista vastaa hänen poikansa, ”PSTR”eista tuttu Joonatan Palmi. Autamme miehiä löytämään Jumalan suunnitelman omassa elämässään – miehenä, poikana, veljenä, isänä ja aviomiehenä. Miesten päivät keväällä 2015 joka kuukauden toisena ... Lue lisää »

Supersunnuntai 1.3.2015

Julkaistu 27.2.2015
Ensimmäistä ja kolmatta sunnuntaita kutsutaan Saalemissa Supersunnuntaiksi eikä syyttä: tilaisuuksia on tarjolla tuplasti ja sen lisäksi seurakuntalaisilla on mahdollisuus rauhassa syödä ja kahvitella yhdessä. Iso juttu, iso siunaus! Ensimmäinen tilaisuus on pääjumalanpalvelus klo 11, joka on ehtoollisjuhla. Puhujana Mika Yrjölä ja tilaisuuuden juontaa Ari Kattainen. Musiikista vastuussa Cross ja Soittokunta. Lapsille on oma Pyhis. Seurakuntalounas on 1.3. ... Lue lisää »

#kohtaamut#-iltapäivä Saalemissa

Julkaistu 23.2.2015
Ennakkoluulot pois! Tavikset kohtaavat kehitysvammaisia Saalemissa 28.2. klo 14-16.30. Rento ja mukava kohtaaminen on nyt mahdollista #kohtaamut#-iltapäivässä. Ohjelmassa karaokea, pingistä, seuraleikkejä, yhteissoittoa ja -laulua sekä kahvia, teetä ja pullaa. Tilaisuudessa on mukana Tiina Parkkinen – Ismon äiti – joka oli 10.2. A2 Kehitysvammaisillassa studiokeskustelijana. Ohjelman kooste katsottavissa arkistossa areena.yle.fi/tv/2656394 Lämpimästi tervetuloa!    Lue lisää »

Nettiversio Kristitty-lehdestä 1/2015

Julkaistu 19.2.2015
Tässä luettavaksi uusin Kristitty nettiversiona:  rv1_KRISTITTY_1_2015_web Lue lisää »

Simon Kyreneläinen -musikaalin ohjelmakirja nyt myynnissä

Julkaistu 16.2.2015
Huikaisevan hieno Simon Kyreneläinen -musikaalin ohjelmakirja nyt myynnissä Saalemin Kirjapisteellä 5e/kpl. Kirjapiste on auki Saalem-seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä. Ohjelmakirjan kuvat välittävät loistavasti musikaalin tunnelmia ja sen avulla onkin helppo kertoa, mistä musikaalissa on kyse. Osta omasi ja kaverille kans!   Lue lisää »

Saalem-seurakuntaan haetaan talousasioiden hoitajaa

Julkaistu 9.2.2015
Helsingin Saalem-seurakuntaan haetaan TALOUSASIOIDEN HOITAJAA Tehtäviin kuuluvat mm. – raha- ja maksuliikenteen valvonta ja hoito – henkilöstöasioiden hoito koti- ja ulkomaan työsuhteissa – talousraportoinnin valmistelu Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemus alalta. Tehtävä vaatii sekä taitoa itsenäiseen työhön että tiiviiseen tiimityöhön. Sinulla on joustavuutta ja paineensietokykyä. Työyhteisönä on seurakunta, joten edellytämme sinulta helluntaiseurakunnan jäsenyyttä. Saalem-seurakunta tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen ... Lue lisää »

Krito-ryhmä käynnistyy Saalemissa maaliskuussa

Julkaistu 9.2.2015
Krito-ryhmä kokoontuu Saalemissa 8 kertaa maanantaisin klo 18-20 alkaen 2.3 ja päättyen 27.4.2015. Krito-ryhmä on sielunhoidollinen vertaistukiryhmä, jossa opetellaan puhumaan totta omista kokemuksista ja tunteista. Jokainen on ryhmässä itseään varten. Ryhmässä on mahdollisuus käydä läpi omaa elämäntarinaansa. Hiljalleen voi kasvaa luottamus itseen, toisiin ihmisiin ja Jumalaan. Krito-ryhmässä pyrimme yhdessä toivon lähteelle ja avaamaan valoisamman tulevaisuuden mahdollisuuden. Tänä keväänä ... Lue lisää »

Simon Kyreneläinen johdattaa pääsiäiseen

Julkaistu 7.2.2015
Lasse Heikkilän säveltämä musikaali Simon Kyreneläinen esitetään Saalemissa pääsiäistä edeltävillä viikoilla. Simon Kyreneläinen -musikaali kertoo pääsiäisen tapahtumat nimihenkilönsä näkökulmasta. Pääsiäisajan tapahtumien myötä kyyhkystenmyyjä Simon pääsee näkemään niin uskonnollisen maailman juonittelut kuin kansan nopeasti vaihtuvat mielipiteet – ja ”Hoosianna”-huutojen muuttumisen ”Ristiinnaulitse”-huudoiksi. Lopulta Simon joutuu pääsiäisajan tapahtumien keskipisteeseen, Jeesuksen rinnalle Via Dolorosalle, kantamaan nääntyneen Jeesuksen ristiä. Kaikki, mikä ... Lue lisää »

Tietoa tulevista leireistä!

Julkaistu 4.2.2015
Saalemin lapsi-ja nuorisotyö järjestää kesän aikana kuusi leiriä leirikeskuksessamme Kukkolassa Pälkäneellä. Luvassa on mukavaa ja vauhdikasta yhdessäoloa, raamattutunteja, ulkoilua, leirinuotioita… Lisätietoa leiristä ja siellä tarvittavista varusteista saa leirikirjeestä, joka lähetetään jokaiselle leiriläiselle n. viikkoa ennen leiriä. Kesällä järjestetään myös legendaarinen FIFTEEN-leiri yhdessä PK-seudun ja Tampereen-seudun seurakuntien kanssa, ja sen ilmoittautuminen alkaa nyt 15.1.2015. Muiden kesän leirien ilmoittautuminen avautuu ... Lue lisää »

Tule mukaan kahviokoulutukseen

Julkaistu 29.1.2015
Kaikille avoin kahviokoulutus  järjestetään 1.2. klo 10-14 Saalemissa. Koulutuksessa heti järkätään samaisen sunnuntain kahvio ja treenataan keittiössä toimimista Ilari Ilmakankaan johdolla. Aktioryhmät, tiimien ryhmät ja solut – tämä on tärkeä koulutus juuri teille! Tavoitteena on, että jokaisena sunnuntaina voisimme järjestää kahvion klo 11 jumalanpalveluksen yhteyteen. Lue lisää »

Koko perheen LUISTELUPÄIVÄ 8.2.

Julkaistu 27.1.2015
Tervetuloa viettämään hauskaa koko perheen LUISTELUPÄIVÄÄ 8.2. klo 16 Brahen kentälle. Brahen kenttä löytyy osoitteesta Helsinginkatu 23. Ratikoitten 3 ja 9 pysäkit ovat ihan kentän vieressä. Parkkipaikkoja löytyy hyvin lähikatujen varsilta. Mukaan mahtuvat kaikenikäiset luistelijat vauvasta vaariin. Aikuisille lipun hinta 3e ja lapsille 1,50e, varaathan käteistä mukaan. Kentän kahvio on auki, joten siellä on mukava välillä juoda kahvit tai ... Lue lisää »

Supersunnuntai 1.2. – olethan mukana?

Julkaistu 27.1.2015
Tuplasti tilaisuuksia tarjolla Supersunnuntaina 1.2. Mahdollisuus viettää siis vaikka koko päivä Saalemissa. 1.2. ensimmäinen tilaisuus on klo 11. Pääjumalanpalveluksessa ja viikon kohokohdassa saarnaa Mika Yrjölä ja tilaisuuden johtaa Mauri Venemies. Musiikista vastaa Harri Vuorinen & co. Tilaisuudessa jaetaan ehtoollinen ja lapsille on oma Pyhis. Toinen tilaisuus on sitten klo 14, englanninkielinen jumalanpalvelus Saalem’s English Family Service. Mika ... Lue lisää »

Holokaustin muistopäivä

Julkaistu 13.1.2015
Vietämme kansainvälistä vainottujen uhrien muistopäivää järjestämällä Holokaustin muistopäivä -tilaisuuden. Tilaisuus järjestetään vuosien 1933-45 rotuvainojen – holocaustin – uhrien muistoksi maanantaina 26.1. klo 18. Tilaisuuden puhujavieraana on pastori Juha Pekka Rissanen, juontajana Hilkka Puputti ja musiikista vastaa Shir Shalom -lauluryhmä. Lisäksi tilaisuudessa esitetään video holokaustista selvinneiden kokemuksista. Tervetuloa mukaan. Lue lisää »