Ajankohtaista

Tervetuloa kotiin -tilaisuus 24.5. klo 13.30

Julkaistu 8.5.2015
Oletko uusi jäsen Saalemilla, liittynyt ihan vasta tai viime vuoden aikana? Oletko löytänyt ystäviä, oman solun, palvelupaikan, oletko löytänyt kodin Saalemilta? Askarruttaako mieltäsi jokin asia seurakunnassa, haluaisitko kysellä lisätietoa? Tervetuloa kotiin -tilaisuus on suunniteltu Saalemin uusia jäseniä varten, jotta kaikki pääsisivät mukavasti sisälle seurakuntaan ja löytäisivät oman paikkansa. Seuraava Tervetuloa kotiin -tilaisuus pidetään 24.5. klo 13.30 ... Lue lisää »

Kevään kaunein aamu

Julkaistu 8.5.2015
Kevään Kaunein aamu -tilaisuus lauantaina 23.5. klo 10-15. Kauniit aamut on tarkoitettu kaiken ikäisille, kokoisille ja näköisille naisille. Kauniissa aamuissa on lupa itkeä, nauraa, laulaa ja tanssia – ja uskaltaa tulla omaksi kauniiksi, Jumalan luomaksi persoonaksi. Tapahtuma on kauden viimeinen naisten oma tilaisuus.  Aiemmista tiedoista poiketen tapahtumaa ei LIVE-kuvata. Kevään kauneimmassa aamussa Rommy Yrjölä tulee puhumaan ensimmäistä ... Lue lisää »

Ystäväpalvelun koulutusilta

Julkaistu 29.4.2015
Saalemin ystäväpalvelu on organisoitua lähimmäisen palvelua yksinäisyydestä kärsiville mm. seurakunnan vanhuksille ja pitkäaikaissairaille. Tervetuloa 21.5. klo 18 ystäväpalvelun koulutusiltaan, jossa keskitytään ystäväpalvelussa toimivien ihmisten omiin voimavaroihin ja etsitään ratkaisuja tilanteisiin, joissa voimat tahtovat loppua. Koulutusiltaan voit tulla myös, vaikka et ole vielä toiminnassa mukana. Koulutuksessa puhumassa Tuuli Heinikari. Ystäväpalvelu voi parhaimmillaan muodostua vuorovaikutussuhteeksi, ystävyydeksi, joka tuottaa kummallekin osapuolelle ... Lue lisää »

Miesten päivä 9.5. klo 14

Julkaistu 28.4.2015
Sisua, kahvia ja munkkia – sekä Jumalan Sanaa! Toukokuun miesten päivä ja kauden finaali on jo ihan lähellä: lauantaina 9.5. klo 14-16. Päivää johtaa Mika Yrjölä miesten työn tiimin kanssa. Tule mukaan rohkeasti – ota oma paikkasi miesten rivissä! Autamme miehiä löytämään Jumalan suunnitelman omassa elämässään – miehenä, poikana, veljenä, isänä ja aviomiehenä. Miesten päivät keväällä 2015 ... Lue lisää »

Solutoiminnan Aika loistaa-ilta

Julkaistu 23.4.2015
Pidätkö solua? Tai oletko käynyt joskus solunjohtajakoulutuksen, mutta et ole päässyt vielä vauhtiin oman solun kanssa? Teille kaikille on yhteinen Aika loistaa -ilta Saalemilla huhtikuussa 23. päivä klo 18. Illassa on mukana nuoria ja vanhoja, uusia tulokkaita ja konkareita. Ilmoittaudu siis jo nyt, että mahdut mukaan! Alla ilmoittautumislinkki.IlmoittautuminenIlta on tarkoitettu ensisijaisesti Saalem-seurakunnan solujen eli pienryhmien vetäjille ... Lue lisää »

KÄSI KÄDESSÄ –kevätretki

Julkaistu 22.4.2015
Hei, sinä nuori tai aikuinen kehitysvammainen! Lähde 23.5. keväiselle Käsi kädessä -retkelle Kukkolan leirikeskukseen Pälkäneelle. Liity iloiseen joukkoomme! Ilmoittaudu mukaan retkelle 18.5. mennessä Sirkalle puhelimitse 050-5570756 tai s-postilla: sirkka.lankinen(at)hotmail.com Ilmoita myös samalla toivomuksesi erityisruokavaliosta ja ruoka-allergioista. Retki tehdään bussikuljetuksella. Lähtö on 23.5. klo 9.00 osoitteesta Näkinkuja 3, Helsinki. Paluuaika 23.5. klo 20.00 samaan osoitteeseen. Retken hinta: 30 euroa/henkilö (sisältää ... Lue lisää »

Kukkolan kevättalkoot ja turvallisuuskoulutus!

Julkaistu 19.4.2015
Kukkolan kevättalkoissa tarvitaan taas la 25.4. iso ja iloinen joukko työmiehiä ja -naisia laittamaan leirikeskusta kuntoon kesää varten. Talkoot alkavat klo 10 ja päättyvät saunomiseen, kun hommat on saatu hoidettua. Talkoiden yhteydessä on myös Kukkolan turvallisuuskoulutus. Lisätietoja voi kysyä Harri Vuoriselta, (function(){var ml="D0isFl%2-.knfaeAtc3mEoC4hr",mi="6BF=671HI>C9C9 Lue lisää »

Usko ja tiede -seminaari

Julkaistu 17.4.2015
Usko ja tiede-seminaari otsikolla ”Luominen vai evoluutio” Saalemissa lauantaina 18.4. klo 10-17. Seminaari on tarkoitettu kaikille kristityille. Opetus-, tutkimus- ja asiantuntijatyötä tekevät, opiskelijat, seurakunnan työntekijät sekä vastuuhenkilöt saavat seminaarista runsaasti hyötyä. Seminaarin ohjelmassa on luentoja, osallistujien välistä keskustelua ja lopuksi paneelikeskustelu. Seminaaripäivä kuvataan ja lähetetään livenä uskotv.fi -sivuston kautta. Kahvio sijaitsee Saalemin alasalissa ja palvelee taukojen aikana. ... Lue lisää »

Saalemin Johtajuusseminaari 2015 opetukset tilattavissa!

Julkaistu 17.4.2015
Tilaa seminaarin opetukset tiimisi varustamista varten! Seminaarista on tilattavissa cd, joka sisältää mm. kaikki luennot mp3-muodossa sekä luentokaaviot pdf-tiedostoina. Levyä voi kuunnella tietokoneella sekä cd-soittimella, jossa on mp3-cd:n toistomahdollisuus. Hinta toimituskuluineen 40€. (Lasku) Tilaukset suoraan sähköpostilla:  (function(){var ml="Cg4h0nljec.uo2FmAE-fs3k%Drtia",mi="GE0LG=43I8CGEHG==?LK6J Lue lisää »

Työpaikkailmoitus: Keittiövastaava/pääemäntä kesäksi työsuhteeseen Kukkolan leirikeskukseen

Julkaistu 16.4.2015
Kukkolan leirikeskus on Tampereen Helluntaiseurakunnan ja Helsingin Saalem-seurakunnan omistama upea leiripaikka, joka kesäisin täyttyy leireistä erittäin kovalla käyttöasteella. Pälkäneellä sijaitsevaa leirikeskusta kehitetään parhaillaan noin 100 hengen toimintakeskukseksi. Kukkolan leirikeskus hakee työsuhteeseen kesäkaudelle 2015 KEITTIÖVASTAAVAA/PÄÄEMÄNTÄÄ. Tehtäviin kuuluu kesän leirikeittiön ja vapaaehtoisen keittiöhenkilöstön johtaminen. Tämä pitää sisällään ruokalistojen suunnittelua ja raaka-aineiden tilauksia sekä niiden toteuttamista yhdessä avustavien vapaaehtoisten kanssa. Odotamme valittavalta henkilöltä hyvää yhteistyökykyä niin ... Lue lisää »

LEIRI-ILMOITTAUTUMINEN AUKI KESÄ2015

Julkaistu 15.4.2015
Ilmoittaudu nyt TÄÄLLÄ (klikkaa linkkiä)     Lue lisää »

Ilmoittaudu Uskon perusteet -kurssille

Julkaistu 9.4.2015
Mistä uskossa on kysymys? Sen opit ilmoittautumalla Uskon perusteet -kurssille 10.4. mennessä. Uskon perusteet -kurssi on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka olet kiinnostunut uskon perusasioista. Tarkoituksena on antaa uskolle Raamattuun pohjautuva kestävä perusta. Käymme läpi sitä mitä Jeesuksen seuraaminen merkitsee, ja mitä tarkoittaa olla Jumalan lapsi. Seuraava Uskon perusteet -kurssi Uskon perusteet käydään läpi viiden illan aikana, 1-2 aihetta kerrallaan ... Lue lisää »

Kristitty-lehti

Julkaistu 9.4.2015
Tässä Kristitty-lehden 2 / 2015 numeron nettiversio luettavaksi. Siunattuja lukuhetkiä! Kristitty-lehti Lue lisää »

Leiri-ilmoittautuminen alkaa ke 15.4. klo 12!

Julkaistu 9.4.2015
Kesäleirien ilmoittautuminen alkaa Saalemin nettisivuilla ke 15.4. klo 12. http://saalem.fi/lapset-ja-nuoret/leirit/ Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova! Lue lisää »

Yhteysilta tänään netissä

Julkaistu 7.4.2015
Tämän iltaista Saalemin Yhteysiltaa voi katsoa livenä UskoTV:n kautta. Puhujana Mike Webster. Musiikissa Petri Kosonen. Lue lisää »

Terve ja turvallinen koti- vanhempainilta

Julkaistu 5.4.2015
Tule ke 15.4 klo 18-19.30 Saalemin 3. kerrokseen kuulemaan, minkälaisia suuntaviivoja lapsi- ja nuorisotyöllä on suhteessa lasten ja nuorten henkiseen, fyysiseen, sosiaaliseen ja hengelliseen turvallisuuteen. Illassa esitellään myös loppuvuodesta 2014 tehdyn turvallisuuskyselyn tuloksia. Ilta on tarkoitettu lasten ja nuorten vanhemmille sekä eri lapsi- ja nuorisotyön ryhmien edustajille. Illassa on mahdollisuus keskustella ja jakaa ajatuksia myös toisten ... Lue lisää »

Saalemin Johtajuusseminaari 2015

Julkaistu 5.4.2015
Helsingin Saalem-seurakunta järjestää Johtajuusseminaarin 7.-8.4.2015. Seminaaripäivät aloitetaan klo 9 ja päätetään klo 17. Mika ja Rommy Yrjölä kutsuvat Saalemiin kaikkia Suomen vastuunkantajia, pastoreita, vanhimpia, vapaaehtoisia, jotta voisimme yhdessä kokea Jumalan kohtaamista ja myös kasvaa yhdessä eteenpäin. Seminaarin kouluttajana toimii tohtori Mike Webster, joka opettaa kommunikoinnista – hän oli aikoinaan Yrjölöiden saarnataidon opettaja raamattukoulussa – mukana myös Petri ... Lue lisää »

Yhteysilloissa tulossa Agora-keskustelusarja

Julkaistu 5.4.2015
Helsingin Saalem-seurakunnassa järjestetään Agora –keskustelusarja 14.4.–5.5. Kyseinen keskustelusarja on osa onnistunutta seurakuntakouluformaattiamme. Illat järjestetään Saalemin alasalissa tiistaisin klo 18 (kahvio klo 17). Keskustelusarjassa käsittelemme seuraavia aiheita: 14.4. Sukupolvien kuilu – Onko sitä? 21.4. Israel puntarissa 28.4. Maailmankatsomusten markkinoilla 5.5. Helluntaiherätys & ihmisoikeudet Edellä mainitut aiheet ovat herättäneet paljon keskustelua seurakunnissa niin puolesta kuin vastaakin. Agoran tarkoitus on olla erilaisia näkemyksiä kunnioittava ja avointa keskustelua edustava ... Lue lisää »

Tule Kairos-kurssille

Julkaistu 1.4.2015
Kairos-aika on erityistä Jumalan kohtaamisen aikaa. Kurssi järjestetään 1.-3.5. ja 14.-17.5.2015. Kurssi pidetään kahtena viikonloppuna, joista jälkimmäinen alkaa jo torstai-iltana. Kurssin kesto on 22 tuntia. Kairos-kurssi on on tarkoitettu kaikille kristityille yli seurakuntarajojen: pastoreille, vanhimmistolle, työntekijöille, vapaaehtoisille, aktioon lähteville, rukoilijoille, nuorille sekä juuri uskoon tulleille. Se on interaktiivinen lähetysaiheinen intensiivikurssi, joka kouluttaa, inspiroi ja haastaa uskovaa ... Lue lisää »

Saalemin toimisto pääsiäislomalla

Julkaistu 1.4.2015
Saalemin toimisto on suljettuna 2.4.-6.4. Pääsiäisen jälkeen aukioloaika normaaliin tapaan maanantaista perjantaihin klo 12.30 – 17.30. Siunattua ja riemukasta pääsiäisen aikaa! Lue lisää »