Lähetystyö

Lähetystyö on meille sydämen asia ja haluamme toteuttaa Jeesuksen lähetyskäskyä: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.”

Lähetystyöllä on ollut merkittävä asema Saalem-seurakunnalle sen syntyajoista saakka. Ensimmäinen lähettimme lähti Kiinaan jo vuonna 1929, vain vajaan kahden vuoden kuluttua seurakunnan perustamisesta. Siitä saakka seurakunnallamme on ollut jatkuvasti lähettejä eri puolilla maailmaa.

Teemme lähetystyötä tiiviissä yhteistyössä Suomen helluntaiseurakuntien lähetysjärjestön, Fida Internationalin, kanssa.

Työntekijämme ulkomailla

Lähettimme työskentelevät tällä hetkellä Euroopan, Afrikan ja Aasian eri maissa hyvinkin erilaisten haasteiden keskellä. Muistathan heitä rukouksin.

Arto_Hämäläinen_WEBArto Hämäläinen

Arto on lähetystyön seniorineuvonantaja, joka mentoroi, kouluttaa ja tukee useissa maissa lähetystyön käynnistämistä. Lisäksi hän toimii useissa kansainvälisissä verkostoissa  puheenjohtajana ja lähetystyön neuvonantajana.

Hanna-Vuorinen_WEBHanna Vuorinen / Itävalta

Hanna asuu Itävallassa ja toimii Itävallan helluntaiseurakuntien lapsityön johtajana. Hanna kouluttaa lisäksi seurakuntia eri puolilla Eurooppaa lapsityön aloittamiseen ja tekemiseen liittyen. Tutustu Hannan blogipäivityksiin.

Korhoset_WEBKlaus ja Satu Korhonen / Itävalta

Korhoset asuvat Itävallassa ja koordinoivat Romanian romanilasten parissa tapahtuvaa avustustyötä. Lisäksi Klausin toimenkuvaan kuuluu toimia Itävallan seurakuntien neuvonantajana ja työntekijöiden mentorina.

Söderlundit_WEBHeidi ja Pertti Söderlund / Uganda

Söderlundit asuvat Ugandassa. Heidi vastaa Fidan kehitysyhteistyöhankkeesta, jonka avulla kuntoutetaan entisiä lapsisotilaita. Pertti opettaa seurakunnissa ja osallistuu kumppaniseurakuntien evankeliointikampanjoihin sekä uusien seurakuntien perustamiseen.

  Harri Kröger

Harri työskentelee juutalaistyössä Israelissa ja Euroopassa. Harri palvelee ensisijalisesti julistustyössä, joka tapahtuu pääosin opetustyönä Davar-kurssitarjonnan kautta ja hän on myös Fida Internationalin Israel- ja juutalaistyön neuvonantaja. Lisäksi hän tekee ja valvoo teologisesti opetussisältöjä eri kursseille, joita hyödynnetään niin seurakunnissa, Keruun Iso Kirja-opistolla kuin eri seminaareissa.

 

Ulkomaan työntekijöidemme yhteystiedot.